Godmorgon på er. Hoppas ni mår bra!! sitter just nu i soffan och äter lite god frukost. I dag har jag fullt upp med massvis med fotograferingar jag ska göra, sen vid 13 ska jag även åka och jobba en sväng.

Har lite nytt på gång därför har det varit tomt ett tag här. Men jag blir såååå glad när jag ser att ni kollar in ändå. !!

Likes

Comments

PERSONLIGT

Godmorgon på er, hoppas ni mår bra och att ni har haft en bra jul. Jag mår bättre och förhoppningsvis är jag på benen snart igen. Åhh jag har varit så taggad på att börja blogga igen men samtidigt har jag haft så många andra saker att tänka på och dessutom har de hänt så himla mycket kul. Jag kom in på universitetet och dessutom fick jag ett jobb som jag hade sökt under hösten. Trots att 2016 verkligen inte har varit mitt år så ser de faktiskt ljust ut för 2017.

Planerna för dagen är att strax fixa iordning mig och sen ska vi åka och hälsa på min älskade morfar som tyvärr är sjuk. En utav de anledningarna till att 2016 har varit sååå jobbigt. Efter Sahlgrenska blir de mys i stan och sen i natt ska jag och M bo på hotel. Ska bli jätte mysigt trots att vi bor ensamma så är det otroligt skönt att komma bort ändå.

Vi hörs sen, puss.

Likes

Comments

Vad är de för jobb du har sökt? - Jag har sökt en tjänst på samma ställe som jag är på för tillfället fast på en annan avdelning. Dessutom så fick jag den, 3 januari börjar jag jippi!!!

Kan inte du göra en vlogg? - Åhh detta har jag funderat på såååå länge. Tycker de verkar vara riktigt kul, är de något ni skulle vilja att jag ska göra?

Älskar din blogg, hoppas din julstress har lugnat dig. Hur blir de med bloggen, känns som den håller på att gå mot sitt slut vilket gör mig ledsen.... - Tack för att du älskar min blogg. Min julstress är över och jag kommer snart börja blogga som vanligt igen. Kände att jag bara behövde en paus från allt.

Vad har du för planer 2017? - Kommer att resa, förhoppningsvis flytta och ta bloggen till nya höjder.

Hur länge har du och M varit ett par? - i 3 år och två månader.

Likes

Comments