Fanme fedt!!!!
Endelig er jeg et skridt tættere på at blive pilot 😃

I dag var jeg til min første medical undersøgelse, hvilket vil sige, en certiviseret klinik, der må godkende ens helbred og fysik, til at man kan blive pilot og fanme ikke om jeg BESTOD!!!! 🎉 Jeg kan seriøst ikke være i mig selv, det er simpelthen bare så skide fedt. Et skridt tættere på 😜 Jeg var fanme nervøs inden, men jeg er i tip top stand.

Jeg var inde hos 4 forskellige læger og en sygeplejerske (tror jeg). Jeg startede ud hos sygeplejersken, med en urin prøve, blodprøve, blodtryk, højde, vægt og pusteprøve. Derefter skulle jeg ind til en "almindelig læge", vil jeg nok kalde ham, men der skulle han høre med mit hjerte og lunger og derefter skulle jeg mærke forskellige steder. Derefter ind til en hørelæge og tage en høreprøve, hvor jeg skulle lytte til nogle bip lyde og når jeg så hørte dem så skulle jeg trykke på en knap. Derefter ind til øjenlægen, og selvom jeg har briller, så var det intet problem. Til sidst skulle jeg ind til en øre, næse, hals-læge, her tjekkede han, som nok kan gættes, min øre, næse og hals. Han skulle også tjekke min balance nerve. Og sidst men ikke mindst, var alt klart og jeg kunne stå med beviset.

JEG HAR FANME FÅET MEDICAL PÅ AT JEG KAN BLIVE PILOT.

Jeg glæder mig sindssygt til at kommet i gang, nu er det bare optagelsesprøven, der skal klares og så er jeg mod himlen😜 Dagen kan ikke blive meget bedre. Skal bare slappe af med A i aften og nyde, at det der kunne gøre at jeg ALDRIG kunne blive pilot, nu er gennemført og bestået.

Kæmp for det du drømmer om og så gå ind til det med rejst pande ❤

Kisses Jose💋

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Livet har givet mig noget af en mavepuster.

Jeg troede endelig, jeg havde fundet mit drømmejob, og ikke behøvede at bekymre mig for fremtiden. Troede jeg havde fundet et rigtig godt team af kollegaer og leder. Men så er det at alt bare vender på et split sekund.
Lørdag eftermiddag, går jeg og gør mig klar, da A og jeg skulle til en stor Galla fest. Men om eftermiddagen modtager jeg en besked fra min chef, om at han vil snakke med mig om noget "semi-alvorligt". Panikken bredte sig i mig og min aften var, pænt sagt, ødelagt. Søndag tager jeg op og snakker med ham. Jeg blev opsagt, for ikke at smile nok. 😖 Nu har jeg i hvertfald set bagsiden af medaljen.

Nå men sådan er livet. 😔 Nu søger jeg videre, og håber jeg finder "drømme jobbet", selvom det er jo at blive pilot. ✈
Når vi nu snakker om pilot, så har jeg fået tid hos flyvelægen, som kan bedømme, om jeg er egnet til at blive pilot. Glæder mig som et lille barn. Er endelig også begyndt at komme igang med at træne igen. Tror den her mavepuster har givet mig en styrke, jeg ikke vidste jeg havde.

I aften skal jeg til hundetræning, med den lille vaps. Glæder mig til at se hans udvikling.
Livet skal leves videre og det har jeg bestemt også tænkt mig 😉

Kisses Jose 💋

Likes

Comments

Jeg er startet på mit nye arbejde og jeg ELSKER det simpelthen. Det er så fedt et job og jeg har verdens sødeste og sejeste chef. Han ved, hvordan han vil have tingene og så er han rigtig god til at formidle sine forventninger videre til hans ansatte. Jeg har nu været på prøve i 1 uge og simpelthen haft den bedste kollega til at lære mig op. Hun har arbejdet der i 5 år og ved lige, hvordan det hele skal være og det er intet mindre end skønt at blive taget så godt imod og hånd om. Jeg har lært så meget af hende og hun har virkelig været tålmodig omkring mig 😳, men som både min chef og kollega har sagt, så er det altid bedre og spørge.
Jeg har fået arbejde i en Paradis is forretning, og jeg elsker simpelthen den kundekontakt jeg har nu. Det bedste er når man serverer en is til børn og der bare kommer lys i øjnene på dem. Det er også bare så skønt at sende folk videre med et "ha en fortsat god dag" og man bare kan mærke glæden, der bliver gengældt.

