jag som ni ser rubriken kan ni nog lista ut lite själva vad jag kommer skriva om.. 

för detta gör mig så irriterad att folk dömer än fortfarande vad man har gjort ungefär för snart 2 år sen att dom folk inte ger en chans och lära känna mig ens innan dom lyssnar på rykten och allt, för denna stad jag bor i är det deras vardags prat att snacka skit om folk rent sagt och detta skrämmer mig hur alla har blivit. Folk som tror på rykten mer än vad den tror på sin kallad vän är det värsta någonsin,men hur ska man kunna ens gå vidare själv att det ända man hör hur mycket man har gjort och allt. Men detta vet mina närmaste om som känner mig jag lärde mig en stor läxa efter allt jag gjorde och förändrades rättså fort men de kan ju tyvärr inte folk i min ålder se tyvärr för dagens ungdomar och barn slänger bara skit på varandra samhället har förändrats jävligt mycket ungdomar tar över nätet totalt av all mobbning och m,m. Varför i hela friden kan inte man spola tillbaka tiden att man kan ändra allt som gjorde att allt mobbning,kränkningar och allt blev större och samhällets hobby är mobbning bakom en skärm som inte vågar att vissa vem den personen är ens... Jag vet själv hur all mobbning tar död på en inombords men försöker vissa sig så stark som möjligt för minsta lilla svaghet mobbar ser är man körd tror man. Men NEJ så ska det inte va för ni ska vissa er svaga ni ska få va osminkade,ha vilken klädstil som helst, vilken sjukdom som helst eller finnar,för det är inget fel på någon för ALLA är precis lika värda det spelar ingen roll om du kommer från ett annat land eller inte för om vi skulle se våra förfäder så skulle vi se allt att vi alla är släkt på något viss med varandra.. jag säger bara om en person inte accepterar dig precis som du är så är den inte värd dig hur mycket du än gillar den person eller om de skulle va din vän är det bäst för sig själv hellre ha en sann vän en tusen falska.... Jag kan inte ens tänka på allt detta hur samhället är för det gör mig rent sagt sur och ledsen. För nu bryr man sig mer om rykten än sin vän som man brydde sig så mycket om innan så ända jag säger är "STOPPA MOBBNING" för du där som läser detta är perfekt för att du faktiskt är du och vågar stå för vem du är <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​hej hej alla det var ett bra tag sen jag skrev sist och de sista jag skrev här var ju faktiskt 2014 , o nu är det till o med ett nytt år och nya tag men inga nyårs löften iallafall för jag tror nog att​ ​de inte skulle funka för mig ändå. Men nu har det hänt saker igen för månaderna går så snabbt förbi om det fortfarande finns läsare kvar på min blogg, så ber jag om ursäkt men jag har bara helt enkelt inte haft någon ork att skriva något på bloggen. Men jag tänkte nog starta upp den igen genom att skriva 2/3 gånger per vecka och även göra om lite på bloggen ni får gärna tipsa om hur jag kan göra den. Slut med de nu o nu vidare till annat för innan jag börja skriva hade jag typ ungefär allt i huvudet men nu är allt borta helt plötsligt hahah 😂 ​men nu ska vi se där uppe har jag lagt upp tre bilder på min närmaste vän som verkligen har kommit mig nära igen för det känns verkligen som att jag inte klarar mig utan henne för hon säger jämt så bra saker även fast hon ibland inte märker de hhihi <3 men jag ska nog sluta skriva för i början va det bra nu men nu är det lite allt möjligt så jag ska börja kolla runt lite hur jag ska fixa det här med bloggen så vi hörs i nästa inlägg :D

Likes

Comments

hej ja jag har fått några meddelande att det är folk som har frågat hur jag gått vidare efter saker som hände förra året på ask o sånt jag gjorde själv. och jag har tänkt o svara på det i det här inlägget så jag slipper bli ut frågad fortfarande efter ett år. 

såhär va det jag va tillsammans med en förra året som helt enkelt absolut inte va den bästa killen som inte jag såg på grund av att jag gillade han då.Men han gjorde att jag gjorde saker som jag nog egentligen aldrig skulle ha gjort annars som jag inte tänkte på då ja pågrund av att jag gillade han ju.Så allt började väl att mina vänner o familj såg väl att jag inte mådde bra i det där förhållande så att dom sa åt mig att jag inte skulle fortsätta det, för att jag mådde pass dåligt i det förhållandet men som ni nog kan gissa ut ville jag självklart inte det. 

