Header

Nu har jag redan varit här i en hel vecka. ​Igår var jag, Annie och Carolina runt i London och var typical tourists. Vi gick från Big ben längs med Themsen, till the tower bridge och sen tillbaka. Det var så mycket folk, så vi tänker åka tillbaka en vardag och åka turist buss och London eye. Det känns som man stressar för att hinna med att göra allt man vill. Det har inte sjunkit in än att jag faktiskt bor här och att man har ett helt år på sig att göra en massa saker.

Idag ska jag åka till Camden på en aupair träff, ska försöka ta en massa bilder som jag kan visa er sen!

Likes

Comments

​Hallå!

Dagarna här går så fort. Idag var det första dagen som jag var ute och verkligen såg mig omkring i området. Vi träffades, jag och 3 andra aupairer, inne vid tooting bec/tooting broadway. Tog ca 20 min för mig att gå. Tycker om att bara gå runt och se mig omkring. Vi lunchade iallafall och gick runt och kikade, jättemysigt!

Har försökt öppna ett bankkonto här också, men det är lite krångligt, men ska gå tillbaka till banken och få det fixat. Har även kikat på olika gym, så nu har jag hittat ett som ligger alldeles här i närheten. Gymmet är såå mycket större än det gymmet jag gått på hemma i Sverige och kostar hälften så mycket i månaden. Inga bindningstider heller, perfekt!

Nu tänkte jag alldeles strax gå och lägga mig. Går upp ca 6:20 varje morgon, så när klockan är 10 på kvällen vill man gå och lägga sig!

Vi hörs!

Likes

Comments

​Hej på er!

Tänkte jag skulle starta en aupair blogg och skriva lite vad jag gör om dagarna och hur jag har det. Jag kom hit i lördags, 15 oktober, så har varit här i 2 dagar bara. Allt är väldigt nytt och det är mycket att ta in, men än så länge känns det superbra! Bor hos en familj i södra London med två pojkar som är 6 och 9 år.

Har min första riktiga intro dag idag. Just nu är barnen i skolan och jag har precis ätit lunch. Har även hunnit med att träffa Maline, en annan aupair, vilket var supertrevligt! 

Jag kommer skriva här lite då och då när jag känner för det och när jag har något kul att berätta.

Vi hörs!

Likes

Comments