Hon är allt för mysig.. fyller vatten i badet och sätter mig på stenen, Tina kommer och vilar sitt huvud i mitt knä och så lägger jag mitt huvud mot hennes och hon står så där jag vet inte hur länge. När jag skulle gå mot stallet igen så gick hon med så långt hon kunde... lilla gosan💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alltid lika mysigt att få vara barnvakt åt småkusinerna 🌸 idag kom lilla Otto en stund på eftermiddagen och han passade på och ta ut precis alla matlådor i lådan i köket.. men duktig som han är så tar han och lägger tillbaka dem igen.

Likes

Comments

Älskar verkligen detta avsnittet från "carpool karaoke" och detta är vad jag kollar på en måndagskväll för imorgon är det ju Jill på "allsång på Skansen"🌸

Likes

Comments

Likes

Comments

Varje gång det blir inställt är en sån besvikelse.. men nu måste han hålla sig frisk så de kan åka upp. Han är så pass högt prioriterad och går före många.
Vi väntar och väntar på en ny tid och jag hoppas hoppas att det blir av snart för ju längre tiden går desto sjukare kommer han bli. En person med sjukdomen MDS överlever oftast bara ett år om ens det då det är så allvarligt. Blodkroppar är livsviktiga för vår kropp och när dem sjunker så gäller det livet!
Just nu är vi i en fas då värderna är suuuperlåga och man förundras ibland över hur han inte har fått en hjärnblödning än på grund av dem LÅGA trombocyterna som gör att blodet koagulerar. Risken är stor att en person med MDS får akut leukemi och det är en svårbehandlad cancer som oftast leder till döden.
Jag har redan nu varit hos mormor i en vecka och jag är glad för det eftersom jag vill INTE göra honom sjuk.


Min önskan är bara att allt kommer gå som det ska och att allt ordnar sig!

Likes

Comments

Detta är 2008 på astridlindgrens värld och hon är fortfarande en del av mitt liv ❤️

Likes

Comments

Ett helt nytt skal från ideal of sweden. Hade beställt fel storlek så därför säljer jag detta skalet
För iphone 6/6s PLUS och iPhone
299 kr

Likes

Comments

Likes

Comments