Det händer väldigt mycket i mitt liv nu så jag har till o med tagit en paus från yt men jag kommer vara kvar här på bloggen så jag tar inte ledigt från bloggen 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag hade super roligt. Och jag rekomenderar att åka dit. Mam sammarbetar verkligen och man har super roligt. Och jag fick inte så mycket bilder eftersom jag inte hade telefonen med mig när vi sprang runt och körde.

Likes

Comments

Äntligen så är det fredag. Den efterlängtade dagen för mig. För det betyder sista dagen i skolan denna vecka. Och imorgon lördag. Kl 09:30 åker jag med en hyrd buss från resecentrum i Falun mot Boda borg i Karlskoga. För er som inte vet vet vad det är så är det som fångarna på fortet man ska klara olika celler i grupper. Och jag åker med UNF. Ungdomsnykterhetsförbund det är en grupp för ungdomar som är emot alkohol och droger. När man går med i den gruppen så får man inte dricka alkohol. Men jag är ju ändå för ung men jag vill ändå vara med för man kan göra Sverige bättre. NI FÅR HA EN SUPER HELG. Bilder från Boda borg kanske kommer upp vet ej om jag kommer kunna ta kort. HA DET BÄST.  

Likes

Comments

 Skulle bli super glad om ni vill ställa lite frågor som jag kan svara på här på bloggen.  

Likes

Comments