Som sagt jag har bestämt mig för att byta till vimedbarn. Men man vet aldrig om jag kommer tillbaka hit !
In och kika på nya bloggen !!

https://mysanadolfsson.vimedbarn.se/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja dagen har bestått mestadels i bilen. Vi började dagen med att gå upp vid kl 07 och äta frukost. Lekte lite här hemma på förmiddagen nu gäller det verkligen att ha ögonen på lilla Alvin hela tiden. Jag sprang på toa lite snabbt och då hade han förflyttat sig utanför hans lilla lek ställe han har här hemma. Efter de begav vi oss iväg med lina, gjorde lite ärenden på stan och sedan vidare till kisa för några ärenden. Vi kom väl hem runt halv tre tiden och sen dess har vi bara varit hemma och busat och myst. Jag fick ett ryck och började städa nu på kvällen när jag såg hur mycket pollen det hade kommit in. Nu försöker jag få lilla Alvin att somna men de är inte de lättaste. Så himla mycket spring i bena på den där lilla killen så han nästan gör kullerbyttor i sängen.

Likes

Comments

Just nu ligger jag och solar och lyssnar på Skäringer & Mannheimer podden, medans Alvin har lite kvalitetstid med sin pappa. Helgen har varit fullspäckad som vanligt. Eftersom Micke jobbar ute på veckorna så passar vi på att göra saker när han väl är hemma på helgerna, igår var jag lina och Alvin nere en sväng på hamnfestivalen vi tog en glass i solen och bara myste, sen åkte jag och Alvin ut till Micke och Robin som var ute hos Alvins farfar så spenderade vi resten av dagen ute på landet och avslutade dagen men grillning. Och nu sitter jag här i solen och har det bra, jag tror det är viktigt att som mamma få egen tid och även att barnet knyter mer band med sin pappa och som i vårat läge nu när Micke är iväg på veckorna så tror jag det är ännu viktigare att Alvin och Micke får några timmar tillsammans! Det skönaste är att jag känner absolut ingen stress eller ångest för att lämna honom en stund jag förlitar mig helt på Micke vilket också är viktigt så nu passar jag på att hämta ny energi för en vecka själv med Alvin !

Likes

Comments

Dagen började bra med en morgonpromenad med lina! Blev ca 5km men det var alldeles för varm men svarta byxor och flis jacka så vi gick hem och bytte om. Sedan åkte vi ut till alvins farmor och gungade lite gunga och fikade när Alvin pappa äntligen kom hem efter en veckas arbete ute. Det blev även en liten tur till Jönköping och till sist så avslutade jag kvällen med att fotografera min fina vän som är gravid! Så nu ligger jag isängen helt slut och Alvin somnade för en stund. Imon blir det att gå upp tidigt för att tvätta! Så roligt ... hoppas på lika fint väder imorgon ! Natti natti

Likes

Comments

Ja idag har inte varit våran bästa dag kan man väl säga, dagen har bestått av feber, gallskrik, ingen matlust m.m misstänker att det är första tanden som är på g. Han blir lugn så fort jag ger honom en nerkyld bitring eller tutte. Så dagen har bestått av att trösta den lilla killen, träffade även lina en stund och vi tog oss en promenad ner till Ica så jag kunde köpa på mig lite gröt som kan serveras kall för de var det ända jag fick i lilla Alvin ikväll, han åt lite välling nu innan sängen men det var inte så mycket han ville ha.. Man känner sig så maktlös som förälder i detta läget när man bara vill hjälpa sin lilla son men när det inte alltid är så lätt. Men förhoppningvis så kanske han sover hela natten, han har inte kunnat sova sålänge nu på dagen som han brukar... jag hoppas det snart går över så han slipper ha feber och ont !

Likes

Comments

Godmorgon ! Här ligger vi och myser i sängen bland spyor och utspilld välling. Blir bad för både min och alvins del idag efter denna morgon med både nedspydd mamma och välling överallt i sängen ! Även bädda rent i sängen. sedan ska vi väl bara mysa ner hos här hemma idag i regnvädret !
Tänkte gå igenom Alvin kläder idag, han växer som bara den och börjar smått gå över i stl 74 !
Måste även städa idag ser jag .. så våran dag kommer väl inte va så jätte speciell eller så rolig

Likes

Comments

Förlossnings berättelse

Epidural?
Nej.

Igångsatt?
Nej,

Visste ni könet innan?
Ja under det andra ultraljudet såg man tydligt att det låg en liten Alvin i magen !


Beräknat datum?
16/10-16

Födelsedatum?
7/10-16 (nio dagar för tidigt)

Illamående på morgonen?
kunde vara på morgonen och även kvällen.

Cravings?
frukt, bär och andra söta saker.

Hur många kilo gick du upp?
15 kilo

Pojke eller flicka?
Pojke

Vart födde ni?
Höglandssjukhuset i Eksjö.

Antal timmar med värkar?
10 timmar

Bebisens vikt?
2950 g

Bebisens fullständiga namn?
Alvin Nils-Åke Petersson

Hur gammalt är barnet idag?
7 Månader.


Alla Mammor! kopiera och fyll i era egna svar !

Likes

Comments

hej här sitter jag igen med beslutsångest. har länge funderat på att byta till en annan blogg och har testat mig fram lite på den nya sidan men jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska gå över helt. får se hur jag gör men ni får gärna gå in och kolla på den!

https://mysan0323.vimedbarn.se/

Likes

Comments