Halloj❤️
Jag mår bra igen, super skönt! Huvudvärken är inte alls jobbig längre! Självklart känner jag av att det gör ont när jag koncentrerar mig på lektionerna! Men inte alls lika mycket som tidigare! Jag är tillbaka helt i sadeln och fick igår äran att rida en tjej i stallet fina hopphäst! Super kul att variera ibland, även jätte nyttigt att rida andra hästar också! Red självklart Ange med, han skötte sig som vanligt över förväntan och så kul att jag kan få till den där "aha" känslan även när jag är själv!

I söndags bestämde jag mig för att ta ett till hål i örat, helt plötsligt... Haha! Idag hände de! En aningen ont gjorde det då min smärttröskel är onormalt liten😂 Men ska man vara fin får man lida pin😜 Snyggt blev det!


Juste, nu kan ni även se mig, min fina vän Julia Skatt och våra ponnysar på Alequis hemsida! Gå in på hemsidan och trycker er vidare till "team Alequi" där ni kan läsa om dom 5 ryttarna som ingår i bästa teamet! På hemsidan kan ni även beställa sjukt snygga saker! Pannband, schabrak, träns och mycket mer! Dessutom gratis frakt!! Hur grymt är inte det? Så ta en titt där!
Hoppas eran vecka har vart grym såhär långt och att den bara blir bättre!
Kram, tjao😎

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå!!
Nu är mitt och Angelos tävlingsår över! Lite tråkigt att det skulle sluta med en skada, men så är det ibland!
Vi skulle ha tävlat imorgon, söndag, men vi fick stryka oss från den pga mitt huvud... Lite jobbigt faktist, aldrig hoppat över en tävling förut!

Men om man kollar tillbaka på året som har varit, shit vad kul vi har haft!
Den 5 mars 2016 debuterade vi för året två stycken la:P1 som var en klass jag aldrig ridit förut, red på 67.5% och 68.02% som båda ledde till två andra platser och kval till nationellt!
En månad senare åkte vi ända till Vikbolandet för en klass, även den gick väldigt bra då vi vann!

Sen drog div 1 igång! Debuterade lagtävlan för ponnyallsvenskan och red ihop 75.9% och en vinst, både individuellt och med laget!

Vi åkte på våran första meeting, på nationell nivå! En sjukt lärorik och en av dom roligaste helgerna i mitt liv!
Många nationella tävlingar under året och mycket kämpande bland Sveriges bästa ryttare!
Vi åkte till Leksand, satte första SM kvalet och en andra plats första dagen, andra dagen vinner vi!

Vi kvalade till Elit med laget, red elit serien med min bästa lag kompis Julia skatt, en vän för livet, och Amalia Jareborg som vart våran maskot som stöttat och supportar oss genom hela serien, även hon en vän för livet! Fått DM silver! Lärt känna så mycket fina människor! Fått kontakt med bästa Alexandra från alequi! Blivit profilryttare för dom! Och så mycket mer!

Detta har varit min dröm i många år! Hade aldrig kommit såhär långt utan min familj, utan mina tränare, utan min hovslagare, utan alla där ute som stöttat mig och sagt att vi har varit bäst oavsett hur det har gått, och framförallt hade jag aldrig kommit såhär långt utan min grymma ponny! Min bästa vän!!❤️❤️

Likes

Comments

Hallå hallå!!
Igår spenderade jag och mammsen hela kvällen på akuten! Super kul ju...
Klumpiga jag lyckats slå i huvudet på idrotten och skapade en hjärnskakning! Men tävlingsmänniska som jag är fortsatte jag vara med på hela idrotten! Påväg till träningen efter skolan så var jag tvungen att ringa mamma och säga att jag hade fruktansvärt ont och var väldigt yr, illamående var jag också! Mamma som redan var påväg med Angelo blev väldigt orolig och vi bestämde oss för att inte träna!
Men som tur är har jag så otroligt fina människor runt om mig, så när jag kom fram till träningen så lastade vi ut Angelo och min grymma lagkompis Julia fick hoppa upp och ta hand om honom medan jag och mamma åkte in till akuten! Tack för all hjälp stall Hagelstena!

Vi kom in till akuten kl 6! Det blev en lång väntan med nack krage och obekväm ställning!
Men kul hade vi ändå! Dum som jag är ligger jag och tänker högt för mig själv innan röntgen och säger "dom kan inte se mina tankar i röntgen va?"
Mamma fick sig ett gott skratt iallafall! Vi fick åka därifrån vid 12 tiden på natten! Super skönt att veta att det inte var någon blödning eller skada i nacken! En hjärnskakning var det ändå!
Nu ska jag ta det lugnt och vila upp mig!

