Jag har helt glömt bort att skriva något ända från torsdag fy på mig :)
Jag hämtade min son som hade varit hos sin pappa och åkte sedan till min älskling och är hos honom och hans dotter nu över helgen 😊 så kan ju också varit så att vi har haft mycket att göra ;) de små tar ju tid :)
Men vi har fått träna och jag har gått mina PW varje dag :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var det formcheck med min coach nu när det börjar närma sig ned stormsteg mot tävlingarna! 😁
Det gick super vi kollade lite på poseringen och nu blir det lägga i en extra växeln med cardion så min lilla "mamma mage" kan tajta till sig :)

Men som jag ser dom här tävlingarna är att det kommer bli erfarenhet, ändå om det är klart roligt att komna till final som är allas mål såklart. Men om jag inte tar mig dit denna gången så är jag otroligt nöjd ändå då jag endast tävlar mot mig själv och då kanske min kropp behöver lite mer tid och tar en pallplats till våren 💕👏🏼💪🏼 Och bara att jag har tagit mig hit och gått ner -25kg bara det känner jag mig grym för!

Likes

Comments

Det blev ett grymt ben pass med denna bruttan idag💕
Slutade på 365kg på benpress och vi kände vi kunde kör lite till :) men är väldigt nöjd över det!
Det är skönt att komma hem och vara helt slut i benen och att det nästan är så att man inte kommer upp för trapporna till lägenheten!
Sen var det hem och fylla på med energi. 💪🏼😍
Träffade sedan på en go gammal kollega och tog en kaffe och tjötade, hon ska nämligen också tävla på lucia och det var roligt att bolla lite idéer med henne ändå om vi inte ska köra samma klass :)
Hon ska nämligen köra bikinifitness :)
Nu får vi se troligen blir det ut på en kvälls PW, man får passa på när vädret tillåter :)

Likes

Comments

God morgon! Gick upp kl 9 och tog mig en kaffe och klädde på mig för en joggingtur. Det var skönt väder med 16grader :) precis lagom.
Där jag bor har jag en elljusslinga som är perfekt för att springa i. Med lite backar så det blir lite backträning också :)
Men nu är jag såå hungrig! Så det blir en dusch och mat!
Senare blir det gymmet och det står ben på schemat idag med min gymbuddy nina💕 så mer uppdatering senare ;) puss

Likes

Comments

Idag blev det vilodag men det var ju så underbart väder idag så det blev en PW runt Sisjön med min fina vän Nina! ❤️ och cardion måste göras varje dag ju :)
Men imorn blir det ett gött benpass på gymmet! 💪🏼

Likes

Comments