Header/Millan

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 248 Readers

Likes

Comments

Hej!

Idag så hade vi bara två lektioner sen skulle vi öva med kören resten av dagen typ, så från 10 till ett så övade vi på alla låtar sen vid ett så skulle vi då ha vår vårkonsert för skolan.
Själva konserten gick över förväntan eller jag tyckte det gick ganska bra. det hade lika gärna kunnat gå riktigt dåligt men som sagt det kändes bra!
Vi sjöng bland annat För alla oss, det är en låt som är med i en sport reklam, så då skulle vi klä ut oss till olika sporter och jag kom inte på någonting speciellt eller så, dom flesta hade fotboll,hockey eller ridkläder men så kom Maja, Vilma och jag på att jag kunde ta pappas rallykläder, så japp jag har gått i en fullsatt kyrka i rallykläder, inte det minst pinsamma jag har gjort MEN jag överlevde! :D
När vi var klara så stannade jag i Lessebo med My och Kajsa, vi åt pizza och lite sånt och så fick jag en present av My, det var en Victoria Secret, älskar dom så det var perfekt, så tack igen My!


Sen nu ikväll så hade vi konserten för "allmänheten" och jämför man med skolan så var det typ inget folk där men lite i alla fall, men personligen tyckte jag att det gick mycket bättre för skolan!
Varje år så skänker vi pengar också och detta året skänkte vi till Barncancer fonden, tycker att det var ett bra val❤

Men nu ska jag inte skriva mer onödiga saker , så godnatt!

/Millan

Likes

Comments


Fick present från min faster idag, har velat ha sånna så det var perfekt att jag fick de!❤

/Millan

Likes

Comments

Hej!
Vädret idag har varit magiskt! Galet skönt har det varit, älskar verkligen värme!

Idag på förmiddagen så åkte jag i alla fall till Tomaten. 

När jag kom var det sjukt mycket flugor så jag tog snabbt in henne för att hon skulle slippa dom, ska göra allt för att hennes ögon inte ska bli som förra året, men nu går hon med flughuvan på och den får vara på några dagar nu, ska köpa en ny bara för den börjar bli lite dålig, men den funkar så länge och jag tror att hon i slutändan kommer va glad att hon fick den där irriterade flughuvan😉

Direkt när hon kom in så började jag göra henne i ordning för ridning, visste inte redigt var jag skulle göra med henne idag, känns som att jag gjort samma sak jättemånga gånger nu så ville "bryta mönstret". Lyckades väl sådär med det, men jag red utan "gummibandet" och red ganska kravlöst, vi bara gled runt i skogen i vår egna lilla takt. Men för att inte rida på samma gamla tråkiga grusvägar hela tiden så red jag mycket inne i skogen, bokstavligen talat inne i skogen, mycket mossvägar och det var faktiskt redigt skönt.
Men lite emellanåt så travade och galopperade vi som vanligt och hon var jätteduktigt, hon var väldigt duktig på att fatta galoppen idag med, så jag är nöjd över henne.

När vi kom tillbaka så svampade jag av henne och sen släppte jag ut henne i hagen.

/Millan

Likes

Comments

Haha lite bilder från dagens spexfotografering (alla e nt mina) 😏 för härlig klass alltså!!!

Pusspuss /My


  • 408 Readers

Likes

Comments