Tisdag lunch och jag har nu börjat smälta helgen. Fan alltså, jag har världens bästa människor runt mig. Jag. Lilla jag, som gör massa fel, är en femåring i huvudet, har överskottsenergi som en jobbig duracellkanin och har som intresse att tragga ihjäl folk. Men mer om det senare - nu blir det jobb!

Vad tycks om min nya tröja? Från älskade Acne Studios, jag är kär.

Likes

Comments

Mitt nya kap - denna fluffiga och stilrena väst. En av de få fördelarna med att en vän flyttar till Italien och inte får plats med alla kläder i resväskan med andra ord!

Igårkväll hade jag Lovisa över för mat, vin och montering av mina köksstolar. Tänk, snart är alla stolar uppe, äntligen. Det tog bara fyra månader och jag som hade räknat med att lägenheten skulle bli klar över en helg, förstår inte hur jag tänkte där om jag ska vara ärlig.

Nu blir det jobb fram till 21:15, sen går bilen hem till J för kramkalas!!

Likes

Comments

Hej en sväng från min bubbla!

Fokus ligger på jobb och har gjort de senaste dagarna, det gillar jag. På tisdag är jag ledig och då gäller det att planera inför the big 21'st party som hålls på lördag för mig. Är pepp och vet inte vad jag hade gjort utan mina föräldrar som styr upp en massa inför festen nu när jag jobbar. Guld.

Nu: jobb! Och ikväll kommer bästis hit för sleepover, jag längtar redan!!

Likes

Comments

Dagens lunch blev inget mindre än en sallad med nötytterfilé. gott och väldans simpelt att göra. Bryn köttet i stekpanna i 5-7 minuter och krydda. Lägg olja i en form, i med kött och grönsaker och värm på 150 grader i ugnen i cirka tjugo minuter🍴

Nu ska jag möta upp en vän för en promenad i det soliga vädret!

Likes

Comments

... Äta goda middagar. Jag vill minst en gång i månaden testa en mumsig restaurang en helgkväll. Gärna en ny varje gång och städerna jag har möjlighet att testa i när jag jobbar helg, är Malmö, Kristianstad, Lund och Växjö. Sitter ni på några grymma tips, skriv!

... Se nya platser. Om jag får bestämma blir det en resa till Florence i slutet på våren för att hälsa på Hedda som flyttar tid alldeles snart. En sista minuten till en ö i Grekland hade varit perfekt under sensommaren och sedan en längre resa på 3-4 veckor i vinter. Ställen jag gärna åker till då är Mauritius, Seychellerna och Filippinerna, vilket det blir får J vara med och bestämma.

... Bli bättre på att komma i tid. Till jobb kommer jag alltid i tid men det är också det enda. Jag vill bli bättre på detta överlag i min vardag och funkar det till jobb, borde det fungera med allt annat.

... Komma tillbaks till mina rutiner inom träning & kost. Jag vet att det går och jag mår så himla bra av det. Äter jag rätt kan jag prestera maximalt under både jobb och träning. Att kroppen är tight och att tycka om det man ser i spegeln är en grym känsla och ett stort plus i kanten.

... Bli grym på mitt jobb. Inte endast kunna det bra, utan bli riktigt vass på det. Inte mycket ger mig så mycket boost som att veta att jag är duktig på mitt jobb, det är jag väldigt tacksam över.

... Omringa mig med rätt människor. Detta var jag bra på 2016 och jag tänker fortsätta så. Människor som är drivna, kämpar för det dem vill och ofta går utanför sin comfort zone, tycker jag är väldigt imponerande och i sällskap med sådana personer, fortsätter man själv likadant.

... Skratta mycket. Högt och ofta.

Likes

Comments

Vårt nyårsfirande blev precis som jag ville om inte ännu bättre. En stökig middag följt utav lekar, shotbricka, raketer och gott sällskap fram till småtimmarna.

Vi började med snittar till fördrinken, följt utav en förrätt som bestod av en räkcoctail. Till huvudrätt blev det fläskfilé med hasselbackspotatis, himmagjord bearnaisesås och en mumsig sallad. Lite senare blev det chokladtårta, hallonpaj och björnbärspaj med vaniljsås. Mums.

Alla våra elva gäster hjälptes åt på ett eller annat sätt med maten inför vårt firande och det tycker jag var ett bra koncept. Jag och J fick förbereda näst intill hela dagen ändå och då stod vi endast för huvudrätten. Men alltså, det här med förberedelser inför galaj, är inte det bland det bästa som finns? Att få fixa och trixa med dukningen, ordna med dekorationer och sätta fram brickor med glas.

Ett grymt nyårsfirande har vi nu bakom oss och jag är pepp på att se vad 2017 har att ge!!

Likes

Comments

350 g stortelli- pasta
800 g krossade tomater (2 burkar)
1 gul lök
0,5 zucchini
0,5 aubergine
1 gul paprika
1 vitlöksklyfta
2 kvistar färsk timjan
0,5 kruka färsk oregano
salt och malen svartpeppar
olivolja att fräsa i

Recept på en mumsig vegetarisk pasta och även dagens middag. Kalas tar på krafterna men nu efter att ha fått i oss energi väntar planering inför nyår!

Likes

Comments

Här har vi en sneak peak på årets nyårsklänning som jag fyndade nu under rean. Festlig men enkel, det gillar jag. Linnet är redan invigt och det är en ny favorit som ett underklädesplagg.

Mamma & pappa erbjöd huset under nyår då dem är iväg under helgen vilket jag & J nappade på. Middag med vänner blir det och jag älskar att styra upp sådant här. Dukningen är planerad och glasen står på brickor redo att fyllas.

Nu behöver jag skynda mig; det vankas kalas och middag med mitt hjärta!

Likes

Comments

Frukost i magen och redo för dagen, som även denna är en ledig sådan. Först ut stod storhandling på schemat och det ska bli gott med annat mat än julmat. Det är gott men ingen längre tid om man frågar mig. Mina favoriter så som avokado, brie, parma och färska grönsaker är nu kylen fylld med - mums.

Nu beger jag mig mot stan för en omgång i frisörstolen, som jag längtat. Om jag vågar mig på en större förändring vet jag inte än, jag har trots allt fyrtio minuter på mig att bestämma mig...

Likes

Comments

Ledig dag. Sov tills jag vaknade. Åt frukost i min egen takt. Nu: span på rean!

Likes

Comments