Header

Tog lite bilder på katten nyss med min systemkamera. Vart bra bilder, dock vart ju ljuset lite galet på den vänstra i nedersta hörnet, men det funkar. Ska faktiskt försöka ta mig ut i helgen och fota beroende på vädret. Saknar faktiskt och fota, älskar det och det är ett lugn att gå runt och fota!

Så kanske kommer ett inlägg i helgen med massor av bilder om jag går ut och fotar =)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vad hittar ni på denna torsdag? Själv har jag tagit hand om lägenheten och gett den ett upplyft på städningsfronten.

  • Dammsugning av golv i vardagsrum, hall, Sovrum, toaletten, badrum och köket [Check]
  • Torkning av golv i hallen, sovrum, toaletten, badrum och kök [Check]
  • Toan fick sig en omgång [Check]
  • Badrummet fick sig en omgång [Check]

Så nu är jag helt slut, och jag har gjort städningen med huvudvärk, kanske inte det smartaste men jag ville få allt gjort. Och nu är det de och jag tycker det är så skönt nu när allt är städat och jag är nöjd. Nu är det bara lite att damma men det tar jag inte nu, känner mej så grymt ofräsch så jag ska hoppa in i duschen tänkte jag. Känner jag mig faktiskt väldigt värd att ställa mig i duschen *ler*

Näpp nu blir det duschen, vi hörs alla söta läsare!

Ha en toppen dag och ta hand om varandra!

Likes

Comments

Åkte och handlade lite i dag och sedan bestämde jag mig för att åka till Stora Mellösa och sedan vidare till Katrineholm för att besöka mormor, morfar, Farmor och farfars gravplatser. Jag åker inte jätteofta till Katrineholm och besöker farmor och farfar eftersom det är en bit och åka, men får försöka ändra på det och ta mig dit lite mer. Skulle ha åkt dit tillsammans med min kusin i sommar men det blev aldrig så då annat kom i mellan.

Men min dag kunde slutat på sjukhuset eller något ännu värre, när jag är på väg mot Katrineholm och kanske har någon mil kvar att köra så är det någon idiot som ska göra en omkörning fastän jag kommer och personen skyndar sig inte ifrån mitt körfält. Vi har 1.5-2 stolpar i mellan oss när jag uppfattar att detta kanske inte går så jävla bra, men lyckligtvis så gjorde det ju det och jag klarade mig förutom att jag blev väldigt skakig efteråt. Jag vet inte vad den här föraren höll på med om jag ska vara ärlig, antingen hade personen inte något innanför pannbenet, såg mig inte förrän det var försent eller så var det någon som vad slagit eller vad tusan som helst.

Personen i den här bilen gjorde något väldigt farligt, tänk om det hade varit halt och snö. Då hade det nog gått riktigt illa, men jag är glad över att det inte blev något och att jag kom fram hel och även hem hel. Jag förstår inte hur en del tänker ute i trafiken, jag förstår folk som säger att man ser sitt liv i bilder. Det var nästintill att jag gjorde det, framför mig såg jag blåljus från polisbilar, brandbilar och ambulanser. Jag har aldrig riktigt varit med om att jag varit nära på att krocka med en bil förut, eller jo någon gång men inte direkt på det här sättet. Det var olustigt och jag var väldigt skakig, jag satt ensam i bilen vilket kanske var tur i oturen, hade det hänt nått hade inte någon mer blivit skadad utan bara jag om det hade blivit så. Så låt oss lova varandra att vara försiktiga i trafiken och inte göra något dumt där ute.

Min farmor och farfar ligger på Skogskyrkogården i Katrineholm, en väldigt fin kyrkogård som har lite skog i sig. Mina farföräldrar ligger bland blåbärsbuskarna och är kremerade och har en natursten som gravsten, väldigt fint och jag ska åka dit nästa år när det börjar bli lite vår och sommar och ta lite bilder med systemkameran då jag måste ha lite bilder och visa. Jag skulle vilja åka dit på Alla helgons helg för att se hur det ser ut när det är en massa ljus. Men jag vet faktiskt inte om jag kommer lyckas ta mig dit tyvärr.

