Ni som följer mig på instagram såg troligtvis en kortare text kring detta ämne härom dagen. Detta är verkligen något som gör mig otroligt frustrerad och faktiskt får mig att känna mig dålig, därför väljer jag och skriva ett längre och mer djupgående inlägg om detta nu.

Jag får ofta höra att jag har sådan tur som vågar äta glass och att det är så orättvist att jag vågar äta godis medan andra inte vågar. Nej. Bara nej. Jag har kämpat som en idiot för att komma hit jag står idag. Jag har inte haft det lättare än er, min recovery resa har inte varit en dans på rosor, jag äter inte en hel glasspint utan en smula ångest, nej. Får meddelanden på instagram nästan varje dag där folk skriver att de ser upp till mig, vilket gör mig otroligt glad då mitt mål är att inspirera andra. Men vad jag också får höra av dessa personer är att dom är så avundjuka på mig, att det är så orättvist och att jag har sån tur. Där brister mitt tålamod. När jag får höra att allt mitt slit som bokstavligen bestått av blod, svett och tårar och en massa annan jävla skit, när jag får höra att det inte är på riktigt utan att jag bara har haft tur och att jag inte har haft det jobbigt. När jag får höra att jag kan äta vad som helst hur som helst, när jag får höra att jag är fullt frisk och blev det över en natt, då orkar jag inte. Mitt psyke klarar inte av dessa meddelanden. Min resa har varit så jävla tuff, precis som alla andras, Bara för att jag har kommit så långt som jag har betyder inte det att jag fick allt gratis, som ett brev på posten. Jag hoppas verkligen att ni som skriver sådana här meddelanden tar åt er av detta. Det är inte okej.

Får även meddelanden titt som tätt där folk frågar ''men herre gud hur vågar du äta en hel glass, jag får ångest av 3 skedar, du är grym''. Ska jag ta det som en komplimang? Är det meningen att jag endast ska lyssna till de sista tre orden? Hade ni själva blivit glada av det meddelandet? Ni, och när jag skriver ni menar jag er som skickar sådant här till mig och flera andra, förstår ni inte att ni ger personen en jävla massa ångest rent ut sagt? Snälla tänk till, försök inte dra ner de som faktiskt ligger före dig, se upp till dom och motiveras istället. Nu kommer jag att låta extremt hård men ta av er offerkoftan och sluta tyck så synd om er själva. INGEN blir frisk från anorexi på ett enkelt sätt. Det är lika svårt för mig som för dig som för nästa person. Tänk på vad ni säger.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments