Har vært veldig opptatt med lille prinsessen min som viser seg har fått en type lungebetennelse.

Kveldene hr jeg sneket meg ut å gått turer, mens lille har vært hjemme med pappaen sin. Hun har ikke vært helt fornøyd med det alltid, hun vil jo helst bli med 😊

Har 1,8 kilo igjen til målet mitt, så dette går så det suser det 😊

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Ei lita prinsesse som ikke er frisk. Stakkar syns så synd i henne med 40 i feber og legen som ikke finner noen åpenbar grunn for sykdom.

Så mammaen blir travel opptatt med henne, slik at alt annet kommer i andre rekke.

Men jeg har da gått ned 1 kilo til, så skal i grunnen være veldig fornøyd. Tenkte inn å veie meg på mandag hvis lille snupp er frisk igjen da. For den vekta her i hus er jeg litt usikker på om jeg skal stole helt på.

På absolutt første veiedag veide jeg 3 kilo mer på vekta hjemme i forhold til på sykehuset.

Og neste gang jeg veide meg veide meg var det også 3 kilo i forskjell.

Men synes liksom det er litt rart hvis jeg skal følge det at jeg i så tilfelle har gått ned 3 kilo på ei uke. Er ikke det litt vel mye liksom.

Men som sagt, reiser inn på mandag og veier, slik at jeg er helt sikker på hvor vekta står, er så spent på om jeg er kommet til målet nå, hvis jeg har det er jo alt jeg tar av fra nå bare bonusvekt av. I så tilfelle kjempedeilig å vite at jeg får det til.

19 dager igjen - wow det går ganske fort i grunnen, for det om jeg føler dette går megatregt

Igår gikk jeg tur med søssa AM og venninne C, og vi gikk 4,4 km lang tur. Det kjennes svært godt idag i hele kroppen, glatt var det og, så skle ett par ganger. Men ellers fikk det ganske greit.

Likes

Comments

Idag hadde jeg en sånn dag hvor jeg våknet og følte absolutt ikke for å ville stå opp. Så det jeg endte opp med å gjøre var å få ungene i barnehage og på skole i full fart. Selvfølgelig ikke noe tidligere enn vanlig.

Gikk en kjapp tur i butikken (som ligger mer eller mindre vegg i vegg med barnehagen)

Gikk hjem og rett og slett satte på ett program som jeg liker se/høre på og døset vekk igjen.

Har likevel hatt en ganske travel dag. Strikket ferdig buksen, broderte littegranne før jeg stakk å hentet prinsen på skolen, var innom min kjære på jobb for å levere noe. Så stakk meg og prinsen på leketøysbutikken hvor de selger den tannkosten og tannkremen som er prinsessens favoritt, prinsen fikk også noe han hadde lyst på, før vi stakk avgårde i banken for å ordne noen ting.

Hjem, gjorde leksene, hentet prinsessen, laget middag.

Etter middag reiste jeg ut med C (ene venninnen min) for å handle nye tursko til meg før vi stakk avgårde til ett sted å gå tur. Mye oppoverbakker, noe vi fant ut kanskje ikke var så lurt likevel.

Fikk hentet en pakke med mer «mat» til meg. Så nå har jeg litt andre smaker enn sjokolade å drikke gjennom dagene.

Fortsatt går det overraskende greit å leve på 1000 kalorier til dagen. Sliter litt med kvalme og hodepine, men det skal visst avta etterhvert sier de hos legen.

Har jo snart tatt av det jeg trenger å ta av, så blir i grunnen spennende å se hvor mye mer jeg tar av. Det er nå 22 dager igjen til operasjon, er litt usikker på hva jeg egentlig føler når det gjelder selve operasjonen, vet bare at dette er noe jeg virkelig skal få til. For barna mine, for meg selv og for familien min.

Likes

Comments

Idag våknet jeg atter en gang kvalmen, men stod opp, fikk unger avgårde på skole og i barnehage.
Idet jeg stod på parkeringen for å kjøre hjem fikk jeg en telefon. «Hvor er du nå? Har du sjans å hjelpe meg kjøre småen i barnehagen? Bilen starter ikke»

Ops der ble plutselig denne dagen litt travel, med kjøring til barnehage, så avgårde å hente Papi for å få han bort til lillesøss som hadde en bil som absolutt ikke ville starte.

Så måtte vi da «kave» med batteri og startkabler og diverse. Knapt 3 mnder gammelt batteri fikk nå min søster til å revurdere dvdspillerne i hodestøttene.

Etterpå var det en tur inn til sykehuset for å prate litt med dem angående den plagsomme kvalmen og selvfølgelig vekten min. Var inne å veide. Fant ut etterpå det ikke var så lurt siden jeg hadde uka.. hehe

Fikk litt råd om å ikke drikke for mye vann, heller bytte ut en sånn pulverpose med eventuelt knekkebrød og spare litt av kaloriene til kvelden, da det oftest er da man blir mest «sulten» på mat.

Dro hjem, måtte legge meg litt da jeg bare frøs og var kvalmen.

Etter middag som bestod av 50 gr biffkjøtt, 100 gram grønnsaker og noe tomat og agurk så var det ut på tur.

Runde på 2,7 km. I løpet av turen låste både kne og rygg seg. Men fullførte iallefall.

Nå er det bare avslapning med broderiet mitt resten av kvelden.

