I veckan har det varit något jävla matjippo (lite som en marknad) i Lund med olika kulinariska delikatesser osv osv osv. Been there done that!
Första dagen var jag där med Sofajsan & Sandra, köpte typ 10kg fudge & åt sushi - win @ life. Andra gången var jag där med Julia & åt våfflor & sista gången var jag där med mamsen & vi åt kängru-burgare 🙅

Likes

Comments

Jag låter bilderna tala för sig själv.
Missade dock att ta bilder på fredagens brudparty så bilderna är från lördagens & söndagens mys. Skål!

Sushi + Sofajsan är, typ, det bästa jag vet i hela världen!!

Bra helg, thank you ❤️

Likes

Comments

Long time no see, förlåt!! Måste verkligen skärpa mig med mitt bloggande. Skäms på mig!

Så, mycket har hänt, här är del 1.
Förutom att jag fikat & myst med mina fina vänner som vanligt så har det varit en riktigt highlight sen vi hördes av sist. Min fina prinsessa från Helsingborg var nere hos mig två dagar & det var så jävla underbart. Fan vad jag älskar henne. Det är så fantastiskt med Sarah, vi ses inte så ofta som vi borde pga att vi båda har tajta scheman & ont om fritid men när vi väl ses så bara tar vi vid där vi slutade förra gången. Riktig_vänskap💕

Sandra & min älskling Sofia var på en fotografering & självklart var jag där & höll koll på smink/hår!

Sarahli & jag gick upp tidigt på morgonen för att hinna se Roasten på Justin Bieber & äta godis innan jag gick till jobbet, perfect morning!!

Och självklart har jag & Sofajsan dejtat med våfflor.
Mina älskade tjejer hela veckan, kärleeek!

Likes

Comments

Denna helgen har jag tagit helt ledigt från jobbet. För denna helgen är ingen vanlig helg.
Igår fyllde min helt galet grymma mamma 51år & vi firade genom att åka en weekend till Göteborg för att träffa min storebror. Vi bestämde det i December & jag har längtat så mycket att jsg t.o.m haft nedräkning på mobilen. Längtat dels till Göteborg för att det är världens bästa stad, typ. Längtat till Ullared som vi tog på vägen upp, längtat efter att få vara ledig men, mest av allt, fyfan vad jag längtat efter min storebror. Min fina bror som jag inte sett på över 5 månader.
Men nu är vi här. Jag är så jävla lycklig. Familj är verkligen som diesel i en dieselbil. Obligatoriskt för att man ska kunna köra på.
Kan inte med ord beskriva vad jag älskar min mamma & min storebror😍❤️

Likes

Comments

Så, helgen, mys mys mys (jobb däremellan)
I Fredags efter jobbet åkte jag & Sofajsan till Lund för lite chillkrök med vänner. Därefter har vi myst med film, IKEA, godis & sånt där kalasigt man gör på helgen. Bra helg! PussJulia fick vara lite stylist i Lördags & hjälpte mig bli fin i håret. OCH KOLLA IN SÖTISEN, hennes hår blev amaaaziiiing!!!!


Likes

Comments