Heej!Tänkte skriva ett första inlägg och berätta lite om vad jag tänkt med denna bloggen. Som jag skrivit, lider jag av panikångest som har påverkat mig väldigt mycket. Jag startade denna bloggen för att kunna skriva av mig någonstans,för att få ut alla känslor man bär inom sig. Men också för att hjälpa andra personer som läser så att de kanske kan koppla till mina "problem" eller få hjälp utav det jag skriver. Inläggen jag skriver kommer att vara väldigt blandade, med allt ifrån glada och positiva inlägg där mina dagar är BRA, till negativa och deprimerande inlägg där jag har de sämsta dagarna jag kan. Vill ni läsa om detta? Upp till er!

Vill att ni som läser ska veta att jag absolut inte startat bloggen på grund av att jag vill ha uppmärksamhet eller att folk ska "tycka synd" om mig, VERKLIGEN inte! Utan detta är för att jag ska få ut mina känslor som jag bär inom mig, samt för att förhoppningsvis hjälpa någon!

Jag tänkte göra ett separat inlägg om MIN panikångest och skriva i stort sett ALLT om det. Hur det hela började, och min resa, som ännu pågår.


Ville som sagt bara berätta lite mer om min idé och varför jag gör detta. Hoppas ni som läser kommer att gilla min blogg.

Vi hörs, kram! 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments