Då var jag hör igen! Och imorgon är det dags för mig att åka hem igen, skönt! ❤​ Skönt att komma hem ett tag. ❤​❤

På onsdag åker jag hem igen och då är jag ledig fram tills den 18/12 sen är det jullov men efter den 9/12 sitter jag hemma och pluggar fram tills den 18/12.

Den 17 december ska jag äntlingen gå på en kurs så jag får börja övningsköra sen, Äntligen! :)

Igår fick vi äntligen våra datorer i skolan! Skönt att dom äntligen har kommit. Då dom var behövliga.

Nu ska jag strax gå in på lektion och ha samhällskunskap, och sitter och inväntar på att mina tågbiljetter ska komma.

Jag saknar min älskade hund! ❤

Så imorgon ska jag hem och mysa med henne! ❤Älskade illa vovve ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1. Hur gammal är du?

Svar: 16 år

2. Vart går du på gymnasiet?

Svar: Riksgymnasiet i Örebro för döva, hörselskadade och dom som har språkstörning

3. Vad har du valt för program på gymnasiet?

Svar: Restaurang och Livsmedel

4. Vad har du för mobil nu Android eller iPhone?

Svar: iPhone

5. Har du någon favorit låt?

Svar: Har många kan inte bestämma 1 låt. Men Get together med Superduplex, Stationen med Miriam Bryant, För the Sun och Sanna vänner med Carola, Nina med Ed Sheeran, Let Her Go med Passenger och Ta mig tillbaka med Darin. Och en massa fler men dom 6 låtarna kan jag inte sluta lyssna på just nu. Dom är så sjukt bra!

6. Singel eller i ett förhållande?

Svar: Singel

7. Sommar eller Vinter?

Svar: Vet faktiskt inte, sommaren är väldigt skönt för man kan bada i sjöar och hav osv, men jag gillar också vintern därför att jag och min hund brukar hoppa i snöhögar. Så jag vet faktiskt inte

8. Hund eller kattmänniska?

Svar: Båda. Jag älskar både katter och hundar.

9. Favorit film?

Alla Step Up filmer. Dom är sjukt bra!


Likes

Comments

Då var jag äntligen påväg hemåt då jag har lov nu!
Har väntat i flera veckor efter lov, och nu är den äntligen här
Nu har jag precis hoppat på tåget mot Eskilstuna.
Skönt att komma hem och vara hemma lite längre än i vanliga fall.
Ikväll ska jag till gården och spela Fia.
Jag saknar min hund så otroligt mycket så nu när jag kommer hem så ska jag vara lite med min hund, och så saknar jag min katt ❤️❤️Sedan ska jag fixa i ordning mig inför ikväll.
Blev ett väldigt kort inlägg men men vet ej vad jag skriva mer tyvärr

Likes

Comments

Nu har jag äntligen gått i skolan i 4 veckor och har äntligen börjat kommit in i allt i skolan, jag har äntligen börjat fått reda på vart man går hela tiden.
Sen är det ju det. (Dom som inte vet det) Jag har varit mobbad i 10 år och det är sjukt jobbigt måste jag säga. Man har allt i bakhuvudet sen tidigare år och det är väldigt jobbigt. Att behöva ha allt i bakhuvudet och kommer ha det hela livet ut. Nu försöker jag blicka framåt men det går inge vidare då en i min klass håller på hela, hela tiden. Suck. Så nu sitter jag och väntar på att min mentor ska prata med den personen för jag orkar snart inte längre. Men förutom det så går det väll hyfsat bra förutom att man trycks ned ännu mer pågrund av att den personen håller på hela tiden. Resten av den här veckan är jag och har kärnämnena. Nästa fredag så är jag ledig pågrund av att jag ska till läkaren på hemorten. Nu ska jag strax gå in på lektion. Saknar min älskade hund ❤️

Likes

Comments

Hej igen!

Nu har vi gått i skolan i tre veckor dock var jag borta en vecka. Men nu känner jag att jag börjar få lite mer kontakt med några andra. Bättre än ingenting. Nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska hämta mig då vi ska till Vilingsberg och fiska den här helgen. Skönt att få komma ut i friska luften ett par dagar. Nu saknar jag min hund jätte mycket. Om typ 1.5 timme så får jag träffa min älskade hund ❤

Förra veckan hade jag så fruktansvärt ont i magen så jag var hemma. På onsdagen fick jag åka hem så vi kunde söka vård där. SÅ jag var hos läkaren här i Örebro på måndagen och torsdagen hemma på vårdcentralen. På fredagen fick jag en ny mobil Iphone 4 s. 😄

Och på söndagen åkte jag tåg till Örebro men fy vad förseningar det var på tågen. Suck.

