Header
View tracker

Kompisar/ relationer, Tankar, Träning & hälsa

Hejsan finisar. Efter allt fix och don hemma åkte jag till gymmet med @NathalieDahl och körde lite rumpa och lite cardio. Skönt att få röra sig lite verkligen! Har precis hoppat ut ur duschen och är supertrött. Har dock sovmorgon imån i skolan så börjar inte förrens 09.20. Så det är egentligen inget panik haha. Jag kommer att få tillräckligt med sömn ;)


Mamma var och tränade och storhandlade imorse. Från affären hade hon fått hem dessa fina rosorna. Rosor är något utav de bästa och finaste jag vet!


Kram<3

Likes

Comments

Vardag, Mat

Hej! Imorse startade jag min morgon med detta. Skivad apelsin, avo- macka, D- vitamin och en ingefära- shot. Mycket vitaminer med andra ord :) Önskar dock att jag hade tid att starta varje morgon på detta sätt..

Efter min frukost var jag ordentligt mätt hehe. Idag blir en riktig fixar- dag. En hel hög med tvätt och städning står främst på schemat. Hur ser er söndag ut?


Kram<3

Likes

Comments

Vardag, Häst, Kompisar/ relationer

Hejsan! Gårdagen spenderades hos min vän Alice och några kompisar. Vi hade det roligt och det blev en riktigt lyckad kväll. Dock gick vi och la oss för sent så är helt död nu haha.

Idag åkte jag i alla fall till stallet och red Challe! Han var lite "på" och pigg liksom. Men annars var han duktig! Jag red i paddocken och bara trimmade lite. Övade på det Jenni har sagt, kände av och fortsatte. Efteråt var jag helt slut i alla fall.

Kvällen kommer att spenderas i min säng framför en film haha. Är så trött så jag orkar inget annat :)

Kram<3

Likes

Comments

Vardag, Skola

Min fina vän <3
Hej på er! Äntligen fredag :) Befinner mig just nu i skolan i väntan på att andra lektionen ska börja. Matte, taggad? Njaaa jag vet inte. Men jag håller humöret uppe trots allt. Om bara några timmar är det ju helg!

Kram<3

Likes

Comments

View tracker

Vardag, Sjukdom/ Skada, Skola

Hej på er. Idag gick jag till 4 i skolan idag.. Efter en hel skoldag blir jag helt grötig i huvudet vilket resulterar i en trött My haha! Idag har det faktiskt hänt lite grejer :) Nu idag var jag på ett möte med SYV och diskuterade lite om framtidsplaner. Är väldigt delad, och vet inte riktigt vad jag vill. Men jag ska fortsätta kolla vidare så löser dit sig förhoppningsvis.

Jag hade också tänkt att springa idag, lika bra att få det överstökat liksom samtidigt som det är skönt efteråt. Varför jag säger överstökat är däremot för att det inte är så roligt att springa på ett löpband haha!

Idag kände jag mig dock lite öm i både muskulaturen kring benhinnorna samt i vaderna. Därför valde jag att hoppa det idag. Jag känner att jag inte ska pressa för hårt nu trots allt. Har jag hållit ut så pass länge som jag faktiskt har gjort nu får jag allt vara tålmodig ett litet tag till ;) Eller vad säger ni?

Kram & Gonatt<3

Likes

Comments

Tankar, Om mig, Tag/ Challenge

Hej sunshines! Det är tråkigt väder och jag har inte så mycket på hjärtat denna trötta förmiddag. Så jag tänker att vi kör på en lista!

Tre saker du längtar efter:
Sommar, Idre och att få tillbaks min moppe som nu har varit på lagning jättelänge haha!

Tre bra bloggar:
Mina absoluta favoritbloggare är nog Janni Deler, Linn Olsson och Ztreelins blogg! Men har väldigt många bloggar jag tycker om dock så det här var bara tre utav dem ;)

Tre saker folk hatar hos dig:
Jag har extrem beslutsångest, tänker föör mycket ibland på vissa saker och är långsam, haha!

Tre talanger du önskar att du hade:
Att jag kunde vara jättevig (är stel som en pinne), att jag var bra på att dansa och sjunga och att kunna laga mat jättebra!

Tre bästa minerna från i somras:

När jag konfirmerade mig. Alla de dagarna då det var fint väder och vi var ute med båten. Och alla skratt <3

Tre favoriträtter:

Tacos, lasagne och grillat kött med klyftpotatis, grillade grönsaker och chillibea.

Tre bästa serierna: Suits, gossip girl och The Carrie diaries.

Tre knep för att ragga upp dig:

Ödmjukhet, pålitlig och rolig!

Tre plagg du verkligen vill ha:

En ny höst/ vårjacka, nya slita jeans och en ny väska!

Tre saker i ditt liv som du verkligen ångrar:

Att jag har felprioterat väldigt mycket inom vissa områden, stressat mycket och slösat pengar på massa onödigt. Standard haha.

Tre skönhetstips:

En bra hy!! Enligt mig är en ren hy jättefint och att verkligen ta hand om den, även ha mindre foundation så att man ser den <3 Att alltid styla upp med smycken, det ger en mycket finare touch! Less i more. Det är alltid finast med lagom enligt mig, inte för mycket helt enkelt :)


Kram<3

Likes

Comments

Tankar, Skönhet, Träning & hälsa

Hej på er. Efter skolan åkte jag direkt till gymmet som jag nämnde tidigare. Körde lite helkropp idag haha. Skönt att köra igenom kroppen lite ibland bara helt enkelt. Dock så var det så himla mycket folk på gymmet idag och då blir det lätt virrigt och allt är upptaget osv. Jag fick helt enkelt bara göra det bästa av situationen. Efter passet åkte jag till mammas jobb för att vänta på henne och min syster. Dock slutade det med att hon färgade mitt hår haha! (Hon är frisör) Lite spontant jag vet ;) Vi hade i alla fall pratat om det ett tag så vi passade på. Väldigt bra blev det i alla fall.


Annars surrar väldigt mycket tankar i mig just nu. Ang gymnasie bland annat, men också massa mer... Har kommit på en ny idé som jag måste spåna mer på :) Jag ska försöka sova nu så att jag är pigg tills imorgon, inte för att det är nåt speciellt men vill ändå vara levande haha!


Kram<3

Likes

Comments