Både A og mine forældre har kunne mærke, at det er en helt anden de er begyndt at få hjem efter arbejde. Jeg føler mig også lige pt 10 kg lettere, mere energisk, mere optimistisk og meget mere fri. Det er altså vildt, bare det at jeg har skiftet job, har gjort at jeg er blevet en helt anden. Jeg tror virkelig det var A's stædighed, om at jeg skulle finde noget andet og jobbets atmosfære, der bare har gjort at alt føles meget bedre nu.

Selvfølgelig ved jeg godt, at det kun er ca et halvt år jeg skal arbejde der, da de lukker igen i september/oktober måned, men den måde alle kollegaer bare har været åbne, spurgt ind til en og været der hvis det hele bare "brændte" på. Ja så gør det mig intet, at det kun er et sommer job.

Jeg er i hvertfald mere afklaret og meget mere sikker på at pilot drømmen nok skal blive en realitet. Glæder mig så meget til at begynde og det er virkelig kun fordi at jeg er startet på så fantastisk en arbejdsplads.

Kisses Jose 💋

Likes

Comments

Hold nu op, hvor er der gået noget tid siden jeg sidst har fået skrevet noget, men der er simpelthen sket så meget i mit liv og min hverdag, at der bare ikke har været tid til at sætte sig ned ved tasterne.

A og jeg kom hjem onsdag d. 22 februar, og jeg skal nok få skrevet nogle indlæg omkring vores rejse, men jeg skal lige have alt på plads inden 😊. Men ihvertfald så skete der bare lige så meget efter vi kom hjem. Da vi er i USA og bare nyder Hollywood livet, bliver jeg kontaktet fra et firma, som har set min ansøgning og som gerne ville have mig ind til en samtale. Så ugen efter vi var kommet hjem skulle jeg til samtale og allerede hen på eftermiddagen samme dag fik jeg af vide, at de gerne ville prøve og se om stillingen ikke var noget for mig, så jeg skal starte på et nyt arbejde på tirsdag. Spændende 😄

Det bliver simpelthen så fedt, at komme væk fra der hvor jeg er. Jeg skal ikke hænge nogen ud eller noget, men ikke engang min værste fjende ville jeg sende hen til det sted. Men jeg har mødt de sødeste mennesker og haft nogle virkelig fantastiske kollegaer og jeg er rigtig ærgelig over at skulle sige farvel til dem. Men jeg må også tænke på mig selv, og derfor er jeg bare rigtig glad for at have fået den mulighed for at prøve noget nyt.

Der vil i de kommende uger, komme en masse indlæg op omkring A og min ferie og en masse andre ting.

Kisses Jose 💋

Likes

Comments

Seriøst haft den hyggeligeste dag i dag. I dag har jeg hentet A'S nevø og fået lavet nye negle hos en hyggelig privat salon i min by. A's nevø vidste ikke, det kun var mig, han troede både A og jeg kom, men som han sagde, så fik han nu en hyggelig dag sammen med sin tante 😍

Derefter tog vi ned til salonen og det var simpelthen så hyggeligt. Ærligt, jeg har aldrig set sååååå mange neglelak på et sted, samt stampeles. Jeg har fået lavet de fineste casual negle. Perlemor lyserød med hvide blonder som stampels. De er lavet med shellac, don't ask me what it is, men de er bare noget så fantastiske. Syntes jeg ville forkæle mig selv med nogle lækre negle nu hvor A og jeg rejserne om kun 3 dage. A's nevø var simpelthen så interesseret i hvordan neglene blev lavet, så som en lille gave til ham fik han et stample af en tiger på sin tommelfinger og han er mere end lykkelig for at fået den ❤

Ellers har vi hygget med hjemmelavet pizza og en masse slik. Nå, tid til at hoppe i seng snart og så skal jeg op og hente vores nye familie medlem i morgen 😳

