Header

Så, jag har inte varit aktiv på bloggen på några månader. Det har hänt mycket saker i mitt liv, stress och mycket från skolan. Men jag tar mig sakta men säkert upp igen. Mycket drar mig ner men jag kommer upp.

Stress: Så alla vet ju vad stress är men inte vilka bieffekter de kan ge, jag iallafall har fått två av dom effekterna. Stressutslag och ont i magen av stress. Det kan gå värre och tillslut bli utbränd men jag klarar mig. Vissa dagar i skolan så kan jag inte göra något och få ont i huvudet snabbt och vissa dagar så kan jag jobba massa grejer och få huvudverk. Så jag kommer lixom inte förbi huvudverken men den går över efter någon timme. Men jag klarar mig, jag får hjälp i skolan med att prata med skolsköterskan i skolan och hittar mina Safe-Zones i skolan och hemma. De är ett bra tips om man har stress. Men betygen påverkas och så men inte för positivt. 

//Theodora  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagens outfit

Så dagens outfit valde jag en simpel sportoutfit.

* Tröjan fick jag från H&M

* Träningsbyxorna från Stadium

* Och mina skor från Adidas (Men i USA)

Denna outfit är väldigt bekväm att ha när man har idrott i skolan och samtidigt väldigt bekväm. Träningsbyxorna sitter väldigt bra, inte för tight och inte för lösa.

Denna outfit ger jag 7/10

Likes

Comments