View tracker

Godmorgon. Hoppas ni mår bra. Vakna prick sju imorse utan att ha ställt klockan dessutom var jag klar vaken, så himla konstigt att man kan vakna upp så där och verkligen känna att man är utvilad. Dessutom var de bra för halv åtta skulle jag vara på verkstad och lämna in min bil på den årliga servisen. Hoppas verkligen inte att det är mycket som behövs fixas, jag är ingen människa som vill lägga pengar på sin bil direkt.

Annars har jag inte direkt jätte mycket planer inför dagen, ska bland annat börja jobba vid halv två men har även planerat in några möten under förmiddagen samt mail att svara på. Blir mycket tid framför datorn idag innan jag drar mig till jobbet.

Nu ska jag fortsätta dricka upp mitt kaffe och lyssna på grymma Therese. Sicken kvinna asså!!! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker
VARDAG

Godmorgon på er finisar, hur mår ni? Jag mår bra, vaknade för cirka fem minuter sen utav att pappa kom in med kaffe. Han är verkligen bäst, vet exat vad jag behöver på morgonen. Idag hade jag faktiskt ställt klockan på halv nio men när den ringde kände jag att jag verkligen behövde sova en stund till. Just nu sitter jag i soffan kollar på julkalendern samtidigt som jag äter frukost, kaffe och cesarsallad blev de idag. Ska ju ta mig en sväng till stan idag då jag ska på fotografering till bloggen. Tänkte även att jag skulle vara där en stund innan och gå och kolla i lite butiker. Senare ska jag även hinna med träningen. Kan ni fatta att det är första december idag? Helt sjuk ju va tiden går fort.

Likes

Comments

MODE

(inlägget innehåller adlinks)

Vet inte hur länge jag har väntat på att få in denna skönhet i min storlek, ett riktigt trend kap för endast 99 kr. Tryck på bilden så kommer ni till återförsäljaren

Likes

Comments