så mina föräldrar gjorde det åt mig och nu kommer väl det jag ångra så mycket att jag inte kan beskriva med ord verkligen iallafall såhär va det jag rymde hemifrån 2 gånger pågrund för o träffa han sånt. detaljer på det är väl att ljög för dom om min familj om saker som verkligen inte är okej överhuvudtaget och gö så vi fick soc på oss pågrund av mina lögner som jag sa till dom om min familj o sånt jag trodde allt va över efter det för att det hade lugnat ner sig men 1/2 veckor efter så kom frågor på ask.fm att jag skulle dö,att jag va för ful för och leva,att jag va hora o sånt.. jag minns inte så mycket för jag förträngde det så mycket för att jag inte ville minnas jag mådde pass dåligt att jag va i mörker längst nere på botten o kom inte upp så rättaresagt hamna jag i desperation o det under den perioden. så jag gick ut i tidningen om mobbningen på ask. och jag fick mycket stöd från personer jag inte kände ens som skrev till mig på Facebook och allt sånt då kände jag att jag måste gå vidare någon gång så jag gjorde det ganska väl kan jag säga för jag minns inte hälften som hände men ända jag vet att jag ändrade mig själv tänkte positivt och inte bry mig om vad folk säger om mig för att jag visste själv vem jag va då och ingen annan . jag stängde ut mina närmaste och ville verkligen inte släppa in någon längre efter det för va så rädd att allt skulle börja om men det va nog början av det här året runt mars/april jag öppna mig mer för min familj igen och jag hade även ett förhållande då som gick upp o ner men det va något då som förändra hela mig inom bords verkligen jag vet inte riktigt själv vad som hände riktigt då för allt gick så fort jag tog kontakt med många av mina vänner o tog bort många vänner från mitt liv också.  

men just nu hur jag mår så kan jag beskriva att jag mår toppen och att jag inte har mått bättre än såhär jag har gamla vänner tillbaka o även nya vänner. som jag skrev i somras så skulle jag börja på en ny skola som jag gjorde den klassen är ju okej jag hade väl smått dåliga tankar om nytt o sånt men det är verkligen inget jag ångrar 👍 men som sagt jag allt jag har gjort kommer jämt finnas kvar någonstans inom mig för jag har fortfarande inte förlåtit mig själv allt jag sa om min familj för jag vet att jag sårade dom riktigt djupt men som sagt jag har gått vidare o allt men ibland kommer dagar att man tänker på det lite extra.  

så jag skriver det här till alla ge inte upp livet pågrund av att någon person skriver massor av fula saker till dig som kanske inte känner dig överhuvudtaget. och adda inte vem som helst på skype,kik,snapchat för att den säger att den är kanske i 15/16 års åldern för dom kan lika bra va äldre så passa er för vilka ni skriver med på internet. 


 

det va en del av personer skrev till mig föra året.

Likes

Comments

ja just nu vet jag inte riktigt hur jag ska skriva för att det va pass länge sen jag bloggade men mycket har hänt sen dess är det nog ända jag kan säga t.e.x ett år har gått efter allt skit,jag har ännu en gång gjort slut med min före detta kille,börjat på nya skola fått nya vänner o sånt och även kommit närmare personer som jag är jävligt tacksam för. men hur ska jag förklara det här när ni har missat så mycket när jag inte har bloggat då får jag väll börja från min start på sommaren tills nu eller något , men självklart kan jag inte skriva ner allt för då kommer ni sluta läsa efter hälften. men nu allt får jag börja såhär är det på midsommar var jag på bröllop,börja bråka med en av mina närmaste,blev vän med min före detta bästa vän igen o nu bråk igen för en liten sak som har börjat blivit en stor men skitsamma,jag har ännu en gång blivit vän med en till vän igen som jag bråkade med,ny skola,nya vänner, nytt skitsnack, rent sagt nytt allt i hop för inget är som förut hen som skulle kallas bästa vän gick bakom ryggen direkt när vi blev osams när jag talar sanning så nekar hen det att det inte är sant o allt så strunta i det för hen får leva sitt lilla liv ifred, jag har självklart mina sanna vänner som jag bryr mig om jävligt mycket så det inte går o beskriva.jag bryr mig inte lika mycket längre va folk säger om mig dom personerna som snackar skit är oftast dom som inte ens har pratat med mig någon gång eller dom jag är osams med , jag vet inte riktigt vad dom vill ha ut o sånt men varför ska man ta åt sig av skit snack låt skit snackarna snacka för dom kommer ändå inte vinna något för det. men nu till andra saker jag är så jävla tacksam att jag faktiskt sitter här i dag o skriver det här just nu för ett år sen ville jag inte va kvar här på denna lilla jord pågrund av anledningar som jag ej tar upp för dom som vet är liksom dom som ska veta o jag vill bara tacka alla som va där för mig hela tiden o aldrig gav upp om mig när jag var vilse o va där nere där det är helt svart. jag är så glad just i dag att jag faktiskt lever här o nu att jag lever upp till saker som alla ville rent sagt jag får tårar i ögonen när jag sitter o skriver om det här det är så sjukt hur mycket jag har förändrat mitt liv på ett år. men som sagt jag skulle aldrig lyckas göra det utan min familj/vänner och den här tacken önska jag att jag kunde säga tidigare o allt men ni vet vilka det är som fanns där . men det är väll så jag kan sluta detta inlägg lite blandat här men jag hoppas att ni fattar att det är upp o ner gångar hela tiden men ni får ha det gött så syns vi i nästa inlägg ..

