Dagen började med att mörda mitt hår lite mer. Jag slängde i en färg som skulle vara intensiv röd å istället blev det. Cerise/lila aktigt. Det blev en skön färg så nu färgar jag nog inte håret på minst en månad igen. Hahaha. Jag trodde efter alla behandlingar jag gjort nu så borde håret vara som fnöske men ikke sa Nicke. Håret är lika tjockt å fint som vanligt. Jag hat nog fan stål i mitt hår.

Sen fortsatte dagen men att jag å ungarna åkte till Högsäter å skulle handla så jag kunde baka. I Högsäter så åkte vi till bästa "Systrarna skrot å korn" å köpte lite plock.

Bland annat detta ursnygga gamla cigarett etui.

Denna blomvåg. Fick även med dom söta små prnningträd skotten.

Å dessa två gips änglar. Å två söta små ängla ljusstakar. Men dom har jag inte tagit kort på än.

Sen efter lite shopping å tjöt så drog vi hem igen å jag påbörjade bull å brödbak.

Frukostfrallornas recept hittade jag på jennys matblogg. Å så slängde jag i några droppar citron olivolja. Blev riktigt goda. Lite bleka men goda. Haha. Blev väl ca 30-40st frallor.

Å sen blev det en massa kanelbullar. Gjorde två satser. Så nu har vi bullar en stund. Haha.

På tal om shopping. Jag letar som en dåre efter den perfekta eyelinern. Var in på H&M på Torp å frågade efter en riktigt vattenfast för några dagar sen. Tjejen i kassan sa att den bästa hon provat var en från esteé lauder (stavning) svindyr men värt varenda krona enligt henne.

Naturligtvis så hade ju inte H&M den så hon skickade mig till Kicks med en beskrivning. Tjejen inne på Kicks tyckte nog jag var dum som ett spån. Men hon visade mig stället där det märket var å så försökte hon hjälpa mig att hitta just den eyelinern men den hade dom inte inne så jag köpte en kajal som ska vara vattenfast 250spänn kostade den rackaren! Harreguuuuud vad dyrt! Å ska jag vara ärlig. Så himla grym var den inte.

Sen bara för skojs skull såklart jag en eyeliner på cityGross för typ en 20a. Å den var typ lika bra som den dyra kajalen. Sen tidigare så har jag isa Doras tror jag det är eller om det är maybellines lilla eyeliner burk som är krämig i konsistensen å som man målar på med en pensel. Även den vattenfast men inte alls så bra den heller. Men igår kom jag på att om jag börjar med den svin billiga å sen fyller i med den dyra kajalen å sist den med pensel så sitter fan eyelinern! Men seriöst ska inte behöva ha 3st för att få skiten att sitta.

Å tjejen på H&M berättade att esteé.... skulle bli som suddigummi bös när man tvättar bort den med varmt vatten. Jag tänkte skicka efter den rätta som hon berättade om å ge den en chans.

Hon visade mej även en vattenfast mascara som åxå skulle bli som suddigummi bös. Tror det var från Loréal. Den är grym! Å sitter som berget tills jag tvättar bort den med varmt vatten å det blir som sånt bös. Minns nu inte vad den heter men den är röd å vit. Ena änden har en vit mascara som man målar på först å sen i andra änden är den svarta vanliga. Får nog säga att det är en av dom bästa mascarorna jag någonsin köpt. Å rea var det på den med. Sånt gillas.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Å jag har blivit kär! Seriöst alltså!! Jag har alltid tyckte att Fransk Bulldog är nåt av världens fulaste hundraser tills jag nu låg här i soffan å slökollade på Blocket. Å jag hittade två stiliga herrar! My Gooooood va snygga dom är! Ha begäret slog in med full kraft. Har aldrig egentligen gillat renrasiga hundar, varför vet jag inte egentligen då jag aldrig har haft en renrasig hund vad jag vet. Haha. Varför jag aldrig haft det är på grund av att min mor var allergisk mot hundar så ingen hund BK#v det när jag var liten. Men när jag flyttade hemifrån å ihop med Wiggo så kände jag en tjej vars mammas hund hade valpar. Hunden kostade 2500kr. Å jag blev dökär. Milou. Hunden avskydde mej å jag den typ. Haha. Vi kom aldrig överens jag å Milou på dom 7,5åren vi hade han. Han var en riktig pain in the as! En dvärg pincher blandis men egen vilja.