Kisses Jose 💋

Likes

Comments

Så er nedtællingen for alvor begyndt. Om netop 7 dage, sidder jeg i et fly på vej til USA 🇺🇸 Yaiiiii 😄
Glæder mig så afsindig meget, da det nemlig er min første tur til USA. A og jeg tager lige en 15 dages ferie til LA og Burlington, nær Chicago. Vi skal være i Burlington i 6 dage, hvor vi skal over og besøge A's værtsfamilie, fra da han var afsted med gymnasiet. De var simpelthen bare så glade for at høre fra ham, og var mere end overvældet over, at vi ville komme og besøge og bo hos dem. Jeg personligt, glæder mig bare til at møde en rigtig amerikansk familie og også opleve lidt af deres hverdag. A og jeg har også besluttet, at vi vil lave en dansker dag for familien, hvor de skal have nybagte boller om morgen og så vil vi prøve enten at lave frikadeller med kartofler og brun sovs eller måske medisterpølse, og som dessert skal de have noget så julet som æbleskiver 😄 glæder mig lidt til at se deres reaktion på vores mad, men samtidig skal jeg nok også over og vende mig til deres 😄
Om søndagen rejser vi så til LA, hvor vi bare skal nyde turist livet og fejre valentin sammen ❤

Men nu her ugen op til, har jeg lavet mig en stram tidsplan, med hvad jeg skal lave hver dag også for, at jeg har et overblik over tingene. A er nok den mere spontane, hvor jeg er ordensmenneske og skal have styr på alt. Så det bliver lidt en hektisk uge med arbejde, pakning, orientering, børnepasning, selvforkælelse og en masse andet.

Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig, men jeg har virkelig store sommerfugle i maven. Eller som A's nevø så pænt fortalte "Når man har sommerfugle i maven, så har man dem ikke rigtigt, det er bare noget man siger når man glæder sig." Det skal så lige siges at han kun er 6 😄

Nå, men der er stadig en masse på programmet for denne uge, så det er bare med at være veludhvilet og klar til tingene.

Kisses Jose 💋

Likes

Comments

Endelig er uge 4 snart overstået. Desværre er jeg så uheldig at skulle arbejde i morgen, altså søndag.

Uge 4 har været lidt hektisk, syntes jeg selv. Men set i bakspejlet, så har den nok være rolig nok alligevel 😄
Søndag d. 22, var jeg til A's fars fødselsdag. A's forældre er skilt, så det var hans fars familie, som var der. Det var super hyggeligt, med kage, slik og massere af mad og så også håndboldkampen mellem Danmark og Ungarn. Men desværre måtte vi gå tidligt, da jeg som altid, skulle på arbejde om mandagen og møde kl 4 på arbejde.
Jeg startede uge 4 ud med at arbejde mandag, tirsdag og onsdag. Om tirsdagen, tog jeg mig tid til at tage ud og se lidt til den pony, jeg har fået lov til at gå sammen med. Det var vildt hyggeligt, at gå og snakke med hende og de andre ponyer. Bare skønt at være udenfor og få noget frisk luft, selvom det var rimelig koldt.
Onsdag om aftenen, var jeg til et foredrag omkring Omega 3 og Omega 6, og hvor vigtig det er for kroppen. Så nu har min familie besluttet, at vi skal til at tage nogle olie og se om det kan gøre en forskel, når man får de rigtige mængder.
Torsdag skulle egentlig være A og min fridag sammen, men da A også har et andet job, så skulle han arbejde der. Jeg kørte ham på arbejde og da jeg kom hjem syntes jeg, at jeg ville forkæle mig selv. Jeg lavede nogle fine negle, dog kun på venstre hånd, mens at neglene på højre blev en smule grimme 😳 Jeg gik bare rigtig og hyggede mig hjemme og ventede på at jeg skulle hente A, så vi kunne komme hjem og slappe af sammen. Det var bare en super hyggelig aften.
Fredag havde jeg fri igen, da jeg havde valgt at ligge vagter ind i weekenden, så jeg holdte min weekend fra torsdag-lørdag. Men fredag kørte jeg A på hans andet arbejde og da jeg kom hjem tog jeg ned og trænede i vores lokale center. Det var så bare pensionist tiden jeg kom på og hold nu op, hvor er nogle ældre mennesker mere snakkefolk end handlingsfolk. Men alligevel sjovt at træne, mens de var der. Efter det tog jeg hjem og slappede af og hjalp min mor med at lave aftensmad, da hun kom hjem. Jeg hentede A igen og vi var bare hjemme hos mig og hyggede. Vi så x-faktor sammen og jeg har fundet min favorit. 😍
Men i dag stod A og jeg op, og jeg lavede morgenmad til ham inden han skulle på arbejde. Da han var taget afsted, ryddede jeg op, da jeg fik af vide, at mit værelse skulle se nogenlunde ud inden A og jeg rejser. Senere ringede en af min fars kollegaer og spurgte om ham og hans familie måtte komme på besøg. Vi lavede kage og gjorde klar til de kom. Kollegaen har lige fået en lille dreng for omkring 1 måned siden, så det var rigtig hyggeligt at se den lille nye også.
De er stort set lige taget hjem og jeg kom i tanke om at jeg slet ikke havde fået skrevet noget i denne uge, så ville lige komme med en lille uge beskrivelse.
I morgen står på arbejde og så skal jeg lave mig en tjekliste til hvad der skal pakkes og ordnes inden A og jeg rejser mandag morgen d. 6 februar.

