Alltså vilken dag! Vilket pepp!
Igår var en fantastisk dag! Så många människor man bara pratat med på nätet och som man nu fick träffa IRL!
Hela min kropp var helt slut igårkväll efter allt mys, alla sjalar och alla fantastiska människor!

Det kostade 120 kr att få en biljett och den var så värd det! När man kom dit fick man sitt namn och en liten påse., På lappen stod namnet och ett nr. Vilket det senare blev dragningar på. Jag själv vann inget och det gör jag nästan aldrig ändå så jag var redan beredd på det. Däremot vann Mikaela en ringsjal.

Maten var Meze, något jag aldrig ätit men tyckte det var riktigt gott!

Det var flera tävlingar och det är alltid kul att vara med, även om man inte vinner.

För att sammanfatta dagen lite mer så bjuder jag på ett fång bilder. Vet liksom inte vad jag mer ska skriva! Så härligt! Så kul och jag längtar efter en ny sådan här träff!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Var ska jag börja? Hur ska jag börja?
Jo, om jag bara fick berätta en enda sak så är det andning, andningen! Tänk på den.

förra helgen hade jag den underbara möjligheten att få ta del av en peersupport kurs.
detta innebär att jag inom kort kommer kunna kalla mig själv peersupporter. förälder som stödjer andra föräldrar.
det var Ulrika Casselbrant som höll i kursen och för mig är hon en kändis!

imorgon är det dags för sjalträff i Enköping och jag är superpepp! bjuder på lite bilder från kursen!

Likes

Comments

Idag och imorgon är det proppfulla dagar med utbildning. Jag ska bli peercoach (typ kamratatödjare, förälder stödjer förälder) i babypottning och bärande.

Jag är så sjukt taggad och spänd!
igår packade jag det sista och jag vet inte hur många gånger jag dubbelkollat allt jag har med mig. imorse gick jag upp kl 6 och gjorde äggmuffins att ha med om jag blir hungrig. Jag har ju börjat äta LCHF igen.

Står och väntar på tåget som är några minuter sent och jag ska möta upp Sofia som också ska på utbildningen. Ikväll övernattar vi på hotell. Allt är så himla spännande!!

Likes

Comments

Jag har en otrolig inre stress just nu. Vet inte alls vad den beror på men har börjat spekulera lite. 
Det kan vara lite gammalt som ligger kvar och gör det stressigt. Det kan också vara att jag inte fått in allt i schemat och det känns som att det är mycket som hänger över mig.  Satt för en liten stund sen med scheman och försökte se till att allt står på rätt ställe.  Har ju äntligen köpt en ny kalender med rader för varje person. Den vi hade innan fick man ju inte plats med något alls. Så himla mycket annat som inte är schemastyrt som också ska in! Det är ändå tre scheman att få ihop! Det är mitt, Jockes och Hildas som ska ordnas. Det är allt ifrån träningar och hämtning och lämning, vem som ska jobba var och när. Jocke ska hinna träffa sin kontaktperson och jag vill  försöka hjälpa till på ett annat jobb. Sen är det massor med möten. Jocke har en del möten att gå på jag har möten och sen är det möten som gäller kring Hilda. det är också mycket som ska in i kalendern. Så det är kanske inte så konstigt att den inre stressen hänger över en.

det är dessutom inte bara den här månaden som fylls på i snabb takt! det är alltså ända fram till maj just nu. Vi behöver också börja se över ledigheten i sommar.  Vem ska vara ledig och när, ska vi vara hemma båda två? Ska vi åka någonstans? Alltså det är så mycket som ska in så jag skulle helst vilja att hela året var i ordning redan nu så jag slapp tänka. 

Likes

Comments

jag har verkligen haft en låg period igen med dåligt bloggande och borde återuppta det igen.
det som hänt på senaste är att jag varit magsjuk större delen av veckan. när jag väl var bra igen så åkte jag och Tea till Uppsala för att fixa naglarna.  jag har träffat Ronja för första gången och jag har umgåtts med Madde och Nadja!

mitt i allt ville Hilda som också varit sjuk i veckan fått sina naglar målade för mamma hade det.

Likes

Comments

I tisdags kom ett litet barn till världen!
Jag kan berätta att jag stolt blivit faster till en liten flicka!

Min lilla lillebror har blivit pappa. Det känns verkligen konstigt att säga. Jag minns när jag var ca fem år gammal och han tre år då. Vi bodde i Ystad och jag körde runt honom i sulkyn vi hade.  Och nu är han 27 år och pappa. Till en liten Ronja.
Det syns vilka som är föräldrar med en näsa efter mamma Isabell och panna efter pappa Morgan.
jag har fått mysa både lördag och söndag med denna pärlan och man saknar verkligen en liten bebis!

