Att leva med en som har ett missbruk är inte lätt.

dagarna går och går och han kan sitta och dricka men att man aldrig fått säga hur man känner. det kan ibland kännas så jobbigt när man vet att man kanske skulle berättat hur det känns men ändå har i åtanke att skulle man berätta så kanske han ändå skulle säga att så är det inte.

det fanns så många tillfällen man kunde tagit men man avstår för att han är ändå berusad. ibland får jag tanken att jag vill skriva ett brev om att jag tänker på honom och att jag ibland är livrädd över framtiden. hur länge ska du leva när du både röker och dricker. jag har inte valt att lämna dig för att jag inte tycker om dig, jag kan bara inte leva med någon som alltid är onykter när jag endast spenderar varannan helg hos dig. man så mycket annat man kan göra.

jag vill inget annat än kunna få träffa dig utan att du ska vara onykter.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dagens mat ❤️Ibland är dagarna allt bra.
Får man spendera sin dag med en vän jag känt såå länge som är helt fantastik så kan man inte annat än älska dagen sen att Jill Johnson var i en klass för sig på så mycket bättre idag var ju heller inte så fel. Hennes röst är ju to die for. Hennes nya platta är ju bara wow. Typ stay the night alltså vilken låt. Får gåshud varje gång

Så oehört stolt över denna människa vilken kämpe hon är. Hon är nog en av dem dyrbaraste i mitt liv ❤️

Hon är en riktig ängel

Likes

Comments

hur fasen lyckas man slarva bort sina skor?

det var alltså dem skorna jag skulle ha på dopet... men kunde jag ha dem? svar nej för hittar dem inte någonstans.. tror jag är en av dem mest slarviga och virrigaste personerna som går i ett par skor. lägger saker på ställen och en sekund senare har jag glömt var jag lagt sakerna...

det var väldigt lyckat detta.. or not!

Likes

Comments

nominerad av http://nouw.com/jagochminahjärtan

blivit nominerad av jagochminahjärtan att svara på lite frågor.


1.hur har du upplevt året 2016 ? upplevt året som ett väldigt bra år. fått lärt känna fantastiska Gita samt att jag har en fantastisk klassföreståndare som jag älskar. fått två kusiner som jag värdesätter högt. lilla Joel och Otto. men det bästa är nästan att jag fått bli fadder till lilla Joel. stolt gudmor till en underbar liten kille.

2.bästa sommar minnet ? mitt bästa sommarminne är Falsterbo horse show, stämningen där är fantastisk och så mycket att kolla på.

3.sport intresserad? Skulle säga att jag är långt ifrån sportintresserad. tycker det är oehört tråkigt att kolla på sport.

4.första husdjur? mitt första husdjur var en katt som tyvärr blev påkörd när hon var rätt liten och jag själv var också väldigt liten så kommer inte ihåg så mycket av henne.

5.hur många barn har du? inga alls

6.när tog du studenten? tar studenten nästa år

7.vilka språk kan du mer än svenska? engelska

9. Har du fobi? nej det har jag inte.

10.favvo mat. kräftsoppa

11.intressen? hästar, spela piano och fota om man är på humör och har inspiration


Likes

Comments

Likes

Comments

inte bra det här.. ligger alltså tio timmar back redan denna veckan. jobbade 9-18 igår och sen 9- 12.30 idag och eftersom dem flesta i personalen är sjuka så finns det bara en jag kan gå med som inte är vikarie. det är ju inte säkert att vikarierna vill ha en praktikant när dem kanske inte känner personerna så bra heller. Så ska ju helst gå med någon i personalen. kommer ha en del att jobba igen sen.

Likes

Comments

Som titeln säger så uppfattar många hur det är att jobba inom vården.. särskilt äldreboende.. men ni som säger så har ingen aning. detta är något jag stör mig på så fruktansvärt mycket. för att jobba med äldre är såå mycket mer än så. ja man hjälper vissa med att gå på toa men det vänjer man sig vid och det är något dem flesta kommer behöva hjälp med när dem kommer i högre ålder och man ska vara tacksam att det finns någon som vill ta hand om dig och hjälpa dig med dina behov. Det är så mycket mer man får av det. hur dement eller sjuka dem är så får man såna relationer med dem.att få hålla på med det är såå givande och det är självklart så att man kan uppfatta vården som att man bara torkar bajs men då vet man inte. för dem sex veckorna inom äldrevården var dem bästa veckorna i mitt liv. man får sån relationer för livet och att få hjälpa folk att få ett bra liv ger så mycket glädje.

Inte konstigt att folk inte vill jobba inom det när folk som inte vet skapar en sån uppfattning sen är det klart alla passar inte att jobba med människor men helt fel uppfattning

Likes

Comments

Bara en vecka kvar😱 en vecka kvar alltså till praktiken som jag längtar 😍
Vi hamnar lite efter i allt eftersom vi är ute i en lång period men sååå kul! Vård och omsorg är det bästa valet i mitt liv.. åhh vad jag älskar det..
klassen, lärarna i vård ämnena och ja allt och plus all praktik som är helt underbart ❤️

Likes

Comments