Jag har skaffat hundar för att dom varit söta men inte läst på så mkt om raserna dom varit blandade med. Å det misstaget har jag lärt mej nu!

Sammanlagt har vi haft 8 hundar! 1av hundarna var en hittar hund vi tog han om. Underbara Tuffs. Möjligen var han renrasig men det vet vi ju inte för vi fick adoptera han efter att Wiggo hittat han övergiven på en camping en vidrigt kall å blåsig dag i oktober månad. Han var antingen en yorki eller en silky terrier.

3, 4 om vi räknar med Tuffs har varit omplacerings hundar.

Nu har vi Nemo som är blandis mellan cairn terrier, jack Russel å golvmopp. Världens underbaraste å goaste knasboll. Han kom till oss för ca 1 år sen. Omplaceringshund å han är den bästa hunden vi haft!

För att återgå till fralla då. Jo som sagt, jag har tyckt att frallor är så grymt fula så det är synd om hundrasen. Men nu när jag hittade två frallbrödrer på blocket å blev helt kär!! Eftersom jag alltid tyckt att rasen varit så ful så har jag aldrig läst om dessa hundar men nu googlar jag sönder telefonen nästan! Kollar på bilder å läser om fakta på denna ras! En vacker dag ska jag bara ha frallor så enkelt är det. Jag vill väl egentligen inte ha mer hundar just nu men ibland kollar jag på blocket ändå ifall det skulle dyka upp en vovvekompis till Nemo.

Wiggo sover så han vet inget om mina idéer. Haha. Men även om dessa två killar var "billiga" så blir det inget med just dessa två frallor. För det första så vet jag inte om nästa hund ska vara hane å för det andra så följdes dessa två killar åt å skulle så fortsättningsvis göra å för det tredje, 3hundar blir lite väl mycket hundar på en å samma gång. Haha. Visst dom är inte så stora i sej men ändå säkert jobbigt med 3hundar. Man ska ju orka å hinna med alla individer i en familj. Å nu ser ju innehållet ut såhär: 2vuxna,2barn,2 katter,1hund. Ser ni felet? Jo vi Ä två i allt förutom att vi bara har en hund. Men just nu är det lagom men man vet aldrig vad livet har för framtid.

Nu kom jag av mig igen.....

Hundrasen fransk bulldogg då.

Man skulle kunna tro att eftersom den heter Fransk bulldogg att rasen är från Frankrike men det är fel tros det. Rasen tros härstamma från England å den rysligt fula engelska bulldoggen.

Den är en typ av molossertyp men i dvärgvarianten och räknas som sällskapshund.
Den har utsetts till en av världens top 20 favorithundraser.

Här kallas den för "fralla" medans i andra länder kallas den för "frenchie".
I Frankrike heter den Bouledogue français
Och enligt rasstandarden ska den väga mellan 8-14 kg.

Men vet inte riktigt vart ifrån just Frallan kommer ifrån men spekulationerna är att det är inslag av en miniatyrvariant av engelsk bulldogg och även ratade dvärgväxtmutationer av spanska tjurhundar.

En förklaring till varför frallan har uppåtatående öron är att det har korsats in bostonterrier. Bostonterrier är mycket lik frallan när det gäller utseendet.

Vad man vet är att frallan var väldigt poppis bland folk som arbetade i ett område i Frankrike som kallades för Paris Les Halles och att hundarna spreds därifrån under andra halvan av 1800-talet.

Världens första rasklubb för fralla bildades 1880 och stambok började föras 1895. Första gången som rasen visades upp på hundutställningar var 1887 och även då fick rasen sin första rasstandard och blev erkänd av den franska kennelklubben Société Centrale Canine (SCC).

Även fast frallan är av en mindre hundraser så mår den bäst av regelbundna promenader och mental stimulans. Den ska vara glad och leken och sällskaplig och sportig.

Hector Salamanca i Breaking Bad?!