Tack till alla som brydde sig om mig igår och frågade hur det var!!! Ni är guld värda❤️❤️

Likes

Comments

Hej hörni!
Hoppas att ni har haft en lika bra helg som mig! Denna helgen har vart helt otrolig!
Igår var jag i stallet från kl 10-12:30! Så mysigt, tog en liten tur i skogen och sen busade vi på travbanan!
Efter det åkte jag hem och fixade mig, sen kom en av mina finaste vänner över! Vi kollade på skräckfilm och åt god mat, skrattade som bara den!! Så mysigt!

Idag var det stallet på morgonen som gällde igen, red en super rolig och lärorik träning för bästa mamma!! Känns verkligen bra nu, han har blivit så mycket starkare!
Efter det åkte jag hem och fixade mig, sen kom en väldigt saknad vän och hämtade mig! Vi åkte in till Gränby och spenderade lite pengar! Super mysigt, som jag saknat henne!!

Önskar er nu en otroligt bra vecka!!❤️

Likes

Comments

För att en pil ska kunnas skjutas framåt, måste den dras bakåt!! Samma sak är det med oss människor, för att vi ska få framgångar, för att vi ska må bättre än aldrig förr, så måste vi ha motgångar och må dåligt!
Näthat, mobbning, sexuella påhopp och mycket mer pågår varje dag!
Att en person inte ska våga gå till idrotten och byta om med sina andra kompisar för att hen inte har den ideala kroppsformen som alla "måste" ha!
Att en person inte vågar gå förbi det tuffa gänget i skolan!
Att en person inte känner sig värdig nog!
Att en person inte vågar ha på sig den blommiga blusen som hen egentligen älskar bara för att hen är rädd för att bli retad!
Nej, nu är det stopp på detta! Jag ska kunna vara pinn smal, lite större, gay, lesbisk, bög, mörk, ljus, lång, kort, tro på Gud, eller ha någon sjukdom utan att bli minsta lilla retad!
Mer kärlek ska spridas, hatet ska bort!

Varför jag skriver detta är för att jag själv har haft motgångar, jag själv har vart på botten av berget! Under en längre tid har jag mått lite sämre, egentligen utan någon större anledning! Kunde komma hem från skolan och stor gråta, men visste inte varför jag grät!
Under en längre tid så har jag vart grinig, trött, sårbar, haft humörsvängningar från vettet! Det har verkligen vart super jobbigt för visste ej vad det berodde på! Men en dag, bestämde jag mig för att nej nu ska det bli en ändring!! Jag tror att när man har kommit in i en svacka, och känner sig som sämst måste man bara bestämma sig för att jag ska må bra, jag ska inte låta andra trycka ner mig! Tillsammans kan vi ta oss högst upp! Tillsammans kan vi stoppa allt hat, tillsammans kan vi bli bättre!
Ingen klarar sig själv, mår du dåligt, prata!! Har du en dålig dag, säg det!!
Är du super glad, dela med dig av glädjen!
Och innan du fräser ur dig ett fult ord till personen som råkade knuffa till dig, tänk igenom och ge personen ett leende! Säg hej till den där personen som alltid sitter själv på rasterna, det kanske visar sig att ni blir bästa vänner livet ut!
Ja visst du ska få ha sämre dagar, ja du ska få vara arg, men låt det inte gå ut över någon annan!


Älska dig själv, precis för den du är! Just du som läser detta är en unik person! Det finns bara en av dig, Du är fin på alla sett, just du! ❤️


Likes

Comments

Idag vad det äntligen min tur att bli 15 år, byxmyndig!!
Dagen började med att min älskade familj kom och sjöng för mig i sängen,det måste nog vara det bästa som finns!! Öppnade lite presenter! En av presenterna var en överraskning, som jag skulle få efter skolan!

Hade en super mysig dag i skolan med mina finaste vänner, ni är älskvärda!!!❤️

Klockan slog 4 och mamma hämtad mig, vi åkte till våran kompis som är utbildad att fixa naglar!! Överlycklig blev jag, åkte därifrån med ett stort leende på läpparna och längre naglar!! Tack tack tack!!

När jag kom hem var mina favoriter där och sjöng för mig! Sjävklart mina släktingar, alla som står mig nära är bara helt underbara!!! Hade aldrig klarat mig utan er❤️
Jag måste ha haft den bästa dagen på väldigt länge, och det är tack vare er alla!!

Tack till alla som har grattat mig idag!!! 🎉❤️

Likes

Comments

Vilken lång vecka!
Mycket att göra och fullt upp hela tiden!

Idag åkte sjuka lilla jag till Sundby ridskola för finalen av elit serien! Det har vart en väldigt lärorik säsong, jag och Angelo har blivit mycket rikare på erfarenheter!
Kl 17:25 startade jag och Angelo FEI inledande för ponny! Kändes väldigt bra, dock blev de någon liten miss! 3 stycken 8:or tar vi med oss hem iallafall! Det slutade på 64.5%. Laget hamnade på en delad 4 plats har jag för mig, väldigt kul då vi alla är gröna!

