Header

Contains affiliate links

Godmorgon alla glada!

Jag har vart vaken sen en timme tillbaka så har legat och dragit mig i sängen väldigt länge nu.. SKÖNT.. Men måste nog snart gå upp för att hinna äta frukost och sen fixa mig, ska vara nere vid bowlingen runt 12 för att kolla på när min kusin spelar.. eller heter det spelar? hur säger man när det är bowling? spela? köra? tävla? match? så många frågor men inga svar.

På dom olika bilderna så ser ni det jag shoppade till mig i Fredags ganska olikt mig att jag visar sånt. Vi spenderade ungefär halva dagen i Västerås vilket var rätt mysigt. Klicka på bilden så finns det en direkt länk till allt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej.. Det var ett tag sen.. vad hände egentligen med mig? Jo, livet kom ikapp till slut så jag var tvungen att ta en paus från nästan allt jag höll på med. Men nu är jag på banan igen och känner att jag behöver ha någonstans att skriva av mig och orkar inte köpa mig en dagbok🙄

Men vad har hänt sen sist?
Jag har hunnit söka 2 sommarjobb ett i Köping och ett utanför Köping så hoppas på det bästa nu😊
Hunnit klart med allt jag låg efter med i skolan..
sen kommer jag inte på så mycket mer jag har gjort haha..😅

Idag ska jag och min sambo i alla fall till finskastugan (en församlingslokal) och där ska vi fira någon släkting till mig? Som fyller år så det kommer bli roligt. Hur länge vi blir där vet jag inte, skulle i alla fall hjälpa till i köket har jag för mig? Bra koll jag har på allt👌🏻

Men nu ska jag fortsätta äta min frukost

Likes

Comments

Gooodmooorgon!!
Helst sjukt att jag är redan vaken🤔 vaknade för drygt 1h sen och inte kunnat somna om sen dess så jag ska snart gå till gymmet, inte vart där sen i torsdags.. fullt upp jämt. Skolan har redan tagit slut på mina krafter..

Likes

Comments

Gomorgon... länge sen jag var vaken såhär tidigt, börjar tydligen skolan idag😅 inte ett dugg taggad och har nog aldrig sovit såhär dåligt som jag gjorde inatt.... Men nu ska jag upp å greja lite. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Likes

Comments