Vi ska vara i Stora Mellösa kyrka klockan 19 den 5 november för att min mormors namn läses upp för de som dött under året. Och det vill jag gå på, så jag vet inte hur jag ska göra riktigt. Men kanske får ta mig dit på söndagen istället. Det måste ju vara lika häftigt då ju, ska ju försöka ta mig till Norra Kyrkogården här i Örebro och tända ljus för min kusindotter(krigar prinsessan), som gick bort för ett år sedan. Jag var där förra året och det var så grymt häftigt och se alla ljus, man blev helt varm inom sig när man stod där. Jag ska lägga in lite bilder så får ni se hur mäktigt det är.

Jag tror jag får avrunda mitt inlägg för jag har lite svårt att skriva just nu då jag har en katt mellan mig och tangentbordet, har hans huvud på armen och jag har min andra arm i luften och det är lite jobbigt.

Mormor och morfars grav till vänster, och till höger är farmor och farfars gravplatss. Dem ligger andra stenen man ser från vänster.

​Så här såg det ut på Norra Kyrkogården när jag var där, det var bilar längst med hela vägen på vägen och det var ruggigt mycket trafik in mot kyrkogården, jag har aldrig varit med om så mycket bilar till en kyrkogård på en och samma gång! Det var mäktigt och se!

Likes

Comments

Halloj hörrni!
Hur är allt i rusket? Här är det bra, lite smått huvudvärk av någon anledning! Ställde klockan på 9.00 men snoozade 15 minuter men på något vis så somna jag om till 10. Skönt och jag kanske behövde det. Jag har vaknat flera gånger i natt också. Var uppe vid 7 och gick på toa och vad mörkt det är vid den tiden nu.

Igår installerade jag The sims 3 på min dator, då jag saknar bland annat och kunna ha husdjur och årstider. Sen har jag ju skrivit en legacy på The sims 3 som jag velat spela på ett tag och uppdatera, det är över 3 år sen jag uppdaterade den legacyn. För er som inte har en aning om vad en Legacy är ska jag skriva en kort beskrivning:

Legacy är typ som en challange för spelaren. Man ska köpa den största tomten man kan hitta i spelet och oftast är det 54x54 eller 60x60, när man köpt den tomten så ska man enbart ha 1800 simdaler och för dem köper man det man behöver mest som, kylskåp, spis, toa och säng. Duscha kan man göra på andra ställen i staden så man löser det alltid på något vis. Så man ska helt enkelt bygga upp Simmens liv och bygga ett hem åt dem, skaffa en man och sedan skaffa barn. Sedan ska man låta arvet gå vidare till generation 10. och då är man klar med den legacyn. jag har dock aldrig kommit så pass långt att jag kommit till generation 10, jag brukar oftast tröttna lite och så börjar jag på en ny. Men Familjen Jones som dem heter har jag faktiskt gillat och vill hålla på tills jag kommer till generation 10 :D Just nu är jag på Generation 5 så jag är ju halvvägs.

Nu ska jag nog spela, jag skriver mer senare =) Ha det så bäst så länge =)

Likes

Comments

Idag har jag tagit tag i nästan alla fönster här hemma. Det är ett stort kvar, men det sitter en jävla massa spindlar och jag har fobi för spindlar så jag kan verkligen inte ta bort dem. Det kryper liksom i mig ens av tanken. Så får be någon som inte har fobi för spindlar att ta bort dem åt mig =)

Något annat har jag inte gjort idag, bara tagit det lugnt då mitt huvud gör lite små ont i dag också. Hade ont i huvudet igår =(, och igår hade jag sällskap till middagen, gjorde potatis, picnic bog och sås till det. Ruggigt gott. 

Hur är vädret hos er? Här är det blåsigt och molnigt, tror även det regnar just nu. Ska ta mig nått att äta tror jag då jag känner mig lite små hungrig. Hoppas ni har det bra :D

Likes

Comments

Den 27 september var det ett år sen som du tog ditt sista andetag och lämnade jordelivet efter nästan 5 års kamp med cancer. Du var våran krigarprinsessa in i det sista, den 9 oktober skulle du ha fyllt 15 år. Det gör så fruktansvärt ont i mig, att veta att du inte finns bland oss längre. Du var ju bara 13 när du gick bort, det är så jävla orättvist, varför just du? Varför just vi? Så tänker säkert alla som drabbas av cancer. Det året du skulle fylla 10 fick du din diagnos, ingen kunde ana det här.