Men nu må jeg hellere ligge mig til at sove så jeg frisk til i morgen.

Kisses Jose 💋

Likes

Comments

Endelig weekend 😚

Jeg syntes lige pt, at der har været meget på arbejdet, så jeg har virkelig bare trængt til weekend sammen med A. I går slappede vi af med min familie og spiste en lækker middag. Efter vi havde spist lagde A og jeg os til at se en film sammen. Vi så Lærkevej til døden os skiller. Jeg ved egentlig ikke hvordan jeg har det med filmen, nogle gange var jeg ved at græde af grin og andre gange tænkte jeg bare what? 😥 Men det var bare sindssygt dejligt at få noget ro.

I dag var jeg så ude og snakke med nogle som bor omkring mig, om jeg eventuel måtte have lov til at komme ud og få noget ro ved at nusse og kæle omkring deres heste. Det er virkelig bare en dejlig pony jeg har fået lov til at passe. Jeg aftalte med ejer og opstalder, at jeg kunne komme og nusse om hende og ligesom finde et sted, hvor jeg kunne stresse af hvis alting syntes at være uoverskueligt. Her den første tid vil jeg lære hende af kende og hun kan lære mig af kende. Det der er vigtigst for mig, inden jeg sætter mig op på hende og rider er, at hun er tryg ved mig og kan acceptere mig. Tror det bliver lidt rart bare det at komme væk fra hverdagen og bare falde til ro.

Min by gør også en del for at man lærer hinanden at kende. Så jeg var til noget tøsebanko og var heldig at vinde to flotte præmier. I min by prøver man at bekæmpe ensomhed og derfor holder de en masse argementer hvor man kan møde op og snakke med de andre i byen. Det er faktisk en god måde at få kontakter og hjælp på.

Men nu vil jeg ligge mig sammen med A og bare nyde det sidste af lørdagen. Håber også I har en god lørdag.

Kisses Jose 💋

Likes

Comments

Halløj læsere 😉

Jeg har ikke fået skrevet så meget, da jeg har arbejdet mandag, tirsdag og onsdag og så endelig har haft en fridag i dag. Der er ikke så meget at sige om mit arbejde, men lige nu er jeg ansat som vikar på et lager. På en arbejdsdag kommer jeg op og går omkring 13-14 km. Så når jeg endelig er hjemme, så falder jeg i søvn med det samme 😄

Men i dag nød jeg bare dagen med A, inden han skulle på arbejde. A satte mig af inde ved min mors arbejde, og da hun havde fri kørte vi en tur ud for at hente mine nye briller og hendes nye briller. Jeg har haft mine tidligere briller i såååååååå lang tid, men problemet er, at jeg smiler for meget 😄 så hver gang jeg smilede eller bare havde haft brillerne på, så satte de mærker på mine kinder, og det var jeg lidt træt af i længden. Men nu har jeg altså fået nye og de er meget dutter inde ved næsten, så nu sidder de lidt ude for mit ansigt. De er mega lækre at have på, og jeg har fået ny styrke i dem, så jeg drillede min mor med, at jeg endelig kunne se klart, og at jeg kunne se hvordan hun ser ud. Det havde vi det meget sjovt med 😄
Derefter skulle vi hen og hente nogle ting hun havde bestilt. Da vi var på vej tilbage til bilen, så jeg den sødeste skjorte. Sådan en der er anderledes og mega cute, men desværre ikke i mine størrelse. 😔 Men derimod fandt jeg en sød bomber jakke. Sådan en til pænt brug og til hverdagsbrug. Jeg forelskede mig bare i den med det sammen.

