Igår var vi på Taylor Swift konsert och det var verkligen en grym show. Igår var också sista "riktiga" skoldagen med klasser så idag var det bara massa lekar och sedan höll elever tal för de avgående eleverna.

En av lekarna var "dunk tank" vilket innebar att avgående elever fick sitta på en bräda över en vattentank och om någon prickade den röda cirkeln så fälldes brädan ner så att personen åkte ner i vattnet (men det var förstås frivilligt att delta)

De hade tagit dit en glassbil så att vi alla fick glass

På kvällen hade skolan organiserat ett "good-bye party" för mig och Luisa så det var jättetrevligt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I lördags var vi på Cedar Point, Ohios största nöjespark vilket var sååå otroligt roligt. På kvällen gick vi sedan på en japansk restaurang där de hade jättegod mat.

Likes

Comments

Igår var det athletic banquet för alla vårsporter så här kommer några bilder från det

Dana, jag och Hannah

Lagbild för tjejerna

Likes

Comments

Helgen började med att vi var på slutspelsmatch för Hawken's lacrosse lag. Var kul att träffa massa kompisar på läktaren och dessutom vann Hawken så det var en väldigt bra kväll.

På lördagen var det sedan dags för vår sista friidrottstävling. Hade en tävling i torsdags också då jag hade höjdhopp vilket inte gick så bra men här kommer i alla fall två lite roliga bilder från den tävlingen.

I lördags däremot var det verkligen fantastiskt väder och jag lyckades slå personligt rekord med 1 sekund på 400 m så det var en väldigt bra avslutning på säsongen.

Vårt 4*400 meters stafett lag

På lördagskvällen åkte vi sen en kort stund till en liten festival i Chagrin Falls. Första gången som jag besökt Chagrin Falls sen jag kom hit så fick se vattenfallen där också.

Senare på kvällen åkte vi vidare till några vänner där vi hade en jättetrevlig kväll med många skratt. Kvällen avslutades med marshmallow-grillning.

​Igår hade vi ett litet party här hemma för att fira "Memorial Day" som varit idag. Det var cirka 40 personer som kom över för en minibuffé och grillade hamburgare och sedan spelade vi badminton, volleyboll, boule, basket och lacrosse i trädgården. Har dock tyvärr inga bilder från det. Idag har vi varit lediga eftersom det är "Memorial Day". Har mest gjort läxa idag men var också en kort stund på ett litet "Memorial day party" med min värdfamilj hos några grannar.

Likes

Comments

Idag har varit en jätterolig dag. Började med att testa på hot yoga för första gången, sen åt vi frukost tillsammans och sen åkte vi och handlade lite. Efter det åkte vi och spela golf vilket jag heller aldrig gjort innan (förutom slagit några bollar från ranchen och puttat lite för väldigt många år sedan). Slutade dagen med en jättegod middag tillsammans med familjen och min värdpappas mamma.

Likes

Comments

I torsdags när vi var på friidrottstävling fick vi beskedet att två seniors från Hawken hade dött efter en bilolycka utanför skolan så har varit några väldigt sorgliga dagar efter en så tragisk händelse. Bortsett från det har det ändå varit en bra helg då jag kommit till en ny helt fantastisk värdfamilj som jag ska bo hos sista tiden.

​Fick de här fina blommorna som en välkomstpresent, så himla gulligt!

Likes

Comments

Ett tag sen det var nu men tänkte berätta lite om prom

Dagen började med att vi hade friidrottstävling vilket var väldigt kul men väldigt varmt, ca 30 grader, fuktigt och sol. Efter tävlingen åkte jag snabbt hem och hade ca 45 min på mig att duscha och bli klar innan jag åkte vidare till några kompisar där vi minglade och föräldrar tog foton

Därefter samlades alla på Hawken's lower school och därifrån bussades vi vidare till ett ställe i Cleveland där vi hade middag, dans och ytterligare lite foton (både ute vid vattnet men de hade också hyrt ett photo both)

Därefter bussade dem oss till ett bowlingställe där vi kunde bowla hur mycket vi ville och sen hade de satt upp lite andra spelgrejer så som casino med fejkpengar, shuffle board, en green screen där man kunde bli fotat med hollywood-utklädnader, och sen hade dem tagit dit en tjej som gjorde fejktatueringar.

Där fanns också jättemycket snacks och en glassbar och under kvällen lottade dem ut cirka 25 priser som var förvånansvärt bra och alla fick vara med i lotteriet. De delade ut lotter och sen fick man skriva ditt tilldelade nummer på dem och lägga i dem i de boxar som tillhörde de priserna som man ville vara med i utlottningen för.

Likes

Comments

​Berättar mer sen och det kommer fler bilder men här kommer lite bilder i alla fall från prom i lördags.

Likes

Comments

Varit jätteförskyld hela veckan men annars har detta varit en väldigt roligt, händelserik och intensiv vecka. Det har varit "senior week" hela veckan vilket innebär att dem gör massa "pranks". I måndags började det med att de slagit in allas ryggsäckar i presentpapper under tiden som vi hade "assembly" (vilket är ett morgonmöte i för alla elever kan man säga) och sedan lagt dem i en hög vid en julgran.

Måndagen började förresten med att alla internationella elever på skolan blev intervjuade på scen under "assembly". Frågorna var mest om vad vi tyckte om Amerika och om det var något vi saknade från hemlandet. Innan vi blev intervjuade var där en indisk grupp som gjorde någon dans.

I torsdags blev jag frågad till "prom" av en kille från friidrotten. Vi hade redan bestämt innan att vi skulle gå tillsammans som kompisar men ändå lite kul överraskning.

I fredags var det "dog day" vilket innebar att cirka hälften av alla seniors hade tagit med sina hundar till skolan som ett av deras "prank". Tydligen en tradition på Hawken men jag förstår inte hur det kan vara tillåtet med tanke på alla som är allergiska.

I fredags hade vi också våra avslutande presentationer i entreprenörskapskursen. Här är min grupp och våra två mentorer.

​Fredagen avslutades med friidrottstävling. Sista tiden satt halva laget och bara titta på den här killen som hoppade stavhopp. Var omkring 20-25 grader och sol så jätteskön kväll.

Likes

Comments

Här kommer en video från när jag hoppar höjdhopp. Gick ingen vidare i tävlingen efter att jag klarat den här höjden men vi har tävling på Fredag igen så hoppas det går bättre då.

Likes

Comments