Remeber this forever. ​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kom ihåg att sprida glädje och kärlek runt om kring. Det finns tre ord som är viktiga i världen. Tro, hopp och kärlek. Kärleken är det som är störst av allt så genom denna quotes vill jag säga att människor behöver sprida mer kärlek till varandra inte hat. Jag älskar er alla glöm inte att ni är värdefulla!

Likes

Comments

Godkväll mina vänner! Eller ja de är ju natt men tänkte skriva lite fakta om mig själv så ni vet lite vem jag är även fast jag är anonym, då menar jag alltså skriver inte mitt namn på bloggen.

Här kommer lite fakta...😉

1. Jag är kristen som ni kanske märkte på första inlägget tänkte skriva ut de bara så ni vet ifall jag skriver något om Jesus.

2. Ångrar mycket här livet men många ångrar ju säg väldigt mycket oxå men jag lär mig alltid se de som en lärdom.

3. Jag har stort medlidande för djur och människor.

4. Har nästan aldrig jeans bara när jag ska vara fin klädd, som på någon släkts fest. Men föredrar mjuka byxor som inte sitter åt.

5. Här dyslexi, ni kommer säkert märka de, gör slav fel och plus jag är inte duktig på engelska.

6. Förlåter för lätt.

7. Jag tycker att man ska värdesätta Jesus och sin familj hand blir irriterad när folk värdesätter något annat än sin familj å den som är störst av allt, Gud.

8. Många tycker att jag har blivit besatt av Jesus å min tro och blir glad för de för trodde aldrig jag skulle skaffa en relation till Jesus men nu har jag de och jag blev frälst för ungefär ca ett halvår sedan.

9. Funker bäst ihop med killar en tjejer, to much drama..😌

10. Vill förut ändra nästan allt på mig nu är det bara bleka tänder, ta bort ärr från finnar, äntligen kanske det är onödigt med att gå till salong å ta bort ärr men aja också vill jag gå till salong för att fixa plus få snygga bryn.

11. Äntligen är jag dålig på att blogga, uppdaterade knappt förut när jag hade blogg fastän jag satt och skapa massa nya jämt.

12. Tycker jättesynd om tjejer som lägger ut lätt klädda bilder på dem, man kan inte smutsa ner sin kropp sådär

13. Omvänd er till Jesus mina kära vänner han dog just för dig och dina synder, Jesus älskar dig.

14. Jesus Kristus riktiga namn är Yeshua Hamasheiach, visste faktiskt inte det först idag. Här väl bott under en sten...😉

15. Jag har fyra diagnoser, vet inte om jag har fler men jag tror de eftersom jag märker synpunkterna på dom två diagnoserna.

Vet att jag skriver mycket om Gud och vissa av er tror inte på honom och kommer skicka massa har för att jag skriver om den största som finns, Jesus den utlovade Kungen Messias! Det kommer inte bli bara om Gud också kommer jag blogga om vad som händer i mitt liv, funderingar. Ja, bara skriva av mig lite.😊 Hoppas ni hade en underbar dag för det hade jag godnatt alla mina vänner så hörs vi!

Likes

Comments

I bind satan and his demoner in the name of Jesus Chirst, ameeen!

Yes Jesus can save you from evil and darkness so accept Jesus and walk with the Lord. Jesus is the Messias, believe in Jesus for he is the biggest of all and our savior.

JESUS LOVE YOU

Likes

Comments