Förra året kollade jag på barncancergalan, jag har inte sett den i år än. Jag har spelat in programmet så jag kommer titta på det, men jag tror jag kommer att gråta ögonen ur mig när jag kollar på det. Frågan är om det är så bra idé att kolla på den själv? Kanske sällskap skulle vara det bästa, dock släpper jag inte ut tårarna på samma sätt. Sitter och lyssnar på lite låtar som bland annat var med på din begravning, låten som var med på barncancergalan och några andra låtar.

Du anar inte hur mycket jag saknar dig, när jag åker hem till din mamma så förväntar jag mig att du ska hålla på med något i ditt rum, eller sitta och kolla på tv, men du är inte där 😢. Kommer saknaden vara så här stark livet ut, eller kommer den sakta men säkert bli lite lättare att bära? 

Mina tårar rinner ner för mina kinder i skrivandet stund och jag har svårt att finna några ord. 

Du togs alldeles för tidigt ifrån oss, du hade ju hela livet framför dig. 

Älskar dig som fan och jag glömmer dig aldrig. Önskar du var här!

Likes

Comments

I tisdags gjorde jag min sista dag på praktiken, det fanns ingen framtid där för mig. Jag var där i över en månad, kände väl egentligen rätt snart att jag inte hörde hemma där, det var alltså inget för mig. Jag vill inte gå in på några detaljer så det får vara oskrivet. Men det var en lärdom att vara där, men just den typen av jobb var inget för mig. Jag vill nog ha det lite mindre. Vi får se vart jag hamnar nästa gång =)

Har varit till Marieberg idag och fixat lite, har köpt mig en ny matta till köket som jag länge har pratat om =) jag fick pengar av mamma så jag kunde köpa gardiner också, men dem gardinerna jag tänkte ta dem var väldigt ljus grå var nästan vitt och det ville jag inte ha. Ville ha mörk grått typ. Så jag får leta vidare. 

Nu ska jag nog sätta mig och spela lite Euro Truck simulator 2 :D

Likes

Comments

Idag är det 2 år sedan jag avlivade min dvärgvädur Isadora. Hon hade svårt att få med sig bakdelen när jag skulle åka in med henne. Det var en av de värsta dagarna jag varit med om.

När jag kom hem så ringde min moster där Isa hade varit hos veckan innan. och jag fick berätta att jag hade avlivat Isa. Den här skadan som hon hade hade utvecklats en längre tid och var inte mitt fel. jag trodde det eftersom jag inte hade märkt något av skadan innan vi åkte på semester.

Men det var bara en tidsfråga innan Isa skulle behöva veterinär vård. Hon började bli gammal och det var helt enkelt dags för henne. Mamma och pappa har sagt att dem hört henne spöka hos dem. Det låter som hon är ute på altan och traskar för där ute gillade hon och vara både vintertid och på sommaren.

Vila i frid älskade lilla pälsboll. Du är fortfarande otroligt saknad <3

25 maj 2007 - 25 September 2014

Likes

Comments

Hade tänkt jag skulle ha bloggat och/eller periscopat i fredags, men det kom annat i mellan så det blev aldrig så tyvärr. Hur leker livet hos er ?

Jag jobbar i helgen, gick bra idag men jösses vad mycket folk det kom. Mellan 12- strax innan 16 så kom det massor. Kommer troligtvis vara likadant i morgon, så tiden kommer nog flyga iväg. =) 

Detta blev inte alls långt, men det kommer ett inlägg i morrn hoppas jag :D Hoppas vi hörs då =) Kram

Likes

Comments

I lördags hade jag fest, eller jag skulle ha fest med mina vänner. Men det kom bara 2 stycken till festen. Så det blev en väldigt flopp måste jag säga. Trevligt hade vi ju i och för sig ändå, men har man en fest vill man ju att sina kompisar ska komma också. men men, next time, hoppas jag. Får se när jag har fest nästa gång. Har faktiskt inte gjort så mycket i helgen, tagit det lugnt och taggat inför denna veckas jobb. Ledig på fredag och jobbar på lördag istället. Och idag jobbade jag mellan 8.10-17.10, så har spenderat eftermiddagen/kvällen tillsammans med en tjej från jobbet =)

Och på fredag efter klockan 16 ska jag och samma tjej åka till min kusin och kolla på hennes hästar då hon kan tänkas bli medryttare. Sen ska jag hem till mamma också, och ta med mig lite sylt hem plus lite äpplen om det finns några. Men nu ska jag vara lite social med min kompis som kom över en stund. Ska snart lägga mig.

Likes

Comments