Senast gången jag skrev skulle vi åka till en kompis i Stöten. Vi åkte måndag och kom hem onsdag. Det var två dagar med sköna människor, god mat och massa skidåkning såklart.

Sista dagen åkte vi såklart skidor och eftersom jag inte hade ramlat en enda gång sen vi kom dit var jag ju tvungen att ramla två gånger. Första gången åker vi i en svart backe. Allt går jätte bra, tills jag mitt i backen tappar kontrollen över skidorna. Jag hinner knappt reagera. Jag ser att jag är på väg att flyga rakt ner i vad jag trodde då var ett stup. Jag flyger över kanten och jag märker att jag landar ganska snabbt men att jag fortsätter att glida ner. Jag ligger ner medan jag glider/rullar/någonting ner och blir ganska mörbultad. Jag känner att jag har ont i min högra arm och axel plus i mitt knä. Eftersom jag innan trodde att det var ett stup och att jag skulle dö så reser jag mig upp och skriker -jag lever!. Jag kollar mig om kring och ser att jag har flugit ur själv banan och ligger på kanten. Skidorna hade jag fortfarande på mig och eftersom kanten var ganska hög så tänkte hur ska jag komma ner? Jag tänkte dock inte på att det är smart att ta av sig skidorna och gå ner. Jag försöker hitta något ställe där kanten inte är lika hög och eftersom jag hade ont tog det sitt lilla tag. Dem jag åkte med stod och glodde på mig medan jag försöker klättra ner. Efter ett tag blev jag irriterad på att dem stod och glodde så jag skrek att dem skulle sluta glo på mig. Eftersom många om och men tog jag mig i alla fall ner genom att gör ett litet hopp från kanten till backen igen. Jag höll på att ramla eftersom det var brant men jag klara det. När jag kommit ner till dem andra fråga dem hur det gick och jag sa att jag hade ont. Jag, Anders och två till gick och kolla om det fanns några läkare på plats medan resten åkte dit vi skulle äta. Men det tog inte lång tid innan vi också kom dit. Läkarna var inte där och eftersom jag kunde röra allt, stå och jag åkte slalom ner så var det ingen fara. Dock visste jag att det skulle kännas dagen efter. Andra gången jag ramla var inte långt efter. Jag åkte dock själv då medan dem andra var lite överallt. Det kommer typ som en fläck precis där jag svänger med jätte mycket snö. Jag hade så ont i knät så jag kunde inte hålla emot så bra. Jag kan typ tänka mig att jag såg ut som en dominobricka. Jag stå mitt i backen typ och faller handlöst rakt ner på min västra axel. Jag faller såklart neråt i backen så jag ska få lite fart när jag ramlar. Jag blir sittande i backen ett tag för det gör så ont och jag kan inte ta i med armen för att resa på mig. Jag blir sittande där ett tag tills det har gått över lite. Efter det åkte jag ner och sedan minns jag inte om vi åkte nå mer efter det haha. Jag fick ett fint stort blåmärke på knät och lite små här och där. Blev lite mörbultad men har varit med om värre slalomolyckor.


När vi kom hem blev jag dock jätte förkyld tillsammans med att jag hade ont i kroppen. Jag tyckte väldigt synd om mig själv och det är därför jag inte skrivit om stöten förrän nu. Nu ska vi snart äta lite och sedan ska jag bädda ner mig i sängen så att jag blir frisk. Ha det bra så ses vi i nästa inlägg. Puss!

Bilderna är från tisdagen och första skiddagen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bättre sent än än aldrig. 2017 har varit ett av dem bättre åren. I början av året så träffade jag min pojkvän Anders. Vi blev tillsammans när vi firade vår första alla hjärtans dag tillsammans. Jag hoppade av skolan. Jag både ångrar det samtidigt som det känns som att det var det bästa beslutet. Vi började renovera huset vi ska flytta in i i år. Jag har flyttat hemifrån på riktigt nu, jag har bytt adress. Det har varit jobbiga perioder och underbara perioder. Precis som alla andra år. 


Nyåret blev inte som planerat men det var härligt att ha snö för en gångs skull, dock behövde det ju inte vara snöstorm typ. Nästa nyår funderar vi på att ha nyårsfest hemma hos oss. Ibland är det skönt att bara ha en liten fest utan massa stök och röj, dock är ju dunka musik ett måste! Men man vill ju inte få huset rivet det första som händer, eller att folk förstör saker och häller ut sin dricka överallt haha.


Imorgon ska vi åka till en kompis som jobbar i stöten. Det är jag, Anders och eventuellt tre kompisar som ska följa med. Det är inte så mycket planerat än så länge. Vi ska åka skidor och säkert festa någon dag. Det lär nog garanterat hända andra saker också. Det blir en överraskning. Nästa uppdatering kommer eventuellt på torsdag när vi kommit hem. Men tills dess får ni ha det jätte bra. puss!

Likes

Comments