Likes

Comments

tjena tjena i detta inlägg tillägger tilldom som nyss har gjort slut med sin kille/tjej. 

(som jag själv faktiskt ha gjort så drf skriver ja de) 

1.stäng av mobilen för ett tag för o kunna umgås med sin familj/vänner 

2.de är alltid skönt o gråta ut sin känslor eller skriva ner dom. 

3.radera bilder han/hon o försök och tänka positivt. 

4.tänk på era dåliga dagar då hjälper de få ut argheten. 

5.om du inte är beredd o förlora han/hon så kan man alltid bli vänner men oftast går de ej :/ 

6. skriv till han rent sagt hur du känner o vill hur det blir om ni ska gå bort helt eller starta på ruta ett som vänner. 

7.de är rättså skönt o gö sitt ex avis (men ingen ja rekommenderar) 

8.radera allt med han/hon att du inte kan se något. 

 

det va mina 8 tips hoppas de hjälper lite grann :D

Likes

Comments

hej hej alla de va sjukt länge sen jag skrev men har nog bara inte haft någon lust men skit samma de är midsommar nu o jag ska på bröllop vid 14:00 så jag måste fixa mig o sånt men men anledningen varför ja inte har skrivit vet jag faktiskt inte o de kommer ja nog aldrig veta heller på grund för att jag tänker på pass mkt just nu o allt men annars är det helt okej :D  

 

men en fråga till er som läser va tycker ni att vad jag ska skriva om att de kommer inlägg o sånt ?? 

Likes

Comments

tjena tjena nu tror jag att jag är på fötter igen men aja har bara verkligen inte haft någon ork o blogga för jag vet inte direkt va jag ska skriva mer än vad som håller på händer runt omkring ungefär men men det är väl mest bra saker som har hänt nu på sista tiden :'D  

1. ska byta skola :D

2.1 månad med min bebi <3 

3.sommar  

jaa det är väl drf men nej jag kommer nog inte direkt börja blogga på allvar igen för det är sommar o jag har lov redan som jag drygt haft i en månad o några dagar så det är nice men någon gång nästa vecka ska jag väl lämna in min älskade dator o rensa mitt skåp och lämna in nyckeln o sen slipper jag den där skolan som ska bli så skönt o gö <3  

jag startar på nytt efter sommaren ny skola o ny klass och allt och jag även är ganska glad för det och om någon veckan kommer älskade harry komma hem typ vår nya hund som vi ska köpa o sånt längtar o allt :D men nu ska jag faktiskt inte skriva något mer så hejdå :D

Likes

Comments

hej hej alla just nu skypar jag med amina o hampus och dom är ganska tråkiga :'D men men nu skriver jag inte så långt inlägg orkar inte men känns så fel just nu är kär men känner mig helt annorlunda :'D

Likes

Comments

tjena tjena alla just nu har jag tänkt o skriva lite allmänt o sånt men som sagt jag började blogga i går igen har ju inge annat o gö känns de som för behöver verkligen sluta på o tänka på en viss person som gör mig helt glad o pirrig men hen vet ej det för saker som har hänt o allt mellan oss så äre nog ingen ide o skriva ut dens namn här på bloggen för att jag börjar få ganska mkt läsare nu o det gör jag en tumme upp för o sluta inte kolla för det kommer komma mer skrivande här har ju tänkt på lite vad jag ska skriva om så det kommer komma upp massor av inlägg under någon vecka o sånt så att ni vet jag kan avslöja lite att de kommer handla om drömkillen,100 saker du inte visste om mig o lite sånt men jag ska försöka hålla mig inne i det här nu att jag bara inte ska strunta i bloggen.... men aja det va ju nästa allt jag kan tänka på just nu så ni får ha det gött så syns vi i nästa inlägg 😘😍

Likes

Comments

tjena tjena alla mina fina läsare jag ber väl om ursäkt nu för mitt dåliga skrivande här på bloggen men jag har bara glömt o sånt har haft andra saker o gö, o sen har jag tänkt så mkt under en vecka o bara undrar vem fan jag har blivit har ju fått världens dåligaste  självförtroende o jag vette fan vrf men men inge o gö åt nu men har ett enkelt också vart kär typ o de är jag också men jag har bara sån bra magkänsla just nu att jag känner mig älskad o allt :D men strunta i de nu ska jag skriva det skönaste med det här ..... det är älskade lov ju nu så i lördags va jag med mina muppar tills i dag o i morron ska jag typ bara gå ut o gå och sen typ träna elr något skit har inte tänkt så mkt på det men vi får väl helt enkelt se om de blir något av de :D men just nu lyssnar jag på musik o sen ska jag väl skypa med min havrebjörn o mupp elr något :D men ni får hare så bra så syns vi i nästa inlägg :D

Likes

Comments