Utseende mässigt så ska hunden ha trubbig nos. Där har man avlat medvetet med ärftliga defekter så att hundarnas skallben har blivit kortare än normalt.
Den ska vara liten,kraftig och kompakt. Den ska även vara livlig och rörlig. Den ska utstråla beslutsamhet,styrka och energi.
Ögonen ska vara mörka ganska stora runda och lite utåtstående. (Jag själv gillar inte utstående torskögon). Å dom ska ha livligt uttryck.
Öronen ska vara stående å som fladdermustyp. Lite lätt underbett och deras karaktäriska huvud är inte färdigutvecklat förens vid 2-3 års ålder.

Kort, kraftig kropp, bred vid skuldrorna, avsmalnande mot länden. Ryggen välvd efter manken och högst över ländpartiet. Frambenen är raka, bakbenen är kraftiga och något längre. Mycket kort svans, oftast skruvad. Kort, mjuk, tätt åtliggande och glänsande päls.

Färgen är tigrerat rödgul, vit och skäck, vit med tigrerade fläckar eller fawn. Brindle (tigrering), fawn eller skäck. Brindle skall vara rödgult med svarta, tydliga och jämnt fördelade strimmor; mindre vita tecken är tillåtna. Skäck skall var vitt med eller utan brindle eller fawn fläckar, som inte får vara alltför omfångsrika. Svart pigment skall finnas på ögonlockskanterna och på nostryffeln.

Pris på en renrasig fralla med stamtavla?
Mellan
15000-20000 kr. Som hittat ju! Jag köper 16st på engång. Eller inte. Förstår ni nu varför jag bara haft blandraser? Men en dag så ska jag ha en renrasig fralla så är det bara. Måste bara ärva en rejäl hög med pengar först!

Grattis om du orkat läsa hela vägen hit! Haha.
Nedan ser ni dom två stiliga frallpojkarna!

Likes

Comments

Jag får passa på å vara flitig för när som helst slår det om å jag blir osocial och deppig. Att ha diagnoser är ibland ett helvete men just nu har jag ju kul.

Nu är jag inne i en period då jag vill inreda å pyssla å idéerna sprutar. Jag älskar ju gamla saker å shabby chic å loppisar å Tradera. Gamla välanvända saker är snyggast!

Häromdagen fick jag 13st gamla fönster av en kompis å sen 1 stort fönster av en annan kompis.
Utav den andra kompisen fick jag diverse annan "bröte".


Det stora fönstret ska jag piffa upp en ful Ikea expedit hylla. Jag ska göra om expediten till ett vitrinskåp. Nu är då den stora frågan vad jag ska hitta på med dom andra 12 fönstrena.
Ajja jag kommer säkert på nåt. Som jag alltid gör. Haha.

Vitrinskåpet gjorde jag ordning nu ikväll. Men är inte helt nöjd så en resultatbild blir när jag är nöjd med det.

Ett fynd från soptippen! Igår var det verkligen min lyckodag! Jag å wiggo å ungarna åkte till tippen för att slänga skräp. Direkt när jag rullar in på tippen ser jag denna vackra låda! Å vad jag suktade efter den. Den stod åt sidan å verkligen skrek: Ta med mej hem!!!

Jag sa till wiggo att den vill jag ha. Tänkte att han skulle säga nåt i stil med: men för helvete! Men istället gick han å frågade återvinningsgubben å gubben sa att vi fick ta den. Jag blev helt överlycklig!! Har länge velat ha en sån men dom är ju alltid så dyra. Men nu fick vi den helt gratis! Helt jävla perfekt!

En hög med gamla fönster. Kompisen skulle ändå slänga dom på tippen så jag tog hand om dom haha. Ett av fönstrena ställde jag in på toan. Blev assnyggt. Fattas lite små plock men eftersom jag älskar loppisar å Tradera så kommer jag nog snart hitta det jag söker.

Ett vad det nu kallas tråg.

Ingen aning vad det är men snyggt iallafall.

En urgammal mandolin. Kavel. Vad det nu är, gammal plåtburk å gammalt hönsnät.

Hönsnätet hittade jag på kompisens järnskrot kärra.

