personligt

Idag har jag gått ut första året i gymnasiet. Helt otroligt hur snabbt det gått, känns som man precis satte sig på tåget första dagen med dem där fjärilarna i magen.

För att göra allt så tydligt som bara möjligt ska vi ta det hela från början. Jag slutade nian med extremt mycket förväntan för gymnasiet. Jag sökte två gymnasium på en annan ort och ett gymnasium på hemmaplan. Jag kom in på första vilket visade sig vara det bästa som hänt mig. Jag började i slutet av augusti HELT ensam. Självklart var det fler som stod utanför detta men känslan hos en själv kan vara riktigt skrämmande. Hur som helst kommer jag då första gången PÅ RIKTIGT till min nya skola och får världens gosigaste känsla. Typ som att vara hemma. Enligt mig är gymnasiet verkligen så mycket mer annorlunda än högstadiet och jag rent utsagt ÄLSKAR att gå i gymnasiet. Trots alla inlämningar och läxor och mattelektioner. Jag har verkligen fått en bra upplevelse av mitt första år och det tror jag verkligen kommer gynna mig. Jag går samhällslinjen med en beteendeinriktning, vilket betyder att år två bjuder på många nya tillskott som sociologi, psykologi och naturvetenskap.

Jag har inte bara vuxit rent fysiskt, utan också väldigt mycket på ett personligt plan. Mycket av det har jag att tacka mina vänner (och alla små förälskelser) för, men självklart ser jag också min egen del i detta och inser att jag kan mer än jag trodde var möjligt.


För att knyta ihop säcken, så är gymnasiet en helt otroligt upplevelse och hamnar man rätt så blir det definitivt det roligaste 3 åren i ditt liv. Jag packar dator, mappar och samhällsböcker i ryggsäcken och beger mig vidare i livet med både studier och den personliga utvecklingen.

Ha det bra nu i sommar och njut innan skola drar i gång igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hav

Från min Berlin resa 2015. Bästa jag gjort.

Likes

Comments

Ibland slår det mig att vi inte uppskattar naturen tillräckligt, så har har ni lite trevliga bilder på raps.

Likes

Comments

hav

Höstlovet 2015 drog jag och mina padres till Berlin och besökte akvariet. En av mina bästa resor.

Likes

Comments

himmel, hav

En sensommar kväll förra året satt jag och en kompis till mig nere vid havskanten. Lite vildvågor besökte oss och det togs tacksamt emot.

Likes

Comments

himmel

När våren kryper sakta in i vårt land, kan jag inte annat än le. Dessa bilder är tagna dagarna efter varandra, vilket innebär att man aldrig kan underskatta en vacker himmel. Varje himmel är unik och man vet aldrig när man får se något liknande igen.

Likes

Comments

skog

Hej och välkomna!

För er som inte känner mig så heter jag My och jag är 17 år. Mitt stora fotointresse ska nu få utlopp i form av en blogg!

Kul att du hittade hit, nu bjuder jag in dig att luta dig tillbaka och njuta av sikten.

Likes

Comments