Godmorgon !
Ligger just nu och myser med Alvin och Maxx, dom har verkligen blivit bästa vänner! Medans jag matade Alvin så satt maxx bredvid och väntade ivrigt på lilla Alvin och jag hann inte mer än att lägga ner Alvin i sängen så la sig maxx bredvid och myste ner sig med honom ! Han är så lugn och duktigt med Alvin, även om Alvin kan va lite hårdhänt så gör inte maxx någon vidare reaktion! Vi ska snart gå upp och börja små packa lite här hemma inför flytten! 🌸💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Från att Alvin var ca 7 veckor så har han nästan alltid sovit hela nätter, somnat vid 20-21 och vaken vid ca 07-08 men dom där rutinerna har börjat ändras sig lite nu när han är äldre och mer med på vad som händer. Igår gick Alvin och la sig vid 20 och jag la mig runt 21 tiden , vaknade vid 01 av att någon skrattade och busade i vaggan bredvid sängen, en jättepigg liten Alvin kollade upp på mig, visste inte om jag skulle skratta eller gråta ja var så trött både i huvudet och kroppen men de där lilla skulle bestämt prata och skratta högt med mig, vi gav han lite ersättning och han somnade om kring 2 tiden. Både jag och Micke har blivit bortskämda med ett barn som sover hela tiden, men visst dom där sju veckorna va tuffa med 1,5 timmas sömn och bebis skrik 24/7 så är tacksam att man har fått sova efter dom långa 7 veckorna !
Nu sitter jag här igen och ger ersättning till en överlycklig unge som vaknade för en liten stund sen !
Dagen kommer väl gå snabbt Idag när vi har lite planerat ,

Hoppas att jag får en stund i solen idag !
Ha en fortsatt bra dag allihop !

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder så åkte jag och Alvin ner till verkstan i kisa där pappa och farfar jobbar, vi hade inget för oss så vi tog med oss lite fika !
Så nu har Alvin även suttit i en lastbil för första gången. Timmarna bara sprang iväg så nu är vi precis hemkomna så ska göra lite mat och sen blir det dusch och bad för hela familjen så vi blir rena och fina igen !
Imorgon blir det tandläkaren och en sväng till Jönköping ! Är så himla nervös inför besöken hos tandläkaren, men vi får hoppas på en bra bedömning om mina tänder!
Hoppas att ni läsare har haft en underbar dag i vårsolen

Likes

Comments

Ja som ni har märkt så har jag pausat lite i allt bloggande ! Har varit fullt upp här hemma, vill lägga så mycket tid som möjligt med Alvin, hushållet och alla andra relationer man har så bloggen har inte blivit prio 1 här ! Men blir samtidigt sugen på att blogga när man läser alla andras.. så jag ska försöka uppdatera lite mer än innan, nu står vi inför en flytt och firandet av släkt och vänner så vi får se hur ofta jag hinner uppdatera !
Idag har jag haft lite firande för mig här hemma. Med lite fika och släktingar nu har alla åkt hem så det blir väl att ha lite kvalitetstid med familjen innan jobb veckan börjar för Micke , vecko handling och städning är redan fixad så skönt att ha det gjort.
Njut av vårvädret allihop och ha en fortsatt bra helg ! 💕🌸

Likes

Comments

Livet som mamma

Alla ♡ dag firade jag med familjen !
Åkte ut till alvins farmor på eftermiddagen och hade lite kusin mys. Blev att äta middag ihop med alla och kom hem till en stor bukett med blommor och choklad som min älskade man överraskade mig med ! Nu blir det att gå och sova och ladda upp för morgondagen. Hoppas alla har haft en underbar dag ♡

Likes

Comments

Ja de var ett tag sen senaste uppdateringen !
Har faktiskt lagt ner min tid på träning och motion !
När jag var höggravid vägde jag 85 kilo och jag har haft ganska svårt att gå ner dessa kilo till min utgångsvikt som var 70 kilo ! Mycket beror nog på att jag inte har kunnat amma så länge som jag ville , just nu väger jag 80 kilo men mitt mål är att gå ner 10 kilo !
Så denna blogg kommer även uppdateras med träning och ett hälsosammare liv ! Ge gärna tips på träning m.m

Likes

Comments

Livet som mamma

Som ni har märkt så har jag haft ett uppehåll med bloggen ! Var inspirationslös och hade fullt upp i vardagen speciellt under jul och nyår. Jag ville spendera den tiden med min familj och inte framför telefonen eller paddan och blogga! Det har hänt mycket sen sist jag bloggade. Idag var vi på BVC för att ta vikt, längd, huvudmått och även vaccination på lille Alvin , han hade gått upp 1,200 gram sen sist alltså en månads mellanrum vilket var jätte bra. Har har en jättefin kurva och växer som tusan!
Har även märkt att det händer mycket i utveckligen hos han.. han upptäcker nya saker varje dag och vill helst bara sitta upp och prata med mamma eller pappa ! En redig charmör och social pojk !
Nu ligger han och sover sött i sin vagga och även jag ska sova nu !
Ska bli bättre på uppdatering !

Likes

Comments