Nu skal jeg til at vende mig til mine nye briller, samt jeg skal til at begynde og tænkte over hvad jeg skal pakke, da jeg skal rejse om ikke så længe, men det må i læse om om nogle uger. 😉 Og ja, jeg er lidt en planlægger, så jeg pakker altid i god tid, når jeg skal ud og rejse.

Kisses Jose 💋

Likes

Comments

Nøj hvor har de to dage her været noget så fantastiske.

I går, fredag den 13, havde jeg fået arrangeret med den flyveskole jeg gerne vil starte på, at jeg skulle ud og være en dag hos dem og følge deres elevers undervisning og ud og have en flyvelektion. Men hvis I husker vejret så var det ikke fordi det var særlig skyfrit. Nå, men jeg ankom til skolen, og kom ind hos en klasse med 3 elever. De havde omkring navigation. Det føltes lidt som en blanding af matematik og fysik fra gymnasiet, så det var ikke fordi det var særlig ukendt stof i mine ører. Eleverne var super venlige og spurgte ind til, hvem jeg var og, hvad jeg lavede der og hvornår jeg skulle starte på skolen, og flere af dem sagde endda, at jeg skulle glæde mig til at starte. Læreren gav eleverne nogle opgaver og jeg fik de samme, jeg tænkte, shit det her kender jeg intet til, så hvordan klarer jeg lige det, men efter jeg fik nogle fif, så forstod jeg det bedre. De var bare så enormt flinke og imødekommende og fjollede 😂 Efter undervisningen skulle jeg have været ude og have flyvelektionen, men da det var alt for tåget udskød de det. Men jeg blev derefter sat ind i en klasse som have omkring radiokommunikation. Jeg fattede hat og briller af, hvad læreren sagde til eleverne, men heldigvis havde han givet mig et referat af det han sagde, så det kunne jeg prøve at følge med i. Klassen var delt i 3 og da næste hold kom ind, sad en af eleverne ved siden af mig. Det skal lige siges at når man jar radio kommunikation, så tager man de notater, som skal følge en på den flyrute, som man nu skal flyve. Men en af eleverne sad nu ved siden af mig og jeg kunne læse med i det som læreren sagde, men samtidig kunne jeg se det som eleven skrev og lige pludselig gav det meget mere mening. Jeg deltog i denne undervisning i 3 1/2 time og det var fantastisk. Og igen var alle eleverne imødekommende, venlige og nysgerrige. Jeg kom hjem med en masse inspiration og viden.

I dag var jeg så heldig at få min flyvelektion. Jeg regnede kun med at jeg skulle flyve flyet når det var kommet i luften, men næh nej, der kunne jeg godt tro om igen.
Da vi kom hen til flyet, instruktøren og jeg, skulle jeg sidde på første pilotsædet, eller hvad man lige skal kalde det, og det havde jeg ikke lige regnet med, så allerede der vidste jeg, det her bliver vildere end jeg havde forestillet mig. Instruktøren sætter sig ind ved siden af mig og så skal vi i gang med tjek listen, og sådan en er lang inden man overhovedet tænder for propellen, men virkelig fedt at få lov til at prøve det også. Når men vi får tjekket alt, får tændt propellerne og får lov til at køre ud og holde i kø til startbanen og så siger instruktøren, er du klar til at lette et fly? Jeg fryser inden i og tænker, mener du virkelig det er mig der skal bestemme om vi overlever eller dør? men udenpå var jeg bare like, tjo det kan jeg da godt. Vi kommer op i luften og flyver over mit hjem, hvor vi cirkler rundt og vinker til mine forældre 😂 Vi flyver videre ud og begynder så at lave nogle sving med en vinkel på 30 og 60 grader, og nu tænker I sikker, det der fatter jeg intet af, men det er ligesom at dreje på en cykel, du kan lave en store cirkel ved at dreje hjulet lidt, men så kan du også lave en mindre cirkel ved at dreje hulet noget mere, lidt af det samme lavede vi. Da vi har leget lidt i himlen er det tid til, at vi flyver tilbage og instruktøren siger bare pludselig, ja nu skal du jo også lande flyet. Jeg tager det cool igen og siger, det gør jeg da bare. Vi kommer hen til landingsbanen og jeg er 100 på at han har hjulpet mig med at lande, men jeg landede fanme flyet 😱

Det har virkelig været to fantastiske dage og jeg ved bare nu at det er det her jeg skal gå efter. Jeg har så meget blod på tanden nu for at blive pilot.

Kisses Jose 💋

Likes

Comments