Nu ska jag iallafall förbereda mig förbereda mig lite.

Snart får jag träffa min hund. Och min familj! Yey ❤


Hello again!

Now we have gone to school for three weeks, however, I was away for a week. But now I feel that I'm starting to get a little more contact with other. Better than nothing. Now I sit and wait for mom and dad to pick me up when we're going to Vilingsberg and go fishing this weekend. Nice to get out into the fresh air for a few days. Now I miss my dog very much. About Type 1.5 hour so I get to meet my beloved dog ❤

Last week I had such terrible stomach ache so I was home. On Wednesday, I got to go home so we could seek treatment there. So I was at the doctor here in Örebro on Monday and Thursday at home at the health center. On Friday I got a new mobile Iphone 4 p. 😄

And on Sunday I went by train to Örebro, but ugh, how late it was on the trains. Sigh.

Now I'll atleast prepare me to prepare myself a little.

Once I hit my dog. And my family! Yey ❤

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag gått en vecka i nya skolan. Ganska skönt då det har varit ganska tidigare månader jämfört med min gamla skola då jag kunde gå upp 8 och började 8.15 varje morgon.

Den här veckan har gått ganska bra, för att ändå vara första veckan.

Första dagen då klev jag av på helt galet ställe men tillslut hittade jag dit när jag väl kom fram till Gustavsvik. badplats. Blev samma sak när jag skulle hem men då hade jag inte en blekaste aning vart jag va men tillslut var jag nästan på helt rätt plats. Dom andra dagarna gick ganska bra men i fredags så glömde jag min mapp med massa uppgifter i. Smart. Jag satt väl och dagdrömde förstås. Nu är det iallafall helg så jag fick bli lite utvilad. Då jag har varit sjukt trött hela veckan. På måndag ska jag vara i bageriet hela dagen samma på tisdag men då ska jag vara i resturangen hela dagen. Onsdag blir det en väldig tidig morgon då vi ska vara på resecentrumet kl 8. 20 men jag ska till skolan först och gå tillsammas med dom andra i min klass. Sen dras det mot Björkenäs med övernattning. Så kommer tillbaka på torsdagen. Och på fredag åker jag hem till min älskade vovve.

Ska försöka ta några fina bilder från Björkenäs och lägga ut här. Om min telefon inte håller på att dummar sig. Jag hoppas verkligen att den fungerar då jag älskar att fotografera.

Nehepp nu ska jag fixa min spotify lista. Sedan titta på nån film tror jag.

Älskar dig och saknar dig min vovve! ❤

Älskar dig och saknar dig massor! Du vet ve du är! ❤

Likes

Comments

Nu har det gått 2 dagar som jag har gått på Virginska skolan. Igår kom jag vilse hit och dit. Så fick ringa min syster så hon fick vara kortläsare i genom telefonen. Idag hände det nästan igen men tillslut var jag på helt rätt väg, så hade egentligeninte kommit vilse idag. Jag hoppade på bussen vid typ 14.40 då min mentor gick med mig tillbaka till busshållplatsen då hon skulle gå den vägen tillbaka till skolan. Då vi hade varit på rundvandring i centrum och gått till Stadsparken. Så nu ska jag snart hoppa in i duschen tänkte jag :)
Imorgon börjar vanliga schemat.

Likes

Comments

Då var det sista hela dagen hemma då. Imorgon flyttar jag till Örebro :) Då jag ska börja skolan där på måndag. Jag är väldigt nervös, men spännande, skönt att komma hemifrån, en helt ny start dessutom. (men förhoppningsvis blir det nog jättebra) Väldigt pirrigt!

Saknaden efter min älskade nallebjörn kommer bli stor! ❤ Men det kommer nog gå bra. (hoppas jag) Alltid du och din boll! Likes

Comments

Hej!
Förra veckan har varit väldigt tuff både i skolan och hemma med alla tråkigheter. Men det kommer och går hela tiden. Men det var inte det jag skulle skriva om.

I tisdags så hade jag nationella prov i Svenska det muntliga det gick bättre än vad det någonsin har gjort förut. Och det var väldigt skönt att det gick bra.

I onsdags förra veckan så hade vi tårttävling jag och en till och då fick några lärare smaka och bedömma. Några utav dom vi hade bjudit kunde inte komma för det kom väl grejer ivägen eller något liknande, blev lite besviken men jag vann tårttävlingen med 57 poäng och det får jag vara glad över. Bild på det nedan!