19:24 startade vi FEI individuella mästerskap program! Super fin på framridningen, dock lite loj inne på banan men han var med mig ändå! Även där fick jag en 8:a!
63.5% slutade det hela på, och jag är nöjd över dagen!
Att få rida bland Sveriges bästa ponny ekipage är ganska häftigt faktist!

Angelo har skött sig fantastiskt hela dagen, han är min stjärna⭐️!!
Tack till alla som har hjälpt till och stöttat idag!!

Självklart rider jag runt i ett schabrak från alequi, även nummerlapp och fyrklövern är från dom!! Super tack🍀

Likes

Comments

Detta med rädslor hörni!! Det finns väldigt många olika typer av rädslor! Jag har iallafall 3 stycken, som jag tycker är väldigt obehagliga!

Nummer 1: fåglar
Jag har sett lite mycket Ronja Rövardotter i mitt liv och har fastna för att vildvittror finns på riktigt (haha jo men tjena), men jag får tycka det ändå! Haha

Nummer 2: spindlar
Ja, varför vet jag inte riktigt!! Dom är bara fula och äckliga! Usch!

Nummer 3: mörker
Jag gillar verkligen inte att vara själv ute i mörkret, jag vet egentligen att inget kan hända! Men ändå!

Ibland kommer det stunder då man måste utsättas för sina rädslor! Idag var det en sådan dag!
På schemat idag var det att jag skulle trava och galoppera av Angelo ute på travbanan efter helgens tävlingar! Dock så kommer mörkret väldigt fort nu för tiden! Rädd som jag är satte jag på mig pannlampa och reflexer, tog mig ut till travbanan! Men inte hjälpte de mig något, hör att det är någon i skogen och jag börjar sjunga och vissla för att djuret ska försvinna! När jag hör att stegen kommer närmre kastar jag upp mobilen och ringer mamma som sedan får skynda sig ner till travbanan och rädda mig från det farliga monstret som visade sig vara en häst i hagen!
Jag ställer mamma i det mörkaste hörnet medan jag kan rida runt!!

Jag gjorde det iallafall, jag utmanande mig själv (till en viss del hehe)!!
Men det är sånt man måste göra, nästa gång kommer det inte alls vara lika farligt!
Man måste utmana sina rädslor och sig själv för att komma någon vart i livet, annars kommer det sluta med att man är rädd för allt!!
Och det vill man ju inte!

Det jag vill komma till är att utmana er själva, gör det bara!! Tro mig, det känns mycket bättre efteråt👻

Likes

Comments

Ja hörni!
Idag åkte vi till gripen för omg 2 i elitserien!
Innan lagklassen red vi FEI individuella mästerskapsprogram som även är en SM kvals klass, hade en så bra känsla genom hela programmet och jag var alldeles lycklig när jag hoppade av! Kvalet ligger på 65% och vi fick 64.634%.... Såååå nära❤️ men jaja det ledde till en 4:de plats iallafall, han skötte sig galant och jag är super nöjd ändå, kvalet kommer någon gång!

Vi taggade om till lagklassen, LA:P2! På banan blev vi lite störda av andra som red nära, jag blev ofokuserad som ledde till att jag inte red tillräckligt!
Inne på banan sen blev han väldigt trött! En ganska stor miss och lite små missar som gjorde att det hela landade på 61.833%. Julia och Lucen red en väldigt fin och mjuk ritt!🦄

Såhär i efterhand är jag väldigt nöjd med dagen❤️ hästarna skötte sig!
Stort tack till Alequi! Klövern gav oss tur, schabraket gjorde oss snygga, och nummerlappen gjorde det lilla extra🍀!!
Även ett stort tack till tryckobrodyr som har gjort våra fina tröjor!

Likes

Comments

Såhär mycket kärlek får ponnyn varje dag, och lite extra när han är så fin som han var idag!! Att verkligen dansa ett helt pass är magiskt!! Tack Gunilla och Mamma för hjälpen dom här senaste veckorna, som jag och Angelo har utvecklats!!! Super kul💪🏼

Nu är allt putsat! Stövlar, träns och sadel! Även ponnyn är badad och fin!! Passet är packat, kläderna är framplockade, och jag kan programmen! Imorgon rullar bilen 09:00 mot Gripens Ryttarförening och det vankas en FEI klass och sedan LA:P2 som även är lagklassen, andra omgången i elit! Vi ska ha lika kul som förra gången, om inte ännu roligare!
Jag är super taggad och har en lugn känsla, vi ser det som en utbildning och att allt ska vara kul!

Självklart kommer jag rida runt i tröjan från tryckobrodyr som jag även har på bilden! Kommer också ha schabraket, nummerlappen och klövern från Alequi🍀🍀

Håll alla tummar och tår för mig, Angelo, Julia och Lucen imorgon❤️✊🏼

Likes

Comments