Likes

Comments

Jag har ju äntligen skaffat mig en systemkamera och oj vad jag är nöjd! Den tar så himla färgriktiga bilder. till skillnad från mobilen så ger den rätt färg och så otroligt fina detaljer som ofta telefonen missar.

Därför skriver jag inte så mycket mer utan visar lite bilder istället.

Likes

Comments

jag har idag fått ha möjligheten att visa en vän och blivande mamma hur man bär! jag blir så lycklig och glad när jag får visa det jag har som så starkt intresse!
jag påpekar precis som alltid att jag är ingen bärcoach men jag har ett starkt intresse och att jag gärna visar det jag är säker på. jag hänvisar alltid också till de bärcoacher vi har och att jag gärna vill bli en. jag hänvisar också till säkra källor när det gäller p.u.s.s.a och t.i.c.k.s som tex sjala alltid skickar med sina sjalar. jag berättar också om olika Youtube kanaler som bära nära och wrapyouinlove. även när tex Ulrika Casselbrant var i tv4 är ett klipp jag visar. Dessa tycker jag är säkra saker att visa även om man som oerfaren sjalare kan göra många misstag. Men man lär sig av dom och det viktigaste är säkerheten! har man den så kommer man fortfarande långt. 
jag har faktiskt inte haft någon som alls visat mig hur man knyter eller sjalar och när jag äntligen fick träffa en bärcoach så fick jag höra att jag är duktig på att sjala och att det är bara små små justeringar som mer har med teknik att göra än själva sjalningen. jag fick fina tips som jag gärna fick dela med mig av när andra knyter.  och det känns verkligen bra att känna så.
Men alltså idag fick jag visa trikåsjal och vävda sjalar. vad man kan tänka på och hur man tänker kring säkerhet. jag älskar sjalar! och det känns verkligen som något jag brinner för! så fort jag får chansen kommer jag nog satsa på att bli bärcoach!

Likes

Comments

Idag mår jag bättre. har inte ont i magen och inga kramper. är fortfarande lite trött men mår ändå bra!

jag har ju faktiskt inte berättat att jag införskaffat mig en systemkamera! Jag har i flera år önskat mig en egen och tog därför äntligen tag i saken.  jag hade presentkort på Elgiganten och därför kändes det enklast.  åkte dit och hade tänkt köpa en Canon eos1200d dock var den typiskt nog slut. Den hade extrapris så lite typiskt. Men istället så erbjöd säljaren en bättre kamera som då skulle kosta 5400.
Dock ordnade han ner priset så jag köpte en Canon eos700d, kameraväska och minneskort för 3900. hade lite presentkort som hjälpte till. Så tanken är nu att försöka fota lite mer.

Likes

Comments

Nae vilken jäkla skitdag det har varit idag.

Det hela började med att vi gick upp imorse. Kanske skulle stannat kvar i sängen hela dagen. Men som småbarnsförälder så går inte det. Började få riktigt molande mensvärk och kände att det var värt att ta bort den smärtan.  tog citodon och pronaxen som jag hade fått från gyn. smärtan gick över men efter ett tag började jag känna smärta under revbenen precis som jag känt när jag hade gallan.
tog med Hilda till sängen och så låg vi där. Hilda blev trött och somnade men min smärta tilltog ordentligt! kändes som jag inte kunde andas. kräktes gjorde jag också. jag hade redan ringt hem jocke från jobbet att han var tvungen att ta hand om Hilda.  och tur var det. vi ringde 1177 och berättade läget.  de sa åk till akuten. gjorde det. där fick jag kanyl i armen och så småningom smärtlindring i form av spasmofen. hurra för det där medlet. kroppen tog emot det som tidigare. upp i huvudet och ner i benen. och smärtan försvann. de kunde inte helt veta varför jag fick smärta i gallgången men de tror högst troligt att det är citodon som gjort det. det står på läkemedlet att färre än 1 av 100 kan få gallspasm om man har benägenhet för det.  och här har ni mig.  färre än 1 av 100. jag heter ju ändå My och det betyder unik eller en på miljonen så därför är det klart att det smärtar mig. Men vi fick åka hem efter dosen.  har sovit större delen av dagen. försökt äta lite då jag känt mig lite illamående.
nu är det dags att sova igen. 
Känner mig mest less på kroppen och på livet just nu.

Likes

Comments