Den gamla julplåtburken. Denna skönhet fick jag av en annan vän. När jag efterlyste fönster så skrev hon på Facebook att hon hade en fönster å jag beslöt mej för att åka hem till henne. Vi bor typ 5minuters bilväg ifrån varandra. Så jag å Tiffany drog dit igår kväll å jag var som en unge på julafton. Monica visade mej det gamla gårdshuset på deras gård. En vacker gammal sleten dalslandstuga. Vi gick in å hon visade mej fönstret å jag fick det. Å även dom andra sakerna hittade vi å jag fick dom. Monica bara skrattade åt mej. Som betalning ska jag baka nåt till henne. Perfekt betalning. Får hoppas att gamle Oskar inte börjar hemsöka oss nu. Hahaha.

Jag är nog inte klok nånstans men hittade denna ljusstake hos en kompis i hans järnskrotkärra. Jag bara älskar den! Rostig å jävlig. Kommer bli skitsnyggt till jul! Kompisarna hade slängt den å jag hittade den. Helt perfekt ju. Haha. Wiggo å Dennis ruskade på sina huvuden å tyckte jag var knäpp.

Likes

Comments

Haha Jepp tänkte jag skulle prova det. Men skiten ska ju fan sitta i flera timmar å jag har redan fått damp efter 10 min!! Hahahaha hur fan ska detta gå?! Kan nån snälla säga till mej om det ens funkar?! Googlat som en dåre men nån säger att det funkar å nån säger att det inte blir nån stor skillnad.

Metoden jag använder är massa brustabletter. C-vitamin närmare bestämt och vanlig head & shoulders å bösat i det i håret å nu sitter jag som en fåne med plastfolie runt skallen! Ser ju fan inte klok ut! Hahaha. Äh va fan ni får se själva!

Så kan nån vara så snäll å säga te mej om detta funkar eller inte för jag vill ju gärna få sova nåt inatt med å inte bara bröta med håret. Jag ska försöka få håret ljusare än vad jag har nu. Jag har ju brunsvart men har tänkt å prova å bli rödhårig igen så måste ju få bort det mörka håret först. Har även blondering hemma men vill ju som sagt se om det går att få bort en del av det brunsvarta.

Men va sur jag kommer bli om inte detta funkar å jag måste använda blonderingen för å få bort färgen för att sen ha i det röda. Blääääääää va jobbigt. Haha


Jag orkar ju inte vääääääääääänta!!!! Tålamod har jag inte. Jag vill kunna trolla.

Alltså lägg av jag orkar inte!!! Hahahahahaha. Jag sköljde ur håret å slängde i blonderingen å suttit med skiten i håret i 10 min då jag ser att jag missat...... blonderingshelvetets pulvret i färgskiten!!! Hahaha så nu sitter jag här med Developer lotion och blonderingscremen men inte det blåa dret pulvret!!! Hur klantig får man vara lixom??!!!! Orka!! Håret kommer ju trilla av mej! Jag började med detta projekt kl 18 å nu är ju fan kl 19:41 å känns som jag aldrig kommer bli klar!

Hej mitt namn är Karro å jag utser mej själv till klantigheternas drottning! Men det känns ju ändå som håret brinner Fast jag inte har i pulvret. Jag vågar fan inte se mej i spegeln! Ajja kanske blir bra i slutändan eller nåt sånt! Hoppas jag har svart färg ifall det skiter sig! Haha. Om inte annat så får jag väl slänga i den röda färgen å bara hoppas på det bästa. En sak har jag kommit fram till! Att jobba 7-16 å sen få för sej att ändra hårfärgen helt var nog inte så smart som jag tyckte innan jag svängde in till affären!

To be continued eller hur man nu säger.

Likes

Comments

Haha ja det kan man lugnt säga!! Gick ju skitbra fram tills jag kom till jobbet. Där bjöds det på jordgubbstårta å sen hade Linda bakat världens godaste sockerkaka!!! Redan vid tårtan så sket sig min fastedag på 500kalorier. Ajja jag får väl ta den imorn å hoppas att det inte finns en massa gott på jobbet. Hahaha.

Skulle egentligen vart ledig ons-fre men imorn ska jag infinna mej på jobbet kl 7 å jobba till 16. Likaså på torsdag. Eftersom jag INTE är en morgonmänniska så beslöt jag mej för att sova hos farsan. Gött då kan jag gå upp typ 6:30 å åka då. Ungarna får wiggo ta hand om å köra dom te fritids imorn. Haha.

