Header

Gud så irriterande! Jag kan inte redigera, avpublicera eller göra någonting just nu. Någon mer med problem?

Publicerade för en stund sedan ett inlägg där jag upptäckte ett stavfel i andra meningen. Nu kan jag inte rätta till det. För en gammal läkarsekreterare är det oerhört irriterande.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det bara ploppar upp tänder i munnen på vår lilla dam. Inte undra på att snokande aldrig går över och att hon fortsätter äta dåligt. Den här gången är det nedtill på höger sida som det kommit en. Såg den av en slump när hon skrek i protest över middagen. Tur att hon gillar ersättning i alla fall nu för tiden. Hur hade hon överlevt annars? Hon är så jäkla kräsen den ungen och ont i munnen gör det väl inte bättre.

Idag var jag hos kiropraktorn på förmiddagen. För första gången tror jag så var det faktiskt lite bättre. Gjorde inte alls lika ont när hon tryckte på nacken. Nu kommer jag pausa mina besök där till i december och istället fokusera på sjukgymnasten och akupunkturen. Dit ska jag imorgon, om jag inte har migrän. Men efter den där evighetslånga perioden med nio dagars migrän har jag nu varit fri i några dagar (peppar peppar). Dock har jag fortfarande min hemska slemhosta och en del andningsbesvär av förkylningen så man är ju inte på topp precis.

På eftermiddagen var vi en snabbis på IKEA (typ tio minuter) och köpte några tavelhyllor och en stödbräda till spjälsängen. Sedan har vi spenderat eftermiddagen åt att borra. Vi lånade en slagborr av en släkting igår så nu passade vi på att borra allt vi kunde komma på i betongväggarna. Vi har så sjukt hård betong här hemma. Så nu sätter vi upp tavelhyllor så slipper vi bara så mycket varje gång vi vill ha upp något. nu blir det lättare att bara ställa upp på hyllorna.

Henning brukar bli rädd när grannarna borrar så han fick vara med och titta och prova att hålla lite i borren för att se vad det var som lät och att det inte är något farligt. Det gick bra och han tyckte det var roligt i några minuter i alla fall.

Likes

Comments

Liv fick vara hemma idag. Hon snorar väldigt mycket fortfarande och hostar en del. Vi har fortsatt plocka här hemma. Jag har bland annat gjort klart garderoben som Minstingen ska ha.

Det är inte jättemycket kvar i barnens sovrum nu och vi kan nog sluta kalla det ”ångestrummet” som det hetat sedan vi flyttade hit för två och ett halvt år sedan. Nu är det mer sovrum än förråd.

Har inte köpt så värst mycket babykläder ännu, det är mest ärvda kläder som ligger och väntar nu.

På eftermiddagen passade vi på att vara ute lite. Det var riktigt härligt väder idag. Kunde till och med ha sommarjackan på mig.

Vår fina unge stod och pratade om saker han vill bli när han blir stor. Han ska bland annat bli tågförare, brandbilsförarare, lastbilsförare och bilförare. Behöver jag säga att han älskar alla möjliga fordon?

Likes

Comments

Helgen som gått har mest gått i sjukdomarnas spår. Henning mår rätt bra nu. Liv snorar och hostar fortfarande. Maken börjar känna sig frusen och förkyld. Mina bihålor mår mycket bättre, men har massvis av slem i luftvägarna som får mig att hosta hårt och mycket. Känner och hör hur det bubblar i luftrören och ofta blir det som lock så jag bara måste hosta. Ibland hostar jag så hårt att jag kissar en skvätt, tjusningen med att va gravid.....

Hade tänkt blogga mer idag men appen påstod att jag skrev in fel lösenord. Tillslut gick jag in via Safari och fick då ovanstående felmeddelande. Nu kommer jag in i alla fall men orkar inte skriva så mycket.

Idag tog vi oss i alla fall ut lite. Fick en jättemysig dag i Ängsjö. Fika, lek och härlig höst.

Likes

Comments

Nu finns mysfamiljen.com även på Instagram. Sök på _mysfamiljen_.

Det kommer att bli en komplettering till bloggen med mer bilder såklart. Jag kommer också att lägga in en del gammalt för er som inte hängt med från början eller som inte haft orken att läsa ikapp.

Följ mig gärna: @_mysfamiljen_

Likes

Comments

Senaste dagarna har mest handlat om att ”överleva”. Eller orka ta sig igenom dagarna kanske är en bättre beskrivning. Bihålorna har lättat lite. Numera vaknar jag med migrän varje dag, men som tur är har den lättat ganska snabbt, så sista dagarna har ändå blivit okej.

Idag är båda barnen på förskolan och jag härjar lite här hemma. Plockar disk och dammsuger, sånt som behöver göras varje dag. Har även börjat tömma en garderob som ska göras i ordning till Minstingen/Dutten. Känner redan ett stort behov av att ”boa”. Vill ha allt klart i så god tid som möjligt då jag minns hur jäkla trött jag var och hur dåligt jag mådde på slutet sist. Nu har jag ju dessutom två barn att klara av samtidigt, det är stor skillnad mot ett som jag hade då.

Nu sitter jag här och energin tog liksom slut för en stund. Borde nog äta lunch men är inte hungrig än.

Den här lilla damen verkar tro hon är stor nu och ska göra och bestämma allt själv. Dricka själv ur glas till exempel. För det mesta går det bra, men ibland skakar hon glaset och blir förvånad och skitsur när hon får en dusch av innehållet. Igår tittade hon surt på mig när vi skulle äta mellis och försökte ta sig ur stolen. Men väl nere på golvet skrek hon efter mat, så hon fick helt enkelt sitta på golvet och äta. Då var det tydligen jättegott.

Hon visar otroligt bra vad hon vill. Pratar, pekar på saker, pekar på sig själv och skakar på huvudet eller nickar. Så himla duktig.

Likes

Comments

Det här med att ha migrän och samtidigt ha flera kilo slem att hosta upp djupt nerifrån lungorna är ingen höjdare. Dessutom en begynnande bihåleinflammation och trasig hals blir liksom som grädden på moset.

Inte så värst positiva inlägg just nu, men svårt att se saker ljust just nu. Den som haft migrän någon gång kan nog tänka sig att när man är inne på sjätte dagen i rad blir man rätt knäckt och tål då en infektion på det ganska dåligt.

Likes

Comments

Natten mot idag skedde en gruppvåldtäkt i en gångtunnel bara runt 50 meter från vår ytterdörr. Det var tre gärningsmän och kvinnan blev både misshandlad samt våldtagen av två av männen. Så vidrigt, så obehagligt och så nära. I vårt lugna område som känts lite tryggare än när vi bodde i centrum. Nu törs man väl knappt gå ut på kvällarna. Stackars kvinnan.

Nej, fy tusan va obehagligt.

Likes

Comments

Femte dagen jag vaknar med migrän den här veckan. OCH så har jag blivit förkyld. Halsen är trasig och luftrören slemfyllda, nässlemhinnorna pulserar och framkallar nysningar. OCH så har bröstet fyllts med vätska igen. När ska skiten ta slut? Jag är i alla fall helt slut.

Skulle varit på kalas för systerdottern idag, men orkade inte. Lämnade barnen där en stund i alla fall.

Likes

Comments

Instagram@_mysfamiljen.com_