Okej, två saker in på listan och jag börjar redan se ett mönster... Resor!

London, staden som säg vara så vacker och ljuvlig. Alla som jag känner som har varit där säger att staden är helt fantastisk. Nu vill jag självklart se mer av England men det får bli en egen punkt, lite längre fram.

Något jag älskar att göra när jag är ute och reser, och kommer till en ny stad, är att leta efter en hög höjd att kunna blicka ut över staden ifrån!

Vilket förklarligen leder mig till London Eye. Jag ska faktiskt, tillsammans med en vän, åka till London i december och jag hoppas verkligen vi hinner med detta då. Vi får väl se hur det blir och vad som hinder hända fram tills dess.

Åh vad jag hoppas att snön kommer falla när vi är där. Gå på julmarknad, dricka varm choklad och mysa i ett vinterlandskap. Nu lär väl det sistnämnda vara aktuellt, but a girl can dream.

Bilderna är i vanlig ordning från Pinterest.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Först ut på min lista; Grand Canyon.
Det är verkligen ett ställe jag skulle vilja se. Jag älskar naturen, det finns inget härligare än att bara stå och stirra in i något som kan ses som oföränderligt fram tills man tittar noggrannare och ser att det ständigt är något i rörelse.

bilder från Pinterest

Likes

Comments

inspiration, inspiration och inspiration! De bästa dagarna på jobbet är när jag får vara kreativ och göra något som jag i vanliga fall inte skulle göra. Eller bara göra arrangemang jag aldrig skulle göra hemma men go nuts här på jobbet.

Temat? Natur med amaryllis i fokus!

Bilderna är lite halvtaskiga men ändå.

Likes

Comments

Är det bara jag som blir helt utmattad av att läsa tidningar och kolla på nyheterna nu för tiden?

Jag blir rädd för den fientlighet som verkar finnas överallt, samtidigt som mitt hjärta värms av alla fina själar därute. Mer kärlek folket, kom igen. Jag vet att vi kan.

alla fina bilder är från Pinterest

Likes

Comments

Alla tankar går till de drabbade i Paris. 

Likes

Comments