Header

Nu är nyår över och det är dags att sätta mål under åren, men vem är det som håller dem? Gör ni det, för jag har alltid förlorat om vi säger så. Haha

Men nu får vi ta tag i livet och utföra det löfte man har haft nu i snart hur många år som helst. Men visst är det kul att träna? Var det årets skämt eller? Haha. Men men, skämt åt sido utan nu tar vi tag i det.

Ska börja gymma för att stärka musklerna så att man kan utöva sin riktiga sport på bästa sätt. Spelat bowling i snart 9 år och det är kämpigt för er som inte visste, spelar på en hög nivå, men har en bit att klättar för att komma på topp. Varit skadad väldigt länge och har kunnat räkna ut att jag har skadat mig på 6-7 ställen tack vare bowlingen. Det är rätt sjukt om man tänker efter.

Men nu ska vi börja på gym och stärka upp främs armarna och bålen/ryggen. Men vi får se hur det kommer att fungera, måste hålla igång med bowlingen också haha.


Likes

Comments

Varför ska man just denna dagen, på denna tiden, detta året och så vidare få urinvägsinfektion... Nyår, NYÅR, jag som många andra ska festa med min kompisar, men nu får man leva på läsk och saft

Sov från 3 till 4 inatt, alltså en timme, sen var jag upp och sprang var 5 min. Fan var ont det gjorde varje gång, när man sen skulle lägga sig så krampade hela magen som att där var någon som slog en varje sekund på sidorna och på revbenet.

Men somnade sen efter att ha tagit en Ipren och en brustablett med väldigt sur smak, då det skulle hjälpa, hoppas jag. Vätekudde som jag med sen i 2 timmar, så tre timmars sömn är väl aldrig fel. Men vi fick det bekräftat att det var urinvägsinfektion och nu är jag sjuk... Kul dagen innan nyår, eller vad säger ni?

Aja, ha en trevlig nyår och ett gott slut, så ses vi nästa år!

Likes

Comments

Fiesta! Mys, dricka, god mat och massa annat, med bara dina tjejkompisar är aldrig fel. Massa skitsnack, kortspel och dans är något att göra en tråkig fredag.

Dra hem några tjejkompisar och ha en fiesta är aldrig fel. Laga mexikanskt med salsa och god dessert. Massa drinkar och bra musik, klagar man aldrig på.

Matmeny

Fördrink: Sommarmargaritas, Mangomargaritas

Tacos: Beef Chili

Salsa: Mangosalsa, Slasa Para mariscos, Guacamole

Dessert: Salty pecan apple pieLikes

Comments

Var är snön och alla barn som springer där ute? Vad hände egentligen? Men vi ska ju inte klaga för att det blev en bra dag ändå!

Julafton var igår, det var jättemysigt. Nästan hela släkten var där, vissa var sjuka och vissa är för trötta för att komma (min älskade gammelfarmor). Är det bara jag som kollar på Kalle Ankas julafton? För det har varit en tradition i 17 år. Tänk er som är äldre, grymt.. Men vi var hemma hos min mormor då för att hon stannade hemma denna julen pågrund av smittrisk av de mindre barnen, men det blev lyckat ändå. Vi åt danska Æbleskivor, men hon hade inte helt rätt ingredienser så det blev sådär enligt henne. Sen fick hon julklappar, kalle anka började och den åkte vi vidare till min farmor och farfar för att träffa alla andra.

Sen var det som vanligt, julmaten var jätte god och sällskapet av släktet var trevligt. Jultomten kom och delade ut lite julklappar två gånger för att barnen inte skulle bli uttråkade. Tillsist var det julklappsspelet, jag vann godis vilket inte var helt fel! Haha

Sen nu blir det julfirade igen med resten av släkten vilket kommer vara trevligt.

Likes

Comments

Är snart 18 år och vill flytta och bo i en egen lägenhet som bara jag kan dekorera med min stil och massa mys. Har alltid haft en vision på hur min lägenhet skulle se ut när jag flyttade hemifrån. Har inte ni haft det?

Jag har haft många tankar om att flytta till Österrike och Tyskland för jag älskar Tyska, har pluggat det sedan sjätte klass och nu går jag i andra ring. Tänk er en lite stuga med stora fönster, och snö. Asså riktiga mys stället och så himla romantiskt eller?

Maten och hur hela klimatet är, det e hela magiskt asså, Årstiderna stämmer varje gång, snö när det ska vara snö och sol när det ska vara sol. Brännan bli fin den, jag lovar, Att man har så stora planer på detta är sjukt tycker jag, men va fan vill leva livet utanför Sverige! Love it! ♡

Likes

Comments

Är det bara jag eller älskar man inte julen!? Julklappar, mörk ute då alla lampor tänds och massa mys... Kan ju inte bli bättre! Eller?

Varm chailatte eller kaffe/te, vad som helst för att få den mysfaktorn, älskar det. Kunna sitta hemma och mys sig ner i soffan, sätta på en julfilm eller någon annan som man inte har sätt på länge, kan inte tänka mig något annat.

Ställa sig i köket och baka julgodis eller bullar och kakor, asså det tar aldrig slut. Men hur spenderar ni er tid när ni är lediga, om det är något som ni vill dela med er?...

Likes

Comments

"Vad ska du bli när du är stor?" Den frågan har följt med en överallt hela mitt liv, säkert i ert också. Men svaret har aldrig funnits där för vissa av er, speciellt inte hos mig.

Varför ska alla veta vad man vill bli när man blir stor? Jag har aldrig haft svar på den frågan, sen när man slutade 9:an så skulle svaret redan vara klart. Jag däremot hade ingen aning vad jag ville jobba med, men jag hade min sport då jag skulle söka till en skola som hade den inriktningen. Vilket är väldigt få skolor. Men jag hittade en i Malmö, men då är bara frågan vilken linje man skulle välja...

Fan dessa frågor, de tar aldrig slut, blir knäpp. Så man valde då Samhälle och beteende, men i efterhand skulle jag valt den andra skolan med samma inriktning på sporten, fast ekonomilinjen...

Vi får se vad som händer i framtiden

Har ni haft samma tankesätt, skriv vill veta, Puss

Likes

Comments

Instagram@myssvenssson