I torsdags mådde jag jätte dåligt så jag gick hem vid 12 snåret, lade mig och vila men visste inte hur jag skulle ta mig till skolan på fredagen. Det gick över runt 2 sen så var jag och klippte mig i flen.

I fredags var det lärarmiddag, jag blev väldigt nöjd faktiskt. Till förrätt gjorde vi toast skagen, varmrätt- fetaostlax och potatis och till efterrätt blev det cheesecake. När hf kom hem i fredags så kände jag det här gick ju jättebra nu kan jag äntligen slappna av från den biten. Var väldigt nervös innan, så jag är glad att jag drog mig till skolan fast jag hade väldigt ont i magen, men jag försökte iallafall och det gick ju bra på alla sätt och vis. Blev väldigt nöjd av resultatet. Bild på rätterna nedan!

Igår hade jag prov i hemkunskap tyckte gick ganska bra och när jag fick resultatet så var jag två poäng ifrån att få max om jag fattade rätt. Jag är så glad för det.

Nu är jag ganska nervös för jag sitter och inväntar på besked pm jag får en studentlägenhet när jag flyttar till Örebro i höst när jag ska börja på gymnasiet. Så nu väntar jag på att det ska bli skolavslutning så jag kan skicka in mina betyg så jag får reda på om jag kommer in på Resturang och livsmedel och om jag får en studentlägenhet. Jag sitter och funderar på hur det kommer bli där. kommer jag få några kompisar. Det är så mycket som snurrar i huvudet på mig just nu inte bara detta utan en MASSA annat också.
Väntar på att det ska bli sommarlov! :)

Kolla nedan på bilderna!

Första bilden är dukningen och samma med andra bilden.
3dje bilden är förrätten alltså toast skagen.
4de bilden är varmrätten: fetaostlax med potatis.
5de är efterrätten med chessecaken
6 är från tårttävlingen


Likes

Comments

Hej!
Förra veckan har varit väldigt tuff både i skolan och hemma med alla tråkigheter. Men det kommer och går hela tiden. Men det var inte det jag skulle skriva om.

I tisdags så hade jag nationella prov i Svenska det muntliga det gick bättre än vad det någonsin har gjort förut. Och det var väldigt skönt att det gick bra.

I onsdags förra veckan så hade vi tårttävling jag och en till och då fick några lärare smaka och bedömma. Några utav dom vi hade bjudit kunde inte komma för det kom väl grejer ivägen eller något liknande, blev lite besviken men jag vann tårttävlingen med 57 poäng och det får jag vara glad över. Bild på det nedan!

I torsdags mådde jag jätte dåligt så jag gick hem vid 12 snåret, lade mig och vila men visste inte hur jag skulle ta mig till skolan på fredagen. Det gick över runt 2 sen så var jag och klippte mig i flen.

I fredags var det lärarmiddag, jag blev väldigt nöjd faktiskt. Till förrätt gjorde vi toast skagen, varmrätt- fetaostlax och potatis och till efterrätt blev det cheesecake. När hf kom hem i fredags så kände jag det här gick ju jättebra nu kan jag äntligen slappna av från den biten. Var väldigt nervös innan, så jag är glad att jag drog mig till skolan fast jag hade väldigt ont i magen, men jag försökte iallafall och det gick ju bra på alla sätt och vis. Blev väldigt nöjd av resultatet. Bild på rätterna nedan!

Igår hade jag prov i hemkunskap tyckte gick ganska bra och när jag fick resultatet så var jag två poäng ifrån att få max om jag fattade rätt. Jag är så glad för det.

Nu är jag ganska nervös för jag sitter och inväntar på besked pm jag får en studentlägenhet när jag flyttar till Örebro i höst när jag ska börja på gymnasiet. Så nu väntar jag på att det ska bli skolavslutning så jag kan skicka in mina betyg så jag får reda på om jag kommer in på Resturang och livsmedel och om jag får en studentlägenhet. Jag sitter och funderar på hur det kommer bli där. kommer jag få några kompisar. Det är så mycket som snurrar i huvudet på mig just nu inte bara detta utan en MASSA annat också.
Väntar på att det ska bli sommarlov! :)

Kolla nedan på bilderna!

Första bilden är dukningen och samma med andra bilden.
3dje bilden är förrätten alltså toast skagen.
4de bilden är varmrätten: fetaostlax med potatis.
5de är efterrätten med chessecaken
6 är från tårttävlingen


Likes

Comments