Vem ska man vara och hur ska man se ut? Man blir så less på alla som pratar hit och dit. Den ena säger människan ska vara smal och den ena förespråkar lite mulligare.. varför läggs så mycket energi? Vi är som vi är och man är bra ändå.. låt folk vara som dem vill.
Jag själv har alltid varit väldigt smal men jag har ingen ätstörning för det, jag äter men har ändå svårt att gå upp. Jag trivs i det.
Det är inte alltid så att man kan säga att någon har en ätstörning bara utifrån kroppsform. Det är så mycket mer, genetiskt och andra grejer spelar in. Vissa gånger behöver inte en lite mulligare ha käkat onyttigt utan kan ha det genetiskt samma med någon som är lite smalare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Karneval dags. Klockan fem är det dags för den årliga karnevalen. Vi ska ha ekipage jag kommer vara Melania Trump 👍👍 hoppas vädret håller sig

Likes

Comments

Längesedan man var på en Påryd hemma match. Hjälpte mormor i kiosken. Båda morbröderna har spelat i IFK Påryd så kommer tillbaka lite minnen därifrån. Såg ett par bilder på dem som brukar vara kiosken och dem som säljer lotter och blir så chockad över att jag själv är med på bilderna. Var för några år sedan och hjälp vad liten jag var då😱 men kommer dock ihåg när vi tog dem.
Efter att ha stått i kassan hela tiden så inser jag att jag skulle verkligen inte kunna stå för många gånger för min hjärna är inte så snabbtänkt och glömmer lätt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Helt plötsligt förändras din vardag du ser hur någon som för bara några timmar sen var frisk börjar må dåligt och blir bara sämre, att sedan få besked om att din närmsta kanske har akut leukemi var ett hemskt besked. Efter många prover och undersökningar kommer beskedet att han har cancer i benmärgen som gör att det inte bildas blod det var det sista jag trodde. Nu är vardagen helt ändrad tre gånger i veckan kommer beskeden om man måste fylla på blod eller inte.. att varje dag veta att det kan bli en hjärnblödning när som helst och leda till döden. Flera gånger har det blivit akuten med ambulans och in till avd. 18 för påfyllning. Jag önskade med hela hjärtat att vi slapp detta . I veckan har vi nog varit där inne nästan varje dag.
Vår enda räddning är en transplantation.

Att för bara två månader sen sitta med en helt frisk människa och nu ha en sjuk som är så sjuk att det skulle kunna leda till döden..

Likes

Comments

Godkväll!
Vilken fin dag strålande sol 😃 hoppas ni haft en fantastisk dag! Min dag har bestått av jobb från 14.00-19.45. Det har varit så himla skön dag, lagom långt pass och har haft att göra 👍dock så himla högljutt vilket är jobbigt för öronen så är glad att det finns öronproppar.
Sen är det ju så skönt att ändå komma hem innan åtta för för mig är åtta heligt. Känns viktigt att vara hemma då av någon konstig anledning.
Imorgon blir ett kort pass mellan 7-12 så har mycket tid att spendera hemma sedan. Mamma kommer inte vara hemma så får försöka spendera den ensam.. att vi aldrig kan vara utan alla sjukhusbesök hela tiden.. vet inte hur mycket besök det har varit denna veckan som varit. Nu ligger han inne och gjort det sen i lördags och kommer troligen ligga kvar imorgon natt med om inte längre. Jag hoppas han blir frisk snart!

Likes

Comments

Som ni såg igår så fick jag stipendie från omsorgsförvaltningen i kommunen. Jag blev verkligen chockad, förra året fick jag för slit och framsteg i icke avgångsklasser vilket såklart var kul men detta var ännu mer speciellt eftersom detta gällde resultaten av praktiken. Fick faktiskt A på min insats på praktiken på både äldreboendet förra året och LSS boendet detta året vilket glädje mig jättemycket för att jobba med människor på detta sätt är det jag vill. Jag är så stolt över mig själv som följer hjärtat och har hittat det rätta så tidigt i livet men såklart kan det ändras senare.

Likes

Comments

Haha söt bild på lilla Alicea. I torsdags var jag på studentfirande hos tjejen på bilden så mysigt! Min mamma och hennes mamma var i samma mammagrupp och sedan gick vi tillsammans på mellanstadiet och har fortfarande kontakt vilket är jättekul. Sån himla go familj ❤

Likes

Comments

Hur glad blir man inte av att få detta av omsorgsförvaltningen för goda prestationer på praktikplatserna jag varit på. Jag har ändå valt denna linjen av en anledning 🎉😍😍

Likes

Comments