Packningen är i full gång! Och när jag tänker efter så behöver man väl inte så mycket kläder? För vi är ju ändå i uniform 6 dagar i veckan. Det gillar jag! Att inte behöva fundera på vad man ska ta på sig.

Men då är det ju resten av alla små saker. Vad tusan behövar jag och vad behöver jag inte?
Kan ju inte ta men hela hemmet, eller? 🤔

Nåjaa på lördag åker jag iväg till mallorca för en vecka, sen kommer jag hem igen och den 11 april tar jag mitt pick och pack å flyttar till mallorca för ett halv år! Usch va spänd, nervös, exited, jaa och allt där i mellan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mitt nya äventyr närmar sig med stormsteg!
Så gör även nervositeten och smula ångest...

Nervositeten är ju en självklarthet! Kanske så också ångesten? Ångesten kommer pga av alla människor jag lämnar efter mig i Finland... fyy vad jag kommer sakna alla! Speciellt ett par personer ❤️
Men de är varmt välkommna till Mallorca för ett besök eller två!
You see what I did there? varmt 😉 dåligt skämt jag vet!

I mitten av april drar jag iväg på mitt nya äventyr!
Men före det måste jag säga hejdå åt alla ordentligt!

Likes

Comments

Förra veckans tisdag tog jag och mamma våra väskort och bilen upp till Levi. Där har vi nu spenderat den senaste veckan med mormor och morfar.

Blev slalom och vinter för hela slanten! Ojj om jag inte älskar det uppe i Levi med snön och alla moffas hundar.

Han håller på med hundspann så där av finns det nujust ca 60 hundar på gården. Blev många kärleksrundor med dem. Började dock fundera på om man ger eller får mera kärlek av hundarna!

Om ungefär två och en halv vecka tar jag reseväskan i handen och drar till Mallorca för en veckas utbildning med TUI. Kommer sen att komma hem i ca 2 veckor och sen tar jag mitt pick och pack för att lämna kalla Finland och bo i Mallorca i ett halvår! Ser verkligen fram emot att åka iväg!

En sak som är lite jobbigt är att mina bästa vän Eliina kommer hem i juni efter att nästa har spenderat ett år i Australien, så jag vet inte när jag kommer att se henne igen.

Saknar dig! ❤

Likes

Comments

Jag kan äntligen säga att jag har fått jobb!!
Efter allt jobb jag satt ner för att starta en karriär inom resebranchen kan jag nu stolt säga att jag ska jobba i bamseklubben med TUI.
I vår tar jag mitt pick och pack å drar till mallorca! Jag vet dock inte när jag börjar, men det blir nog nån gång i början av april eller i slutet av mars.

Detta är min nya arbetsplats!

Likes

Comments

Första veckan på året har gått!
Jag har sökt lite jobb och så har jag varit uppe i Lappland med gänget.
Det var en behövlig och jätte rolig resa. Jag har fått jobba på mina snowboard skills och gjort någon fin vurpa i och med det, och jag har ännu ont i min rumpa... 😂

Nästa vecka ska jag söka jobb här hemma medan jag väntar att få åka iväg till varmare bredd grader.
För jag blir tokig av att bara sitta hemma och inte göra nått vettigt!

Jag ska också börja träna igen har jag bestämt mig för! Jag har tappa så mycket muskler under mina inaktiva veckor denna höst, så nu tamme tusan ska här börja tränas!
Nått vettigt måste man ju göra!

Och jag har också fått tatuering nummer 2 på kroppen!

Likes

Comments

Jag har varit hemma en vecka nu, och allt vi lärt oss på Malta har börjat sjunka in.
Det är otroligt hur 5 veckor kan förändra en person så mycket. Så om 5 veckor kan ändra på en, tänk er vad år skulle gör då!

Idag har det varit den traditionella julafton. Trevligt som vanligt, god mat och gott sällskap av släktet.
Dock måste jag säg... ojj vad dom kan prata 😂 de är tamme tusan svårt att få en syl i vädret i denna familj!
Men jag älskar dem så ändå!

Sitter ännu med spänning och väntar på ett mail från företaget jag sökt jobb vid, hoppas hoppas det kommer ett mail med bra nyheter!

Nästa vecka så tar jag och några vänner bilen upp till pyhätunturi för att umgås och åka slalom några dagar. Har aldrig varit där så det ska bli spännande att se nått annat än Levi!

Btw! På tal om ny människa, så sitter det en ny liten tatuering på min fot 😄 Tack Joel!!
Och så är jag ju student nu också! Ojj vilken rolig dag det var. Tack till alla som var med och gjorde den speciell ❤️

Likes

Comments

​Nu har jag varit hemma i två dagar, och jag måste bara säga... fy fan vad det är kallt här!

Det är skönt att vara hem dock, men lite tråkigt är det då man är van med full fart och fläkt. Men planen nujust är att ladda upp energiförrådet. Och en liiiten nyhet är att jag kanske kommer jobba uppe i Levi under vintern. Men inget är spikat, det är bara lite planer nujust.

Jag har också just skickat iväg min jobbansökan till Nazar, och nu är det bara att vänta på ett svar, hoppas hoppa hoppas jag får jobba med dem under sommaren, skulle vara så otroligt roligt.

På tisdag blir det studentdimission och fest. Så idag har det handlats och fixats och imorgon blir det mera fixning och lite matlagning.


Likes

Comments

Idag har det varit en riktigt chill dag. Först jobbintervju och sen ledigt resten av dagen.

Jag tror det gick bra på min jobbintervju med Nortlander, så nu är det bara att hoppas på det bästa och så får jag se när jag kommer hem om jag fick jobbet eller inte.

efter jobbintervjun hade jag samtal med jobbkonsulenten här och efter 12 har jag bara varit ledig. Dock måste jag säga... FY FAN VAD JAG ÄR RASTLÖS! Jag har varit ledig i 6 timmar och jag har så tråkigt!

Det är så konstigt att inte ha nått att göra och bara ligga och chilla, när man är van med fullfart och fläkt. Vad tusan ska man gör när man kommer hem? Kommer ju gå runt i cirklar då man inte kommer ha nått vettigt att göra.

Men nästa veckas tisdag har jag studentdimission och fest så får fixa med det när jag kommer hem så har man ju iallafall nått att gör. Kom också fram till att när man kommer hem, kommer man hitta allt smått att göra då man är van att alltid ha nått på schemat här.

Likes

Comments

Nu står det hyggeaften på schemat eller myskväll som de är på svenska. Vi gör julmat till de danska eleverna och i tisdags var det de danska eleverna som gjorde julmat till oss.

Idag har det varit bolagspresentationer här i malta.
Jag trodde att TUI var bolaget som passade mig bäst men nej! Det visade sig vara ett litet bolag vid namnet Nazar. Det kändes verkligen som hemma.
Dock ska jag på intervju till skidbolaget Nortlander imorgon, och det bästa är ju att dessa två bolag samarbetar. Drömmen!
Så om mina planer går som jag vill, åker jag iväg till en skid destination efter nyår och i april åker jag iväg till turkiet för att jobba med Nazar. Så nu sitter jag och hoppas att mina planer går till väga.
För wow om det inte skulle vara drömmen att få jobba som både skidguide och aktivitetsguide på ett och samma år.

Nu känns det verkligen som att livet som guide passar mig perfekt! Ser verkligen fram emot att komma ut i arbetslivet!

På onsdag har vi sista dagen i skolan! Kan ni fatta, jag har varit här i 5 veckor snart! Helt sjukt vad tiden har gått fort.
Dock ska det bli riktigt skönt att komma hem och ladda upp energiförådet igen.
Och att få komma hem till mammas mat och för att inte tala om all julmat 😍

Några bilder från torsdagens spooky night.
Joo jag var faktist utklädd 😇
Jasså? Till vadå?
Wait for it...
Booh! Äääh! Lättskrämd! 😂
Good one! Right?

Likes

Comments

Att man har, ja!

Idag har det varit en riktigt tung dag. Inte för at själva dagen har varit tung, utan alla har varit så otroligt trötta idag.

Igår var det "no bussines like showbussines" på schemat. Vi delades in i 6 grupper och fick en hel dag på oss att sätta ihop en show för de andra.
Alla hade så otroligt roligt igår kväll när alla grupper uppträde med sina program på 20 minuter.
Det var verkligen en lyckad kväll! Och att stå och uppträda själv och se hur folk skrattar så de nästan gråter av vårt uppträdande, såå roligt! Då kände man att vi hade lyckats.

Idag har jag tilloch med kommit till sängen före klockan 21. Det ni!
Dock börjar vi 7.30 imr... i need my sleep!!

Vi har nu en och en halv vecka kvar. Usch va det känns konstigt! Kmr verkligen sakna dehär stället trots all stress och för att inte tala om alla underbara människor man träffat och glöm inte sömnbristen.

Likes

Comments