Snart ska jag slänga mej i säng men eftersom det inte finns varken internet eller mottagning där ute så sitter jag just nu i farsans soffa. Kvällen var perfekt idag på jobbet. Ingen stress å allt var så lugnt å skönt. Hade nog inte orkat en super stressig dag till! Haha igår vaknade jag ju för fasiken vid 12! Vet inte när jag sov så länge sist i ett svep. Annars kan jag ju vakna å somna om typ 100ggr. Ungarna förstod nog att mamma var trött för Tiffany hittade inte på några jävulskap vad jag upptäckt än iaf. Förutom att hennes rum såg ju för jävligt ut men det gör det ju även efter man städat där i flera timmar. Jag blev gött förvånad när jag såg på kl å den visa 12.

Nä nu ska ja gå å knyta mej å drömma om min fastedag imorn. Hahahaha.

Likes

Comments

Tvi vale va äckligt! Varför ska bra å nyttig mat vara så hiskeligt äckligt?! Ändå har jag lyxat till gröten med färska jordgubbar å massa vaniljpulver i. just det ja. Jag glömde nog saltet.... kan det vara det som gör att gröten smakar papp? Var sånna där extra fiber protein havre eller vad det heter. Ajja bara äta å se glad ut eller egentligen behöver jag ju inte se glad ut heller för det är bara ena katten som ser mej.

Som ni märker så är jag ingen grötmänniska men tänkte att va fan jag får prova. Så här sitter jag nu å äter min frukost/lunch gröt 31 år gammal. jordgubbarna som jag slängde på gick jag ut i lannet å plocka å ni ska bara veta vad Goa dom är!!!

Som några av er kanske vet så har jag ju väldigt livliga fantasi å är väldigt impulsiv så jag vet inte hur många dieter jag har provat genom åren. Häromdagen när jag såg att min vv- prenumeration hade gått ut så tänkte jag för nya den men tänkte: nä va fan. Dom Ä ju svindyra å bara jobbigt räkna points hit å dit så jag sket i å förnya. Laddade istället hem appen Lifesum å nu provar jag 6:1. Jag lägger in vad jag äter varje dag men som idag tisdag så har jag fastedag å får bara äta 500kcal eller vad man nu säger.

Igår gick jag över te bästa grannen å vi pratade om allt typ. Eller hon grejade å jag pratade. Hahaha. Å hon fick mej att smaka på sockerärtor och TOMAT!!! Hon stekte skivade tomat(körsbärstomat) å sockerärtor å sen pasta i vitlöks olja. De var faktiskt gott! Eller lite iaf. Jag dog inte heller.

jag har ju tvångstankar när det gäller mat å grönsaker. Jag måste ha maten på samma sätt jag alltid haft å kan typ aldrig prova nåt nytt men nu på den här sista veckan så har jag provat på å ätit först rökt lax å sen grillad lax. Grillad lax kan jag tänka mej äta fler ggr. Haha. Å sen har jag ätit sallad å just den krispiga salladen var faktiskt god!! Åtgår provade jag ju då tomater å sockerärtor å idag äckligt gröt!

Nu har jag minsann fått i mej det äckliga kletiga å jag har inte dött än så tar min sockerfria redbull å sätter mej ute i solen nu! Får passa på för vid 16 ska jag stå på på jobbet redo å jobba kvällen.

  • 64 readers

Likes

Comments

Idag pallrade jag mej till gymmet. Känns som det var evigheter sen jag var där.
Körde mjukstart så kämpade på i ca 20 min
.Shit va fort man blir slö å lat i kroppen alltså! Jag hatar den känslan!!! Ska fan tvinga mej på nåt sätt att åka å gymma så ofta det bara går! jag orkade knappt 10 min på stavmaskinen å knappt 10min på rodd. Nä jag måste bara skärpa till mej alltså å ta mej dit oftare!  Okej då jag har ju inte mått så värst bra psykiskt då.Har ju liksom bara orkat göra det jag varit tvungen till. Knappt så jag orkat det faktisk!! Men nu känns det verkligen som energin är tillbaka. Vet seriöst inte när jag hade sån här energi sist. Nu vaknar jag på morgonen och ser fram emot vad dagen har att erbjuda. Fattar ni??! Jag ser fram emot vad dagen ska erbjuda. I evigheter så har jag vaknat å verkligen längtat till sängen igen! Jag har gjort saker automatiskt men nu vill jag hitta på saker. det suger nåt så fruktansvärt i fotofingarna men jag vet inte vad jag ska fota. Vill fota gamla hus å övergivna hus å saker! jag vill fantisera om historierna om huset å jag vill se på vackra fönster! Älskar verkligen gamla fönster. Vet inte varför men jag älskar det verkligen! Jag vill på upptäcksfärd!!

