Camila, Inspiration

Det har varit väldigt tyst härinne från bådas håll, men livet är oförutsägbart. Jag har alltid drömt sedan tonåren den dagen man gifter sig, skaffar familj och hus mm. Jag vet inte om det är för jag är lite av en hopplös romantiker eller om jag sett för mycket filmer, men det har varit min dröm eller bättre sagt mål i livet.

Så när jag träffade min man som tog mig med storm så kände jag att det var helt rätt! Han har ett barn sedan innan men han var den bästa pappan man kan ha, så självklart kunde jag tänka mig skaffa barn med han. Nu 7 år senare från att vi träffats så har vi två barn tillsammans, bor i ett fint hus, bra jobb och kände vi kan inte begära mer utav livet. Från min sida är bara bröllopet som saknas eftersom vi gifte oss borgligt lite sådär spontant efter första barnet, men det hade vi planerat till 10år tillsammans-året.

Men nu så kastades hela vår värld upp&ner, vi fick för oss att vi ville titta på att ha en semesterbostad i Spanien då flera familjemedlemmar och vänner har köpt lägenheter av olika anledningar. Så lekte vi med tanken lite att vi kanske skulle kunna flytta, men jag kände att det kanske inte är så smidigt med två små. Men ju mer vi tänkte på det så är det nu vi borde flytta då barnen kommer lättare in speciellt om dom har varandra. Språken är inte främmande då vi pratar spanska hemma och barnen förstår till en viss del. Så ja, vi bokade en resa och kollade vad vi hade för alternativ, hitta något som vi kunde se oss bo i och la en reservation.

Nu är det drygt 18 månader tills det står klart, så vi har alldeles gott om tid för att hinna fixa iordning allt så man kan flytta utan massa strul.

Mycket blandade känslor men vi tänker att tar vi inte den här chansen kanske vi inte får den igen. Sen kommer Sverige inte försvinna så man kan alltid komma tillbaka. <3

Så den här bloggen vart lite av ett projekt i allt den här plus att jag har total köpstopp och vill helst inte fokusera på kläder på min fritid just nu. Men som sagt livet är oförutsägbart.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Camila

Om mindre än en månad så åker vi ner till Malaga eller bättre sagt vi ska åka längs kusten för husvisningar! Vi har bestämt oss för att hitta ett semesterboende alt. att vi någon gång flyttar ner. Det har varit mycket om och men speciellt då vi har två små men allt har en lösning.

Så nu behöver jag lite tips på bra matställen och platser som man bara måste se. Vi har inte så många dagar där nere men äta måste man! Vi kommer hålla oss till Fuengirola, La cola de Mijas och centrala Malaga, håller tummarna att vi hinner med mycket mer.

Bilder från Pinterest

Likes

Comments

Paulina

Bild från igår
Vi bestämde oss att trotsa vädret igår och tog en runda nere på stan. Slutade dock med en snabb lunch på #hawaiipoke i Gallerian, något nytt, gott och fräscht. Efter det vart det ett snabbt besök på Zara, hitta en massa snygga saker till våren. ska försöka slänga ihop ett kollage lite senare. så håll utkik.

Likes

Comments

Camila

Äntligen ny vecka!

Det har varit väldigt tyst härinne men jag har verkligen inte hunnit med någonting. Först var barnen sjuka sen så var det lov på det men nu är allt i sin ordning så ni får ett inlägg till senare.

xo

Likes

Comments

Contains affiliate links Camila, Inspiration, New in, Wishlist

Det är fredag, barnen sover och jag sitter och klickar hem lite nytt till min basgarderob. Jag har lyssnat mycket på Säker stil med Ebba och Emilia och insett att jag saknar en bra bas. Min grej är att spontan shoppa och speciellt festliga plagg. Här nedan har ni några av saker som jag handlat och några som kommer handlas in längre fram.

Innehåller affiliatelänkar

Likes

Comments

Paulina, Outfits

Förra året så bestämde jag mig för att fira på ett annat sätt. Brukar oftast bjuda hem vänner och familj, men det kan lätt bli stressigt på en dag som ska vara kul. Så bjöd alla som kunde till brillo istället för de vanliga. Där vi paxade några bord till mina vänner och mina föräldrar som dök upp under kvällen. Vi skålade, pratade om gamla minnen och drack en massa bubbel.

En del av mina härliga vänner

Detta år jobbar jag på min födelsedag vilket inträffar torsdagen den 2 mars. Det känns rätt så okej att få jobba och ta det lugnt. För den 4 mars spelar Drake i Stockholm, vilket min bästa syster Camila fixade biljetter till! Men mina kär vänner ifall ni läser detta så ska ni veta att vi ska fira! Cuz I'm a sucker för fancy outfits och vin! HAHA!


Vår älskade mor


Likes

Comments