Header

Torsdag och snart helg och lång ledigt. För min del blir det inte helg förrän 16.05 på lördag. Jag jobbar nämligen lördag också.

Andreas jobbar också på lördag så det passar ju bra. Så efter jobbet i morrn ska jag åka och handla det jag ska ha inför lördagens jobb.

I veckan har jag kört grejer från min lägenhet till den andra lägenheten. I söndags flyttade vi vitrinskåpet och det var inte den smidigaste flytten kanske. igår flyttade vi över min garderob och det var mycket lättare.

I dag ska jag till lägenheten och invänta bra och begagnat som kommer och hämtar lite grejer och sen ska vi försöka sätta ihop garderoben så att vi får undan lite kartonger som vi kan packa i. Just nu ser det väldigt rörigt ut i sovrummet vi ska ha. Men det blir bättre:)

nu måste jag in för att jobba. skriver mer sen :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Äntligen fredag hörrni, har ni några planer för helgen? Själv ska jag och Andreas till lägenheten och påbörja städa den och fixa i klädkammaren. Ikväll ska jag försöka att packa ner garderoben för den ska iväg till lägenheten även vitrinskåpet ska packas ner och tas isär, för det ska också till lägenheten.

Sen ska jag försöka att ta tag i min klädkammare och vi ska ta över alla saker där inne. Men denna gång ska jag se till att vi får i ordning i klädkammaren så man inte har så himla mycket på golvet. Ska bli skönt och komma igång, att äntligen få i ordning på allt. Måste fixa med alla filmer och lägga upp så man får bort dem!

Nu ska jag fixa med lite saker! 

Ha det bäst så hörs vi kanske i kväll redan =) Annars får ni ett inlägg i morgon =) 

Likes

Comments

Blir ett snabbt inlägg innan jag ska åka till jobbet. Idag är jag super trött, så jag hoppas det går snabbt på jobbet. Är skönt att det bara är i dag och i morgon som är långa och sen en kort dag =) Har packat ner alla glas och koppar jag känner att jag inte vill ha kvar, så förhoppningsvis tar Andreas den i dag till sin lägenhet om han kommer ihåg och packar ur korgen så man kan packa fler saker.

Har även ringt till Com hem och sagt upp mitt internet så nu har jag fixat allt som jag vet behövs fixas med. Nu in väntar jag bara att helgen ska komma så att jag och Andreas kan börja plocka. Jag har en plan får se om Andreas är med på den planen =) Ska prata med honom sen när jag kommer hem, så får vi se hur det blir. Så ni får veta den lite senare =)

Förhoppningsvis kommer dagarna gå snabbt nu, i dag ska jag vara på maskin, igår var jag nere i tråget. Vissa gånger så gick det super segt, men klockan slog 22.40. Så var hemma innan 23 i går, så det var skönt. Nu ska jag göra mig i ordning för att snart bege mig till jobbet.

Jag håller er uppdaterade angående flytt och allt =)

See ya

Likes

Comments

Tiden rullar och vi har faktiskt kommit ganska långt i Andreas lägenhet, vi har tagit hand om barnens rum men det är saker kvar att göra, så som att plocka bort saker från säng och plocka in saker där det hör hemma. Göra det till ett barnrum med andra ord. Men jag tror vi kommer kunna göra mer när vi har en våningssäng i rummet som vi kan få lite mer golvyta, och barnen får mer att leka på!

I vårt sovrum så har jag och Andreas tagit ur saker som inte ska vara där, dammsugit och torkat golv. Nu är det bara att torka av dörrar och tvätta fönster, alla fönster ska i och för sig tvättas men i vårt sovrum är det inte alls mycket kvar! Vi plockade även i köket, Andreas kollade igenom lite vad han vill ha kvar och inte ha kvar. Jag ska också göra lite saker i mitt kök och lägga ner saker som jag känner att jag inte vill ha kvar så får Andreas ta med det till sin lägenhet så har vi alla saker som ska skickas iväg på ett och samma ställe.

Tänkte kolla på det lite i morgon och plocka ut glas som jag inte vill ha och lägga in dem i tidningar. När städningen av hans lägenhet är gjord så kommer vi att börja med att plocka över saker härifrån som jag inte behöver och på så sätt kommer vi nog att flytta över lite större saker också till helgen beroende på hur långt vi kommit med städningen! Men vi får se hur det ser ut, och när städningen sker. Igår fixade vi upp en ställning till min gamla tv så den ska upp i sovrummet när vi har tid att få upp den. Sen fick vi bort lite möbler som Andreas inte ville ha kvar. Så det blir en rensning i klädkammaren snart också.

Så det händer grejer nu, och snart bor vi nog i hans lägenhet. Eller i vår lägenhet, men jag tror att det kommer ta tid för mig att säga vår lägenhet. Förhoppningsvis kanske det kommer senare när vi verkligen bor där, får hoppas på det i alla fall och att jag trivs lika bra i den lägenheten som jag trivs i den jag har bott i de senaste 2 åren. Men det kommer ordna sig!

Nu ska jag göra lite saker sen blir det att göra sig i ordning för att åka till jobbet sen! 3 långa dagar och en kort, förhoppningsvis går dagarna snabbt så helgen kommer snabbt så man kan fixa i lägenheterna. Vill hålla på hela tiden så man kommer någon vart, men inte alltid så lätt att få saker gjorda när man jobbar heltid också, men det får gå ändå! Allt löser sig med tiden!

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev, men jobbar ju och sen har jag en flytt att tänka på just nu. Så därför har det varit lite tyst från min sida! I dag fick vi reda på att Andreas inneboende har hittat ett annat boende så nu är det bara och köra, och se till och rensa hans lägenhet och dessutom städa av lägenheten!

