Header
INSPO, MODE

Hur kul är det inte att det är KENZO som har en kollektion hos HM i år?! Älskar " jungel kenzo paris " tröjorna, kommer definitivt köpa mig en sån när den kommer ut den 3 november.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hälsokost, VARDAG

​Hej på er hoppas ni mår bra. Ligger just nu nerbäddad  i sängen med M sovandes bredvid mig. Vi va uppe vid tuppen idag och gick på en lång PW så det blev en betydligt senare frukost än planerat idag. Ska om en stund hoppa in i duschen och sen fixa in för jobbet imorgon. Ska även om en stund ha ett till möte angående lite mera jobb. Dåligt med uppdatering men man kan inte alltid vara på topp. 

Likes

Comments

VARDAG

Hej på er!! Idag tog jag mig en riktig sovmorgon och gick inte upp förrän vid halv elva. jätte skönt att bara ligga kvar i sängen en stund istället för att stressa runt. Idag är jag ledig och tänkte därför att jag skulle ta en sväng ut i skogen och springa, planera in mer möten och fixa lite andra saker som behövs göra. Fick hem lite nya träningskläder igår som är sååååå snygga så dom ska jag ut och springa i. Nu ska jag dricka upp min smoothie, vi hörs sen. 

Likes

Comments

PERSONLIGT

Imorse när jag vaknade sa pappa att de hade kommit ett paket till mig igår, Föst tänkte jag att de var mina nya tränings kläder, men icke sa nicke. Det va istället ett litet höst hälsning från bokus.com Det kändes som dom hörde mitt rop på hjälp förra veckan när jag skrev att jag behöver tips på böcker. Tack så jätte mycket Bokus!!!


Likes

Comments

Tips på inlägg!!