Header

Jag har kollat på Hart of Dixie men nu är den snart slut :-( är det någon som har förslag på någon bra, typisk tjejserie? :-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 578 Readers

Likes

Comments

Som rubriken lyder så är det idag dax för min lille pojke att ha sitt första utvecklingssamtal i första klass :-) han är väldigt duktig Neo, han skriver och bokstaverar och läser en hel del, jag är en stolt mamma 💙

Annars ikväll är det jobbdax igen!
Tjing! :-)

Likes

Comments

Just nu sitter jag och flickorna i bilen och väntar på att Neo ska sluta skolan, och undertiden fixar Joline mitt hår :-D ho tycker det är jätte kul att göra olika frisyrer på oss!

Har tänkt en hel del på julklappar, vad ska ni ge era barn i julklapp och hur gamla är dom? :-) mina är 7år, 5år och snart 6månader.

I helgen var mina små-kusiner hos mormor och moffar så då åkte vi dit och barnen ville ha picknick på altanen, ja men kul hade dom. :-D

Detta är föresten andra natten i rad som Ronja hoppat över sitt natt-mål, hon åt 19.30 båda kvällarna och åt sedan 06.20 på morgonen :-D duktig tjej 💖

Nu är hon verkligen snart ett halvår, tiden bara springer iväg. Nu sitter hon med hjälp av lite stöd, drar i allt hon kommer fatt i, jollrar som bara den och vänder sig och snurrar runt på golvet. Busiga ungar har jag, men dom är helt fantastiska ❤️älskar dom såå!

Likes

Comments

I förra veckan vart vi på BVC och Ronja väger nu drygt 7kg och är 64,3 lång tror jag det var. Resulterar i att hon ligger prick på mellanstrecket på kurvan, alla barn växer olika och enligt vikten följer Ronja precis det genomsnittliga för en bebis på 5 månader. Längden är också nästan på det mellan strecket men hon värkar just nu få min längd sa dom, och pappas kropp lite bastantare än lilla jag, men alla är vi olika och lika fina!

Hon ålar sig nu bakåt ännu snabbare än innan och hon kan ta sig rundor liksom i en cirkel, svårt att förklara men snart kryper hon nog tror jag :-)

Inatt sov hon hela natten utan en mat-paus, 06.30 ville hon ha flaskan :-) hon börjar bli stor min lilla tjej, tiden går så fort ❤️👶🏼💖

  • 668 Readers

Likes

Comments

Ronja blir snart 5 månader, om 2 dagar. Hon kan sitta med stöd av filt runt sig, greppa i allt hon får fatt i, skratta högt och när hon blir arg blir hon inte måttligt arg, haha humör från sin mamma! Men hon är mestadels en glad liten goding ❤️

• Hon sover jämte mig, jag fixar inte att hon ligger i spjälsäng, vill ha henne jämte mig hela tiden!

• Hon äter gröt och någon puré varje dag, självklart en liten mängd! Sedan smakar hon på en del mat vi äter och jag får säga att hon är väldigt glad i mat och tycker själv att det är jätte spännande.

• Hon sover hela nätterna från ca 20.00 på kvällen tills vid 07.00 på morgonen och däremellan äter hon oftast en flaska vid 04.00 tiden, men inte alltid.

• Hon är bestämd! Hon är en lugn och glad bebis tills hon vill ha något då ska hon ha det direkt annars gapar hon i högansky och tänker inte kolla om vi håller fram ex. en leksak utan då har hon redan blivit ilsk och då tänker hon faktiskt vara det!

• Hon skrattar för det mesta och är nöjd sålänge hon får som hon vill, bäst humör är hon på morgonen och förmiddagen, då tycker hon om att ligga på ett täcke på golvet och snurra runt till magen :-)

• Storasyskonen måste vara det roligaste med livet, dom är såå spännande och jag vill följa dom vart dom än går med blicken och helst hade jag velat springa efter dom men det får vänta ett par månader!

• Hon går upp i krypar-ställning och kan åla sig bakåt, men inte framåt riktigt än, men det är pågång :-D

Här var en liten uppdatering av min minsting prinsessa 👶🏼

Likes

Comments

Den 3 september 2016 döptes min älskade lilla flicka 💗 Vill tacka alla som var där ännu en gång, och ett jätte tack till Tessan, Olli och Fia som är faddrar åt lilla Ronja!

Neo och Joline var jätte stolta och sprang runt i kyrkan, haha. Neo hällde även upp dopvattnet som hans yngsta syster döptes i 💞 mina tre älskade små guldklimpar!

Ja, det var med andra ord ett riktigt lyckat dop! Efteråt så åt vi gott och hade det trevligt med alla våra gäster ❤️

  • 980 Readers

Likes

Comments

Nu vart det ett tag sedan jag skrev, har haft fullt upp, min äldsta dotter har varit på 5års kontroll, lilla Ronja har blivit döpt och Neo har varit mycket hos en kompis och lekt :-D men nu ska jag ta tag i bloggandet igen!

  • 1002 Readers

Likes

Comments

Nu har vi flyttat in och allt känns jätte bra i vårt nya hem! Trivs såå bra här!

  • 1292 Readers

Likes

Comments

Nu har vi målat om hela köket i vitt, blev jätte fint verkligen! Så nu är det vardagsrummet som ska målas om i vitt också :) ska visa er lite bilder på hur köket blev hittills, har ju inte flyttat dom stora möblerna än utan bara tagit små sakerna än sålänge!

  • 1327 Readers

Likes

Comments

Idag var jag med alla tre barnen nere på vårdcentralen för att ta ett test på Joline igen då hon nyligenen haft urinvägsinfektion så ville dom kolla att den verkligen försvunnit och lyckligtvis så har den det! :-)

Min Joline fyllde nyligen 5år, min stora tjej <3
Hon är en riktig busa hon, hon är väldigt lik mig till sättet, envis, och inte så glad i folk utan flest inspekterar hon och tar in allt innan hon bestämmer sig för om hon ska tycka om personen eller inte! Hon är fruktansvärt bestämd och där bor ett litet ego i denna damen, en envis tjej med ett hjärta av guld, när hon är på rätt humör är hon världens godaste tjej! Man ska va lite dramaqueen som tjej i denna världen för att lyckas så det är jag stolt över, Min Joline ❤️

  • 1377 Readers

Likes

Comments