Ett rum är nästan klart, vi ska bara dammsuga lite bättre under sängen, men den kommer troligtvis få ställas någon annanstans då vi ska kolla efter en våningssäng till det rummet så blir det mer plats. Sen ska vi rensa i alla andra rum, även kolla igenom alla skåp och lådor i kök och rensa bort kläder som han inte vill ha kvar! Sen blir det och packa här hemma och dessutom bära över lite smått så man inte har så mycket sen när väl flyttlasset går =)

Men tyvärr behöver jag tapetsera om i två av rummen. Men jag hoppas att jag kommer få hjälp med det av min kusin!

Men nu blir det och fixa lite med min frukost tills i morrn, och sen får jag se vad jag ska göra. Kanske gör mig redo för sängen för jag har ingen ork att sitta vid datorn då jag har så jäkla ont i mina axlar =(

Likes

Comments

Hade någon sagt till mig för fem år sedan att jag skulle bli ihop med min första stora kärlek i slutet av 2016 så hade jag nog inte riktigt trott på personen!

Jag är så sanslöst glad att du är i mitt liv och att jag kan kalla dig för min sambo! Vi har inte riktigt flyttat ihop än men snart är Vi!

Jag känner mig väldigt lycklig lottad och jag har turen som får bli älskad av dig, och jag får älska dig tillbaka! ❤

Vi finns för varandra i vått och torrt trots mina utbrott jag får ibland. Men dem går ju som tur är över väldigt snabbt.

Älskar dig med hela mitt hjärta! Och jag hoppas det blir många år tillsammans!

Puss och kram

Din sockertopp 😍

Likes

Comments

I dag hämtade jag hem min mobil som varit på reparation! Backsidan hade spruckit och sedan vart den väldigt varm när jag ladda den, så de fick byta kretskort och batteri plus bakluckan. Så nu blir det och leta på ett fodral till mobilen så den inte går sönder igen!

Onsdag i dag och det är snart dags för att åka iväg mot jobbet. I dag ska jag moja så det blir nice, då går nog tiden väldigt snabbt =)

Men jag skriver en annan dag för jag måste gå och göra mej redo för att åka mot jobbet!

hej svejs!Likes

Comments

Min kusin har tagit bilden!

I dag är det första april, på dagen är det ett år sedan som jag begravde mormor och det var en väldigt jobbig dag för mig. Jag och mormor hade en väldigt nära relation och vi kunde sitta i timmar och prata vid hennes köksbord. Vi pratade om allt mellan himmel och jord.

Fastän det har gått ett år av saknad efter dig mormor så kan det vara jobbigt med vissa dagar. Jag kämpar lite när jag sitter och skriver det här inlägget just nu, saknaden efter dig är oerhört stor ibland. Men jag vill inte fälla någon tår, det är inte läge för det känner jag. Jag hatar att gråta inför andra och i dag har jag varit omringad av personer, men samtidigt har det varit skönt att ha varit runt alla människor då jag inte har kunna suttit hemma och tänkt för mycket. Men ibland for mina tankar åt ett annat håll och jag tänkte på henne.

Men det har varit en bra dag, I morgon ska vi åka ut till Mellösa och sätta lite blommor på graven och tända ett ljus tänkte jag!

Likes

Comments

Nää mina vänner, fick inte sova hela natten trots att jag var super trött. Vaknade 1-3 gånger i natt också. Fattar inte varför? Det börjar kännas i kroppen att jag inte får sova ut på nätterna =( Men men får hoppas på att det blir bättre.

Gick bra på jobbet i dag =) skulle ha åkt till Arken zoo för att kolla om jag hittade en transportväska där men jag orkade inte, och vi skulle ha åkt till mamma och pappa också så jag ville hem och duscha, och fixa här hemma innan vi skulle åka iväg. Men tyvärr blir det inte så.

Nästa helg blir det och påbörja rensningen i Andreas lägenhet, vi börjar med sovrummet som han har haft. Vi ska rensa, och möblera om i det rummet, förhoppningsvis klarar vi det själv annars får vi kanske fråga någon som kan komma och hjälpa oss. Har pratat med Andreas ena bästis men han visste inte om han hade något annat att göra på lördag. Så vi får kolla med honom i nästa vecka eller så får vi försöka själva.

Hoppas på att vi hinner få lite gjort, så vi slipper stressa, jag känner mig i och för sig redan stressad, vilket jag inte förstår varför jag gör, eftersom vi har till den 30/6 på oss och flytta över alla grejer och städa på det. Så jag får försöka att göra mig mindre stressad, hur nu det ska gå? Det är redan flyttkaos i min hjärna 😒

Hur brukar ni göra när ni ska flytta? Vad börjar ni med? Hur tänker ni?

Likes

Comments

Denna vecka jobbar jag förmiddag, så jag går upp 4.50 varje morgon! Och den här veckan har jag varit extremt trött, jag vaknar mellan 1-3 gånger per natt. Och jag vet oftast inte varför jag vaknar. En av nätterna så fick jag världens hostattack, annars så vaknar jag till och kollar klockan och inser att jag kan sova så många timmar till, vilket är skönt men så sjukt irriterande när jag inte får känna mig utsövd!

Hoppas det blir ändring på det, vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken? Visserligen kan man ju ringa VC men å andra sidan har jag inte riktigt tiden eller råd med att gå till läkaren. Men får hoppas på att det förändras.

Hoppas det är bra med er =)

Likes

Comments