För att återgå till mående nu igen. En sak som jag sliter med är att jag kan inte längre koncentrera mej på flera saker samtidigt. Jag får nästan panik om det är mer än en som pratar eller om någon pratar med mej å musik eller nåt annat ljud hörs. Jag kan inte sortera lixom. Min hjärna stänger av helt och jag verkar frånvarande å det blir jag åxå för det blir för jobbigt för mej. Men jag är överlycklig att fått en medicin  som funkar så då får jag väl överleva att inte kunna koncentrera mej på flera saker samtidigt eller så får jag hoppas det blir bättre med det åxå. haha. å nu äntligen så sover jag bra på nätterna! Jag vaknar inte för minsta lilla ljud å jag somnar fort med. varför kunde jag inte få mirtazapine(eller hur den nu stavas) för läääääääänge sen för?! jag vaknar å orkar ta tag i dagen.

Bla bla bla massa pladder idag. haha.
Imorn ska jag röva mej te gymmet igen! Behöver göra av med massa energi.

Bjur på en liten seeeelfiiiii

Likes

Comments

Jag ska snart börja läsa psykiatri och behöver då denna bok. (bild) Är det nån som läser min blogg som kanske har den boken å är villig att sälja den eller låna ut den till mej?

Börjar läsa den kursen 10/4 och ska vara klar med den 19/6.

Hör av er om nån av er har den.

Idag har jag mest suttit still på röven å pluggat! Har ju ett delmoment på psykologi 1 som jag skulle lämnat in den 21/3 egentligen men fick uppskjutet inlämningen tills i måndag. Så försenad deluxe är jag. Men nu har jag 5 uppgifter kvar av 13. Ända sen Wiggo kom hem från jobbet så har jag försökt att koncentrera mej på skolarbetet men är svårt då jag spelar en sorts musik på spotifyen i datorn å han spelar en annan sorts musik i köket. Fast jag suttit med hörlurar så har han å barnen stört mej. Så får göra dom sista uppgifterna imorn. Får väl slänga fram lite pärlor å pärlplattor som ungarna kan greja med då dom är ju oftast lediga på fredagar.

Frästen så himla gott det är att jag har energi till att göra saker och jag mår rätt så bra just nu. Hoppas det fortsätter å att det dröjer evigheter innan jag mår så kasst psykiskt som jag gjort nu innan jag fick ny medicin. Nu vaknar jag på morgonen och ser ljus istället för mörker. Å jag kommer nog må ännu bättre för idag ska jag höja dosen enligt läkaren!

Likes

Comments

Nu har ja knaprat den där medicinen några dagar å jisses vilken skillnad alltså!! Jag orkar göra saker!! I söndags så kröp det i hela kroppen av energi å jag beslöt mej för att städa. Ja alltså helt självmant. Wiggo var ju inte hemma på hela helgen så när han kom hem så var källare städad å skurad å mellanplan där vi är mest dammade jag å dammsög å skurade golvet.å skurade toan. Dammsög även soffan å så tvättade jag fönstrena i köket. jag vet seriöst inte när jag gjorde allt det här på en dag! Min energi är tillbaka! Wihoooo. Jag älskar den nya medicinen. Mirtazapine eller vad den nu heter. Lite mer impulsiv är jag åxå visserligen. hahaha.

Idag så var jag till Näl med sömnapne maskinen. Var en återkontroll å så bytte jag andningsmask. Fick två nya. En näsgrimma å en näsmask.Den förra näsmasken jag fick visade sig vara för stor. Jag hoppas näsgrimman blir perfekt för den kan jag röra mig mer med. Innan jag var till Näl så var jag på Överby en sväng. Där märkte jag av min impulsivitet. Har alltid varit det men nu märkte jag av den mer. Vips så hade jag blåst 3000 kr. Vad köpte jag då? Jo stängsel å stolpar på Harald Nyborg och en kattlucka  sen gick jag vidare till Glitter å där köpte jag två par örhängen, 1 väska, 1 plånbok å så hårnålar, ett par "nörd"glasögon och ett par nya solglasögon. Sen vidare till Kjell & co å där köpte jag en usb hubb. Sen vidare in på profession nail å gjorde naglar. Ville skämma bort mej lite. Sen va jag klar på Etage huset å tänkte åka bort till Rusta men åkte inom McDonalds å käkade för jag var så hungrig. Körde Drive in å ställde mej på Rustas parkering å åt. Då fick jag upp på telefonen att en av mina kusiner var i närheten så jag hörde av mej te henne å fråga vart hon var å så åkte jag dit å hälsa på henne å tjata lite. Där kom jag på att jag skulle ha en eyeliner så gick in på Kicks å fick hjälp med att hitta en. Hon i affären påstod den skulle vara skiiiiiiiit bra. Njaaa det kan vi ju diskutera. Den skulle vara vattenfast å även det kan vi ju diskutera. Fan va svårt det ska vara att hitta en bra eyeliner!!!!! Nån som har tips?! Den ska vara vattenfast. jag funderar seriöst snart på att använda spritpenna för att skiten ska sitta snyggt å inte smeta ut sig!! Sen köpte jag även Wiggos födelsedags present i en av affärerna på Siba huset. Brukar ju alltid få panik å fixa nåt i sista stund men nu är jag ute i god tid. Å Så var jag in på H&M å köpte lite grejer. En ögonbryns penna å en pensel å ögonbryns pomade. En sån där puder countore palette eller va det heter å bommullspads. Nu tror ja jag fick med allt jag shoppat idag. Efteråt fick jag ångest deluxe för att jag köpt så mkt saker men är ju saker som behövs intalar jag mig själv.

När jag kom hem hade jag så ont i huvudet så det blixtrade så fick slänga i mej paracett å så var jag fit for fight igen å så slängde jag ihop så vi nu har en inhägnad så Nemo kan vara lös fast ändå inte kan springa iväg. Så nu ligger jag i sängen å skriver på telefon men jisses vad ont i händerna jag har efter att brötat med stolp å nät!! Men blev sketa bra! Får ta kort på det imorn å visa. Sen efter middagen drog jag iväg till Högsäter för att hämta ut ett paket. Det var min nya dator. En Lenovo ideapad nånting. Så imorn blir det råplugg då jag ligger lite efter.

I lördags blev vi med ny katt åxå. Lilla Elsa flyttade hem till oss så nu har vi Nuzz,Lucky å Elsa. Nemo ich den lösskuttande kaninen Klara diamant.

Likes

Comments

aa så heter det väl när gubben är bortrest?haha. Wiggo är i Lindvallen hela helgen med jobbet. Dom åkte idag å kommer hem på söndag. Hoppas ingen av dom bryter sej. Så hela helgen så ska jag å ungarna å djuren mysa. Å på nätterna brer vi ut oss i sängen å sover ihop. :) Nemo har redan tagit plats under mitt täcke nere vid mina fötter. Nej vi ska inte sova än men vi ser på Rio 2 i sängen.

Va ju några dagar sen jag skrev här. Har inte orkat för jag har mått riktigt piss. Lider ju av depression å dom sista veckorna har jag mått piss alltså. Har visat upp en falsk fasad. Så nu är jag sjukskriven från jobbet och idag fick jag en ny medicin som hoppas jag blir lite mer normal å glada Karro igen. så nu ser min medicinlista ut såhär. fluoxetin (lär mej aldrig stavningen på mina mediciner) och quatiapine och mirtazapine ( eller nåt åt det hållet.haha. orkar inte gå å kolla nu) den första å andra medicinen har jag ju ätit länge pga deppigt.  Har även fått numret till mobila teamet som jag kan ringa till när ångesten å paniken å all bröte är för mkt. tänkte jag skulle skriva mer men börjar fan bli groggy i skallen tror ja. är väl för att jag inte ätit den nya medicinen. Så får skriva mer nästa gång.

Likes

Comments