Idag vaknade jag av en väldigt otrevlig smärta i magen. Då jag senare ca 15 efter jag stigit upp fick reda på varför. Så det blev att ligga i sängen och vila mig tills mina piller hade hjälpt och jag steg upp käka lite och så.

ringde några ärende men kom inte så långt med det.
Lite senare runt 15:30 körde mamma och jag ut för jag skulle shoppa smink
( mascara och puder ). Blev att jag handlade tre nya pennor vilket jag inte har några innan hahha ;)

När vi var klara handla vi lite tillbehör till maten. Jag fixade maten idag. Är väldigt glad för att laga mat då jag tycker det är roligt och köra lite på känsla. Fantastiskt god mat blev det :)

Nu på kvällen har jag gjort snabb tandblekning :)

ses och hörs i mor puss <33


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har varit ett underbart Slut på denna dagen. Jag har skrubbat ansiktet med rengöring och haft ansikts mask och borstat gaddarna.

När jag titta i spegeln såg jag ett hårstrå som växte utanför ögonbrynet så jag kände att jag var tvungen och fixa det då jag tog den man skär av brynen med så råkade jag missa och tog med halva istället så nu har jag ett halvt ögonbryn på ena sidan .......
Men som tur brukar jag måla den så förhoppnings vis syns det inte så mycket ;)

I mor ska jag försöka stiga upp lita tidigare.
Gå lång promenad men den stora vovven och hinna träna lita innan jag ska börja fixa till och måla i källaren.

Tror det blir än fantastisk fin dag och får hoppas på lite finare väder i mor.
god natt och sov sött
PoK

Likes

Comments

Idag fick jag även en sovmorgon och när jag vakna gick jag och duchsa. Efter det sminka platta håret och sen fikade mamma och jag till lunch.

Sen var det dags att gå ut med hundarna så jag mamma och mormor gick en runda och gick in om på maxi där jag hämtade ett paket.

I paketet fanns det proactive som jag använder för att rengöra huden. :)

Nu ska jag fortsätta att jobba här hemma och senare blir det tippen men massa skräp ....Likes

Comments

Idag började dagen med att jag fick en jävligt skön lång sov morgon. Jag steg upp gick på toa tvätta ansiktet och borsta tänderna tog frukost och satte mig på rummet. Efter en stund gick jag och tog på mig kläderna och gick ner i källaren för att fortsätta på vårt projekt.
Jag orkade inte mer efter en liten stund då min bror tjatat ihjäl mig så jag gick upp igen och la mig i sängen och sov tills det var mat. Efter det gick vi ner i källaren och han och jag blev ovänner igen så jag gick upp och vilade.
Hela denna dagen har jag känt att något inte står rätt till i mig jag mår inte bra väldigt trött och huvudvärk.

Senare vid 20:00 så börjar favorit serien på kanal 11. Den handlar om ungdomar som är sjuka på olika sätt och blir vänner och försöker övervinna sina sjukdomar.

Nu ligger jag i sängen redo arr titta på en film, vilken det vet jag inte !!!
Det blir nog att slumpa en film.

Här kommer lita bilder från dagen.

puss och hej på er :) <3
Likes

Comments

Sen jag kom hem från pärlningen så har jag hunnit med att fika med några vänner som kom in om till mamma pappa och mysigt med min lilla Smula.

Efter det började jag min bror och mamma fixat i källaren vi ska bytta plats på två ställen och det kommer att ta ca 3-4 dagar till. Ett av rummen ska målas om och vi ska sortera massa saker och slänga en hel del ...

Nu blir det tv mys med mamma och vovvarna :)
Likes

Comments

Idag började dagen med att fixa till mig lita för att sedan ge mig i väg med mamma för att göra FACK CANCER armband. Varje månad har de ett datum där man kan komma och hjälpa till och göra armband som dem sedan säljer och pengarna dem får in går till ungcancer. Där kan man bland annat träffa många andra som också kommer för att hjälpa till
En väldigt god gärning och mycket roligt att det är så pass många som kommer för att hjälpa till.

Likes

Comments

Har varit en helt fantastisk fin och underbar dag med massa kärlek.
Men du börjar ögon och huvud lägga av för denna dag så blir sängen nu.
natti natti många kramar.Likes

Comments

Idag har varit en fantastisk dag då dagen började med en mysig frukost med familjen. Nån timme senare åkte jag mamma och min bror och spelade bowling. Vi han spela 4 serier och jag van alla över min bror. Senare på kvällen blev de God mat och efterrätt.

Likes

Comments