När vi kom hem igår kväll hade snön kommit ❄😃
Jag tyckte det skulle vara fint med en ⛄ framför huset och då var dottern snäll och gjorde en 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I helgen har vi varit i Malmö, där dottern har bott sen augusti fast igår gick flyttlasset hem i igen. Hon vet inte riktigt vad hon ska göra nu, söker jobb... får se vad det blir... plugg eller jobb.
När vi var i Malmö passade jag på att shoppa julklappar så nu är jag nästan färdig 😃
Idag har jag fått ladda batterierna efter helgen i Malmö. Dessutom får jag passa på att läsa på de bloggar jag följer som jag inte hunnit med.

Likes

Comments

Igår när jag var ute och gick ramlade jag, platt fall rakt fram. Inget bra då jag nu bara kan röra på armen under armbågen 😔.
Nu vill jag bara må bra 😬

Likes

Comments

Hoppas ni haft en bra första advent. Själv har jag och Mats tagit en riktig slappardag, tittat på film och bara myst.
💓

Likes

Comments

Jag går fortfarande och väntar på besked om att få prova jobba. Fattar inte hur lång tid det kan ta...
Det börjar ta på mitt psyke...
...och det visade sig idag hos arbetsterapeuten då jag bröt ihop under samtalet... stackars henne...
Vi eller jag drog ut på hennes tid fast efteråt kändes det ganska bra,  hon har någon konstig inverkan på mig och jag får alltid mycket reflektioner efter hennes möten.

Likes

Comments

Idag har vi småplockat och satt fram alla stjärnor och tomtar. Vi får passa på när jag har energi. Tycker det är lite mysigt nu när alla ljus kommer fram, väntar bara på snön som ska lysa upp utomhus ❄

Likes

Comments

Den här veckan har jag orkat komma iväg på yoga två gånger 👍😃. Jag har haft ett uppehåll på två och en halv vecka då det har varit många kalas som tagit energi. En får ju vara glad för det lilla 😃
Trevlig helg

Likes

Comments

Jag går fortfarande och väntar på att få besked om att arbetsträna som familjepedagog. Hur svårt kan det vara att bevilja det då jag i så fall skulle gå utöver två timmar per dag och det är försäkringskassan som betalar. Enligt min sjukskrivningsplan ska jag ha provat på innan min heltidssjukskrivning går ut den 15 januari. Jag till och med ringde Hrpersonen på kommunen för att fråga hur det går... Då visar det sig att chefen på socialförvaltningen inte återkommer om svar till henne, vilket gör att att jag får vänta... All väntan gör ju att en hinner tänka och grubbla på saker som är mer negativa än positiva 😔
När en person känner sig redo att vilja komma framåt i sin process borde ju inte handläggningen ta så lång tid. Jag känner att psykiskt tar det på krafterna som jag borde lägga på andra saker.

Likes

Comments

Dagen började med att köra sonen till körskolan sen var det Linköping som gällde. Eftersom jag inte kan fokusera så länge fick sonen övningsköra till Linköping, sonen skulle upp på ett möte inför tandställning och käkoperation som ska planeras.

Efter besöket ville Rasmus gå på stan och shoppa lite och då får jag passa på när han vill, så det blev lunch först och sen stan.
Vi var hemma runt åttatiden ikväll så mycket energi har gått åt idag 😔😃

Imorgon blir vila för hela slanten.
Just nu ligger jag i sängen och borde sova fast det kan jag inte trots att jag är supertrött. Orsaken är att jag druckit både kaffe och Coca-Cola idag, bara för att inte somna i bilen. Det hade ju inte varit så snyggt om jag sovit medans sonen övningskörde...

Likes

Comments

Idag har jag bokat ett yogapass, jag har inte yogat på två veckor då min energi har varit låg. Fast idag ska jag prova igen då gårdagen blev en vilodag.

Jag har sovit sådär i natt, hade svårt att somna då Mats är på kurs och kommer inte hem förrän på onsdag 😔, jag tycker inte om att vara själv, tur yngsta sonen kom hem igår efter skolan.

Jag går fortfarande och väntar på att få besked om en provapå plats 😔 Väntan är alltid värst, känner att jag dalar ju längre jag måste vänta...

Likes

Comments