Mitt 2017

Gud, börjar känna mig som en nybörjare med det här, haha. Hej på er mina finisar, hoppas att ni mår toppen.

Det var ett tag sen jag ens logga in här och de beror på att jag nu har i ungefär några veckor börjat jobba på en annan portal. När jag fick chansen att byta till en betydligt mindre men personligare portal tackade jag absolut inte nej. Jag har tagit nya steg i mitt liv och börjat satsa mer på mitt bloggade vilket är väldigt roligt och att då får chansen att byta till en portal där man fokuserar på alla sina bloggare och ger dom chansen att synas så fick jag även tillbaka min energi till att börja blogga igen.

Babes, It's time to move.

http://myblomqvist.voyz.se/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er. Hoppas ni mår bra!! sitter just nu i soffan och äter lite god frukost. I dag har jag fullt upp med massvis med fotograferingar jag ska göra, sen vid 13 ska jag även åka och jobba en sväng.

Har lite nytt på gång därför har det varit tomt ett tag här. Men jag blir såååå glad när jag ser att ni kollar in ändå. !!

Likes

Comments

PERSONLIGT

Godmorgon på er, hoppas ni mår bra och att ni har haft en bra jul. Jag mår bättre och förhoppningsvis är jag på benen snart igen. Åhh jag har varit så taggad på att börja blogga igen men samtidigt har jag haft så många andra saker att tänka på och dessutom har de hänt så himla mycket kul. Jag kom in på universitetet och dessutom fick jag ett jobb som jag hade sökt under hösten. Trots att 2016 verkligen inte har varit mitt år så ser de faktiskt ljust ut för 2017.

Planerna för dagen är att strax fixa iordning mig och sen ska vi åka och hälsa på min älskade morfar som tyvärr är sjuk. En utav de anledningarna till att 2016 har varit sååå jobbigt. Efter Sahlgrenska blir de mys i stan och sen i natt ska jag och M bo på hotel. Ska bli jätte mysigt trots att vi bor ensamma så är det otroligt skönt att komma bort ändå.

Vi hörs sen, puss.

Likes

Comments