Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag tänkte bara lägga upp ett inlägg om varför jag inte varit så aktiv och hur det kommer se ut fram över.

Jag har just nu praktik som ni vet och jag jobbar allt från tidiga morgnar till sena kvällar, vilket gör att när jag kommer hem så är jag VÄLDIGT trött och har lite annat att ta tag i, därför valde jag att ta en paus/semester och jag tog beslutet lite hastigt och därför kom det inte ut något inlägg direkt.

Nu fram över kommer jag fortsätta med min lilla break men blogga när jag känner att jag har tid eller hinner sätta mig i lugn och ro och blogga, för det är ju så att ett inlägg tar allt mellan 15-1 timme om inte mer att göra då det är mycket man måste tänka på och så.

Men jag kommer definitivt inte sluta blogga utan jag har bara tagit en paus och jag lär vara tillbaka som vanligt när praktiken är slut helt =)

Hoppas ni förstår mig och att ni har tålamod att stå ut och vänta på mig!

Ha en helt underbar helg så hörs vi snart!
Puss:*

Likes

Comments

Godkväll!
Just nu är jag på jobb, barnen sover och har gjort den största delen av tiden, tjejen vaknade till innan men fick lite välling sen somnade hon om igen.

Jag sitter i soffan med deras katt och kollar på taken 2 på TV4, med lite chips som jag handlade med och en bonaqua =)

Idag har det varit en hektisk dag på praktiken då det varit mycket att göra och ja rätt händelserikt, men det har det faktiskt varit mer eller mindre hela veckan.

Men jag älskar praktiken och jag önska så att jag kunde fått gjort hela utbildningen ute på plats för det är så mycket mer intressant, roligt, lärorikt och så mycket mer jag!
Men det går ju tyvärr inte..

Men jag ska fortsätta att kolla på filmen sen ska jag vänta tills föräldrarna kommer hem och sen ska jag hem och sova, imorgon ska jag till mormor & morfar =)

Men vi hörs mer imorgon!
Godnatt & sov så gott.
Puss:*

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Klockan ringde för ca 5 minuter sedan och jag tänkte ligga kvar i sängen en liten stund innan jag går upp, tänkte att eftersom jag ändå har ca 15 min innan jag verkligen MÅSTE gå upp så kan jag ju passa på att blogga lite. =)

Idag har jag praktik mellan 07.00-14.00 sen ska jag till typ arbetsförmedlingen fast det hette något annat och där ska jag kolla upp lite saker och vad det gäller kommer jag inte gå ut med ännu för det är inte bestämt och sånt ännu.

Sen när jag varit där ska jag hem byta väska och fixa till mig lite snabbt och käka lunch samt vila liite, sen ska jag iväg till Åstorp och jobba, mycket jobb idag haha =P

I Åstorp jobbar jag ju som barnvakt och där ska jag vara mellan 19.00-00.00/01.00 inte riktigt bestämt tid ännu men blir någon gång där iallafall.

Men nu ska jag kolla igenom Facebook lite innan jag ska gå upp, vi hörs senare!

Puss :*

Likes

Comments