Header

Contains affiliate links

Hejsan!

Igår åkte jag plus 3 vänner till Västerås och shoppade, vi lämnade Köping ungefär 10.30 och jag var tillbaka i Köping ungefär 20.45.. Snacka om att vara i Västerås länge.. Det ni ser på bilderna är det jag fick med mig hem och det ska finnas en direkt länk på varje bild förutom på det jag köpte från Ö&B...

Cubus

Gina Tricot

Kicks

Ö&B

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er nattugglor!

Kul att lönen precis ramlade in?😃

Min sambo åker iväg på kryssning imorgon och då ville han passa på att bli extra snygg i håret, så jag ställde upp och gjorde en total makeover.. Eller vad man nu ska säga.. Han ville klippa sig också men det vågade inte jag göra, så jag färgade bara håret och JÄVLAR vilken process det var..

Vi köpte två stycken blekingar ifall det skulle behövas vilket det verkligen gjorde, köpte upp till nio nyanser blekhet, eller hur man nu ska säga!?


Eftersom håret var svart innan så var det ganska svårt att få det så ljus som möjligt..

Som ni ser så ville håret bara bli orange båda gångerna.. Och vi hade i färgen 30min så sammanlagt med båda färgerna så vart det 1 timme..

Blev ju en sån stor skillnad...

Så vi chansade ändå och kastade i den röda färgen fast håret var lite orange.. Var lite skeptisk till den färgen eftersom det såg ut som om håret skulle bli eld färgat... Var inte så lätt att applicera iallafall. Tog ett bra tag och den var inte lätt att skölja ur heller.. Krånglig färg helt enkelt...

(Glömde ta kort på den röda kartongen, så får bli en googlebild)

Men WOW vilket resultat.. Är ju iallafall skapligt nöjd över min instats.. Att få håret från svart till rött är inte det enklaste men är fan fett stolt över mig själv!

Så nu är han fin till kryssningen, vilket är bra

Medan han är ute på sjön så är jag och arbetar.. Ska alltså arbeta Lördag&Söndag.. Aja tur att någon driver in pengar.. Hahah skämt&sido

Likes

Comments

Tänkte skriva 10 saker jag verkligen stör mig på, detta har varit väldigt svårt att komma på så många är inte jätte seriösa och jag kanske också är jätte negativ men det får man lov att vara ibland.

1. När ens vårdnadshavare kommer in på ens rum och inte stänger dörren efter sig. Sen skriker man efter dem att stänga dörren och går dem tillbaka och stänger inte helt utan lämnar det pytte lite öppet, man bara fattar ni inte vad jag säger???

2. När man är inne på snapchat chatten och skriver och när man plötsligt råkar skicka iväg det när man inte skrivit klart, hahah det är sjukt jobbigt tycker jag.

3. När det är massa flugor i lägenheten och man lyckas inte ta död på dom!!!

4. När hörlurarna traslar ihop sig, jätte irreterande.

5. När man precis har städat och sen kommer det någon och säger att man måste städa.... Man bah HALLÅ, jag städade ju nyss!?!?!?

6. Folk som forfarande använder "xD, lol" och alla dem där gamla utrycken. Nej, snälla...

7. När man direkt går in i en affär och personalen bara "vill du ha hjälp med någonting?" nej det vill jag inte, då frågar jag ju om hjälp. Visst det är ju snällt att dem frågar, haha nej men seriöst det är bara en sån sak som jag stör mig på riktigt jäkla mycket.

8. När det är en person som sitter själv på alla 4 sätena i en buss eller på ett tåg. Lixom varför när det finns så många platser??, bara så jobbigt om man är med några kompisar så kan man inte sitta där bara för att där sitter 1 lite person.

9. När man lagt sig under täcket och glömt att släcka och man verkligen inte orkar gå upp och släcka, så jobbigt....

10. Finnar. Seriöst när man inte har några finnar och bara säger för sig själv "yes, nu har jag inga finnar, nu älskar jag min hud" också vaknar man upp nästa dag och har fått en finne, såå störigt

Likes

Comments

Tänkte att det var dags att visa upp lägenheten som jag och min sambo snart har bott 2år i..

Vi väntar fortfarande på den nya tapeten... Väntat sen vi flyttade in...

Sovrummet

I sovrummet så ska vi få ny tapet och sen så kanske vi införskaffar oss någon slags klädförvaring

Hallen

Ska också ha en ny tapet... Som ni också kanske märker så är jag och sambon galna i NIKE skor, vi äger nästan bara skor som är Nike..

Köket

Ska också en ny tapet upp om och nya skåpluckor förhoppningsvis.. Ville inte riktigt visa dom (dom ser hemska ut)

Vardagsrummet

Vardagsrummet är nog det ända rummet som inte ska tapiserars om i, vilket är väldigt skönt.

Eftersom vi inte äger lägenheten så får vi inte tapisera eller byta skåpluckor osv.. Så därför måste vi vänta på att våran hyresvärd ska göra det åt oss, men det händer typ aldrig.. Han är verkligen super seg på att fixa grejer, tyvärr..

Badrummet är så hemsk så det ville jag inte heller riktigt visa er.. Så det får duga med, Sovrum, Hall, Kök och Vardagsrum

Likes

Comments

Godkväll på er!!
Idag jobbade jag min andra kväll på denna vecka.. får väl se ifall det blir något mer under veckan eftersom jag bara är timvikarie nu.. Juste glömt att säga, har jobbat i hemtjänsten heeela sommaren så har haft något att göra hela sommaren vilket är skönt😅 så nu blev jag timvikarie här via bemanningen.. Så livet är på rätt väg känner det som iallafall👌🏻

Känner att jag är lite dålig på att uppdatera men det beror på att jag vet inte vad jag ska skriva om, kanske inte så himla kul å skriva om min dag varje dag. Eller?

Men just nu så vill jag bara att klockan ska bli 21.00 så jag får gå hem, är så himla trött... men är inte inbokad på något jobb imorgon så KANSKE får sovmorgon, beror på ifall dom ringer/smsar mig imorgonbitti eller under natten.. det återstår att se.. Men nu ska jag tillbaka till verkligheten så vi hörs👋🏻

Bjuder på en gammal bild🤦🏻‍♀️

Likes

Comments