Header

​Ja någon gång har väl alla känt sig stressade som tex vid prov och sånt men jag kan säga att jag konstant är stressad behöver inte handla om något speciellt jag är ändå stressad så nu vill jag gärna få lite tips på saker som kan få mig mindre stressad 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja som rubiken lyder så är det dags att man beomsar sig själv lite då man börjar få högt blodtryck men dem sa att de va för att jag var stressad och att kroppen då reagerar med olika smärt symptom och då växer ju självklart min ångets och smärtorna blir värre. ja för jag som 20årig ska väl inte få några dåliga symptom nu , livet har ju precis börjat med eget boende, ny skola, förväntningarna på mig själv och alla krav som en vuxen har , och allt med pengar att göra.

Likes

Comments

​Hej alla! Nu är det så att jag har velat bli artist sen jag var åtta år gammal men det känns liksom att de är ingen idé nu då jag skulle ha fortsatt sjunga då för nu är jag 20 och min röst är inte bra längre, låter liksom som jag något som gör att det tar stop men det är  aldrig försent att bli det man vill eller ?

Likes

Comments

Ja dina ord mot mina kanske inte är lika men jag vet vad jag kände då och hur jag känner nu , vi kanske till och med har olika uppfattningar om just den kvällen.

Likes

Comments

​* jag har en fin egen lägenhet som är nästan klar saknas bara lite små saker sen så är det 👌🏻

* har varit utomlands två gånger i år för pengar jag har jobbat ihop 

* har världens bästa familj 

* pluggar för att få mitt gymnasie betyg 

* ska söka jobb sen 

* är pigg så jag ska börja träna

Likes

Comments

​Ja jag tycker att jag själv borde ha kommit förbi detta stadium med alla negativa tankar men jag tror att det är så här att allt kommer ikapp en tillslut att det jobbiga liksom kommer när  du har landat och  har det som bäst. varför är man i sig en människa som bara vill hitta det dåliga i sitt liv och inte det som är positivt det är så lätt att vara negativ och hitta fel och nästan önskar sig att något är fel.

Likes

Comments

Ja någon gång har väl alla känt sig sämre att ​inte räcka till helt enkelt att inte dugga, ha för höga krav på sig själv bara tycka att allt är fel, det är okej jag hamnar ofta i såna lägen och det är jobbigt att känna så men jag lovar att alla dugger på sitt sätt. känns som att man  är ensam men kan bara säga det är du som bestämmer hur du vill må och ha det ingen Annan.

Likes

Comments

Idag är det min sämsta dag på alla mina månader, har aldrig haft så här ont så jag måste va hemma, värken går ända ner i rumpan kan inte sitta bra för att den gör så ont blev en extra dag hemma och tråka, men vad gör det när man bor själv man kan ju liksom då bara ligga och inte göra ett enda dugg. 

Likes

Comments

Hej! detta låter säkert helt sjukt men jag vill till varmare väder vill utomlands igen fast jag är så flygrädd , men det bryr jag mig inte om om jag bara får slippa vintern, men räcker nog med Grekland och Bulgarien i år.

Likes

Comments