​Hej igen! Det är så längesedan jag la upp ett inlägg, men har varit mycket och är ju inte van vid att vara så aktiv på en blogg, hehe! Men jag ska skärpa mig, lovar!

Idag är det torsdag och jag är ledig ifrån skolan både idag och imorgon. Altså långhelg, sååå skönt! 😍 Sitter just nu i sängen och tänkte ta mig kraft att gå upp och göra lite frukost, haha! Ska göra mig en god smoothie och kolla lite bloggar och sånt!

Idag har jag inget speciellt planerat mer än att jag ska ha lite mys med syrran i solen när hon slutat! Så får se vad dagen bjuder på sen!

Uppdaterar kanske senare, annars hör vi en annan dag!

P&K ❤

Likes

Comments

Heej!Tänkte skriva ett första inlägg och berätta lite om vad jag tänkt med denna bloggen. Som jag skrivit, lider jag av panikångest som har påverkat mig väldigt mycket. Jag startade denna bloggen för att kunna skriva av mig någonstans,för att få ut alla känslor man bär inom sig. Men också för att hjälpa andra personer som läser så att de kanske kan koppla till mina "problem" eller få hjälp utav det jag skriver. Inläggen jag skriver kommer att vara väldigt blandade, med allt ifrån glada och positiva inlägg där mina dagar är BRA, till negativa och deprimerande inlägg där jag har de sämsta dagarna jag kan. Vill ni läsa om detta? Upp till er!

Vill att ni som läser ska veta att jag absolut inte startat bloggen på grund av att jag vill ha uppmärksamhet eller att folk ska "tycka synd" om mig, VERKLIGEN inte! Utan detta är för att jag ska få ut mina känslor som jag bär inom mig, samt för att förhoppningsvis hjälpa någon!

Jag tänkte göra ett separat inlägg om MIN panikångest och skriva i stort sett ALLT om det. Hur det hela började, och min resa, som ännu pågår.


Ville som sagt bara berätta lite mer om min idé och varför jag gör detta. Hoppas ni som läser kommer att gilla min blogg.

Vi hörs, kram! 😘

Likes

Comments