Likes

Comments

Våknet idag med ei lita prinsesse ved siden av meg som smilte og sa «Hei mamma». Det er så herlig når det er en sånn morgen hvor man våkner med lile tulla som smiler og ikke er gretten.

Ellers så våknet jeg uten den vanlige hodepinen eller kvalmen. Som igjen gjorde at jeg fant ut jeg måtte få gjort noe husarbeid her. Så vasket hele kjøkkenet, stua og ryddet bad og bod, før det fikk opp for meg at åjaa.. Frokost er en veldig fin ting. Så idag ble frokosten konsumert litt senere enn normalt.
Etter frokost så satte jeg meg ned med broderier jeg startet på rett før jul, ett ganske stort ett, får se om ikke jeg legger ut bilde av det når det er helt ferdig. Jeg er sånn må bytte litt på håndarbeidene ellers blir jeg lei.

Middag. Idag fant jeg ut at jeg hadde lyst på noe annet enn flytende middag, så jeg raidet fryseboksen og fant biff med 109 kalorier pr 100 gram. Og grønnsaker med 25 kalorier pr 100 gr. Så jeg forsynte meg med biff og grønnsaksblanding idag, sammen med noe agurk og tomat.
Spiste halve den 150 grams biffen, og alle grønnsakene og var stappmett etterpå.

Etter middag så stakk jeg ut og hadde meg en spasertur på 2,3 km.
Ble ganske god og svett 😊 Dette bildet jeg har her er tatt fra spaserturen min 😊


Kanskje jeg utvider spaserturene mine etterhvert, slik at de blir lengre. Men foreløpig er fibromyalgien, prolapsen og slitasjen såpass vond i denne store kroppen at jeg holder meg til ca times lange turer.
I og med kirurg og ernæringsfysiolog har sagt at det holder i grunnen med 30 minutters turer hver dag, så synes jeg at jeg er flink med turene mine på rundt 1 time.


Igår var jeg beklageligvis ikke ute å gikk tur, da hodet mitt ikke ville være med på det i det hele tatt. Jeg er dessverre plaget med migrene i tillegg til den hodepinen som dukker opp med denne 1000 kaloriers dietten. 

Likes

Comments

Spiste som vanlig pulver blandet med skummetmelk og nutrilett bar. . Våknet med litt kvalme og ikke noe vondt i hodet.

Klarte dra med meg alle av smått og stort i hus ut å gå tur i kveldingen. Så vi var ute å gikk en 2,2 km lang gåtur 😊
Godt å vite at den blir utført iallefall.

Noen dager orker man bare ikke skrive alt man har gjort. 

Likes

Comments

Idag merker jeg at dette er en veldig hard dag for meg.
Våknet med vondt i hode igjen, kvalme og i tillegg så har jeg fått uka.

Ungene i hus spiser godteri (etter å ha spist middag så klart) og mannen i hus lager seg kyllingfilet med all slags snadder grønnsaker til.
Mens jeg sitter å har spist Noka bolognese og sitter med en kopp te med suketter.

Fant frem strikketøyet for å fullføre ei bukse til prinsessen. Må huske å sjekke ette oppskrift til større barn også.

Heldigvis ikke såå lenge til det er kveld og jeg kan legge meg og slippe å tenke på at jeg faktisk føler sult.

Likes

Comments

1 Januar målte jeg midjen og brystet for å vite ca hvor jeg var da jeg startet dette eventyret.

Har en bok hvor jeg har skrevet cm og skriver hver dag hva jeg «spiser» og hvor lange turer jeg tar hver dag. Og litt info om andre aktiviteter jeg bedriver dagene med.

Dette for å få en viss formening på hvordan dagene mine er. Ganske kjedelige sikkert for alle andre enn meg.

Jeg synes det er spennende p faktisk se hvor mye jeg orker på bare 1000 kalorier til dagen.

Hver dag har jeg gått ca 2,5-3 km lange turer. For meg så er dette ganske lange turer som sliter meg fort ut.

2,3 og 4 Januar har jeg våknet med både hodepine og kvalme. 3 januar følte jeg meg ganske bra litt utover dagen, så gjorde noe veldig dumt. Hadde med meg kompisen min og satte sammen en ganske stor seng til ene sønnen min.

Blir spennende å se hvordan formen er når jeg våkner imorgen.

Likes

Comments

Jeg kan jo starte med å fortelle litt om meg selv.
Jeg er ei dame på 38 år som nå skal ut på mitt livs reise for å komme meg ned i vekt.
Jeg har prøvd i 15 år å komme ned til det som leger og andre spesialister kaller for idealvekt. Jeg veier rundt 50 kilo for mye.

Ifjor sendte legen min som nå har vært med meg på denne 15 års lange reisen en henvisning til gastrisk poliklinikk hvor h*n spurte om jeg kvalifiserte for en gastrisk bypass.

Tok ikke lange tiden før jeg fikk svar om hvor jeg skulle møte for min første samtale med kirurger, ernæringsfysiologer osv.

Må vel kanskje også fortelle at jeg har vært innom dette en gang før for 4 år siden, hvor jeg da utsatte det i håp om 1 til barn først.

Så har hatt 4 år på å tenke for og imot i forhold til en slik operasjon. For dette er ikke noen kvikkfix.

Ingen snarvei, men ett hjelpemiddel.

Nå må jeg tenke på helsa mi. Jeg blir bare eldre og helsa mi verre, så dette gjør jeg ikke bare for meg selv men også for mine nære og kjære. Slik at min mann og mine barn får ha meg lenger.

Likes

Comments