Header

Köpt nya sneakers inför våren. Har suktat ett bra tag efter dessa men har avstått då jag tyckt de varit för dyra men nu hitta jag dom på rea 😍

Nypris 1449:-
Jag köpte dom för 725:-

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är jätte nyfiken på att testa the healthy box ett tag. Verkar som man får testa sjukt spännande produkter. Hmm.. Ja vi får se 😞

Likes

Comments

Har köpt hem några nya produkter och jag gillar dom alla riktigt mycket! Speciellt countour kittet med den nya borsten, super bra kombo! 👍😊
Foundationen är helt i min smak med. Med dagcreme och primer under så håller den hela dagen och täcker riktigt bra!
Concelern är jag inte överens med än men jag måste testa den några gånger till innan jag bestämmer mig om den är bra eller inte 😌


Countour kit från Pashion, finns hos kicks för 99:-

Angled blush brush från elf, finns hos kicks 59:-

Isadora sensation fluid foundation, finns hos kicks. Just nu kampanjpris 129:-

True match conceler​, finns hos kicks 119:-

Likes

Comments

Otroligt sugen på att slänga i en riktigt härlig, sprakande färg i håret. Experimentera en gnutta 😉
Men jag är så snål när det kommer till håret, inget jag prioriterar direkt tyvärr 😕 Men nu är det verkligen dags att boka en tid hos frissan, måste ta mig i kragen!

Likes

Comments


Har införskaffat ACOs hudserie från apoteket då jag har förskräckligt torr hud vintertid. Ska prova någon månad och se om den mår bättre 😊 Det återstår att se!


Likes

Comments


Har precis dragit av ett tabata pass hemma på dryga timmen eftersom jag kanske missar passet på Söndag. Var ändå sjukt rastlös hemma så varför inte liksom ;) Nu ska jag och älsk käka hemmagjord pizza och sen kommer nog Ben & Jerry's å joinar i soffan framför någon bra film ;) Ha en fin fredagskväll alla! 😙


Likes

Comments


Ledighetsvecka. Har varit såååå skönt! 😍 Få vara hemma å grejja i lugn och ro. Har passat på att öva lite på körprov och läst ur körkortsboken.
Hade träningsabstinens efter att missat två träningstillfällen från tabatan också x) Men nu är det skönt att vara tillbaka på banan igen efter påsken. Och snart ska vi vara ute också, härligt!
Nej. Jag ska passa på att njuta av var enda lediga minut nu så... Vi hörs då! 😚

Banan pannkaka med kvarg och hallon. Huuur gott? 😍

Och en spännis selfie bjur jag på 😊

Likes

Comments

  • 144 Readers

Likes

Comments


Hallå folks!
Gjorde tabata scanning nr:3 idag och resultatet var väll inte vad jag hoppats på :/ Har tappat muskelmassa då jag inte fått i mig tillräckligt med protein i samband med kost och träning. Får bättra mig till nästa gång och hoppas på bättre resultat :)
Som en tröst kunde jag kika på skattekontot och prisa Skatteåterbäringen säger jag bara! Men jag litar mer på papperslappen som kommer hem i brevlådan så jag väntar på den innan jag börjar med segerdansen ;)

Likes

Comments


Kvällen har bestått av Kycklingsallad, ninjawarrior och goda, glada besked!
Men vilken vecka! My gad! Har gått sjuukt fort måste jag säga och imorrn är det redan helg igen. Har hunnit med födelsedagskalas och träning på kvällen, ska åka bort på lördag hela dagen och träna/bjuda hem släkt på söndag. Puuh, fullt upp!
Försöker hinna slappna av mellan varven men det är mycket som händer så det är svårt! Lägger alldeles för mycket tankar och energi på att sakna vänner som inte hör av sig heller. Är lite less på att känna att jag lägger min tid på dom men deras tid är inte jag värd. Känns så för stunden även om fallet kanske inte är så.. Och då nervärderar jag mig själv och det mår jag inte bra av i slutändan. Speciellt inte just nu när så mycket annat händer i vardagen med släktingar och annan press som trycker på.
MÅSTE lägga ner alla dessa låga tankar för jag förtjänar så jävla mycket bättre!! Punkt!
  • 150 Readers

Likes

Comments