Jag kan äntligen säga att jag har fått jobb!!
Efter allt jobb jag satt ner för att starta en karriär inom resebranchen kan jag nu stolt säga att jag ska jobba i bamseklubben med TUI.
I vår tar jag mitt pick och pack å drar till mallorca! Jag vet dock inte när jag börjar, men det blir nog nån gång i början av april eller i slutet av mars.

Detta är min nya arbetsplats!

Likes

Comments

Första veckan på året har gått!
Jag har sökt lite jobb och så har jag varit uppe i Lappland med gänget.
Det var en behövlig och jätte rolig resa. Jag har fått jobba på mina snowboard skills och gjort någon fin vurpa i och med det, och jag har ännu ont i min rumpa... 😂

Nästa vecka ska jag söka jobb här hemma medan jag väntar att få åka iväg till varmare bredd grader.
För jag blir tokig av att bara sitta hemma och inte göra nått vettigt!

Jag ska också börja träna igen har jag bestämt mig för! Jag har tappa så mycket muskler under mina inaktiva veckor denna höst, så nu tamme tusan ska här börja tränas!
Nått vettigt måste man ju göra!

Och jag har också fått tatuering nummer 2 på kroppen!

Likes

Comments

Jag har varit hemma en vecka nu, och allt vi lärt oss på Malta har börjat sjunka in.
Det är otroligt hur 5 veckor kan förändra en person så mycket. Så om 5 veckor kan ändra på en, tänk er vad år skulle gör då!

Idag har det varit den traditionella julafton. Trevligt som vanligt, god mat och gott sällskap av släktet.
Dock måste jag säg... ojj vad dom kan prata 😂 de är tamme tusan svårt att få en syl i vädret i denna familj!
Men jag älskar dem så ändå!

Sitter ännu med spänning och väntar på ett mail från företaget jag sökt jobb vid, hoppas hoppas det kommer ett mail med bra nyheter!

Nästa vecka så tar jag och några vänner bilen upp till pyhätunturi för att umgås och åka slalom några dagar. Har aldrig varit där så det ska bli spännande att se nått annat än Levi!

Btw! På tal om ny människa, så sitter det en ny liten tatuering på min fot 😄 Tack Joel!!
Och så är jag ju student nu också! Ojj vilken rolig dag det var. Tack till alla som var med och gjorde den speciell ❤️

Likes

Comments

​Nu har jag varit hemma i två dagar, och jag måste bara säga... fy fan vad det är kallt här!

Det är skönt att vara hem dock, men lite tråkigt är det då man är van med full fart och fläkt. Men planen nujust är att ladda upp energiförrådet. Och en liiiten nyhet är att jag kanske kommer jobba uppe i Levi under vintern. Men inget är spikat, det är bara lite planer nujust.

Jag har också just skickat iväg min jobbansökan till Nazar, och nu är det bara att vänta på ett svar, hoppas hoppa hoppas jag får jobba med dem under sommaren, skulle vara så otroligt roligt.

På tisdag blir det studentdimission och fest. Så idag har det handlats och fixats och imorgon blir det mera fixning och lite matlagning.


Likes

Comments

Idag har det varit en riktigt chill dag. Först jobbintervju och sen ledigt resten av dagen.

Jag tror det gick bra på min jobbintervju med Nortlander, så nu är det bara att hoppas på det bästa och så får jag se när jag kommer hem om jag fick jobbet eller inte.

efter jobbintervjun hade jag samtal med jobbkonsulenten här och efter 12 har jag bara varit ledig. Dock måste jag säga... FY FAN VAD JAG ÄR RASTLÖS! Jag har varit ledig i 6 timmar och jag har så tråkigt!

Det är så konstigt att inte ha nått att göra och bara ligga och chilla, när man är van med fullfart och fläkt. Vad tusan ska man gör när man kommer hem? Kommer ju gå runt i cirklar då man inte kommer ha nått vettigt att göra.

Men nästa veckas tisdag har jag studentdimission och fest så får fixa med det när jag kommer hem så har man ju iallafall nått att gör. Kom också fram till att när man kommer hem, kommer man hitta allt smått att göra då man är van att alltid ha nått på schemat här.

Likes

Comments

Nu står det hyggeaften på schemat eller myskväll som de är på svenska. Vi gör julmat till de danska eleverna och i tisdags var det de danska eleverna som gjorde julmat till oss.

Idag har det varit bolagspresentationer här i malta.
Jag trodde att TUI var bolaget som passade mig bäst men nej! Det visade sig vara ett litet bolag vid namnet Nazar. Det kändes verkligen som hemma.
Dock ska jag på intervju till skidbolaget Nortlander imorgon, och det bästa är ju att dessa två bolag samarbetar. Drömmen!
Så om mina planer går som jag vill, åker jag iväg till en skid destination efter nyår och i april åker jag iväg till turkiet för att jobba med Nazar. Så nu sitter jag och hoppas att mina planer går till väga.
För wow om det inte skulle vara drömmen att få jobba som både skidguide och aktivitetsguide på ett och samma år.

Nu känns det verkligen som att livet som guide passar mig perfekt! Ser verkligen fram emot att komma ut i arbetslivet!

På onsdag har vi sista dagen i skolan! Kan ni fatta, jag har varit här i 5 veckor snart! Helt sjukt vad tiden har gått fort.
Dock ska det bli riktigt skönt att komma hem och ladda upp energiförådet igen.
Och att få komma hem till mammas mat och för att inte tala om all julmat 😍

Några bilder från torsdagens spooky night.
Joo jag var faktist utklädd 😇
Jasså? Till vadå?
Wait for it...
Booh! Äääh! Lättskrämd! 😂
Good one! Right?

Likes

Comments

Att man har, ja!

Idag har det varit en riktigt tung dag. Inte för at själva dagen har varit tung, utan alla har varit så otroligt trötta idag.

Igår var det "no bussines like showbussines" på schemat. Vi delades in i 6 grupper och fick en hel dag på oss att sätta ihop en show för de andra.
Alla hade så otroligt roligt igår kväll när alla grupper uppträde med sina program på 20 minuter.
Det var verkligen en lyckad kväll! Och att stå och uppträda själv och se hur folk skrattar så de nästan gråter av vårt uppträdande, såå roligt! Då kände man att vi hade lyckats.

Idag har jag tilloch med kommit till sängen före klockan 21. Det ni!
Dock börjar vi 7.30 imr... i need my sleep!!

Vi har nu en och en halv vecka kvar. Usch va det känns konstigt! Kmr verkligen sakna dehär stället trots all stress och för att inte tala om alla underbara människor man träffat och glöm inte sömnbristen.

Likes

Comments

All denna stress...
kroppen reagerar ju inte på det bösta sättet när man är stressad 24/7 i 2-3 veckor. Ryggen gör ont, mina knän är sjuka och huden är inte heller den bästa 😅

Kommer bli skönt att komma hem å verkligen få sova ut!
Men jag kommer sakna alla här så otroligt mycket!! Man är runt människor hela dagarna så det kommer bli en liten chock att komma hem där det inte händer nått och att inte ha människor runt en hela tiden.
Men jag hoppas ju på att få komma hem med ett jobb härifrån, så då behöver jag inte vara utan alla männiksor så länge.

Nujust ligger jag bara och tar det lugnt en stund före timmen börjar igen, och då står det "jobbet som reseledare" på schemat. Tror det kommer vara en intressant timme då vi får veta mera praktiska saker om hur det är att jobba som reseledare och vilka förmåner man får och liknande ☺️

Likes

Comments

Halva dagen har gått och halva dagen är kvar, logiskt vah 😂
Vi började dagen men lite info om hur det är att vara aktivitetsguid, barnguide osv. Och ojj men det inte skulle vara roligt att få jobba i nån barnklubb!

Klockan 15 börjar jag med första hjälpen och sen har vi ledig kväll 🙏🏼 halleluja! Dock står det skoluppgifter på schemat... dit for mitt halleluja och ledigt 😅
Dock får man ta en tidig natt och möjligen få sova ut lite.

Likes

Comments

Jag säger det igen... jävlar vad det är intesivt här!
Långa skoldagar och lite sömn.
Man sover, går i skola, äter och sen gör man om allt igen.
Men än en gång... tusan om man inte lär sig mycket här! Speciellt om sig själv, och det är verkligen intressant och roligt!
Idag har vi haft vårt första skriftliga prov och det gick väl helt okej men tanke på att provet började 21 och vi har haft en lång dag med mycket info, så man e ganska död nujust.
Imorgon börjar vi med första hjälp och lite annat smått och gott.
Det skulle dock passa jävligt bra med en sovmorgon nujust 😅

Igår hade vi också VM i försäljning! Och det vinnande teamet var... team 1!! 🎉 woohoo 💪🏼

Vi hade också intro till krishantering, där vi blev inlåsta i ett kolsvart rum med ljud som skulle skrämma/traumatisera oss. Jag klarade av det finfint men det var många som hamnade i panik. Så det var en ganska hemsk övning när man såg hur folk reagerade.
Men ännu en gång, man lär sig så otroligt mycket om sig själv av sånna uppgifter.

Likes

Comments