Ja idag har vi stängt in oss i lägenheten oh myst ner oss under filtar och täcken, Alvin har sovit sen kl 10 och jag ligger ner myst i soffan och små planerar veckan lite. Ska snart börja med maten men måste hitta energin till de.. idag blir det att bara va hemma och ta de lugnt för våran del. Blir nog inte promenad i detta vädret..
våran helg har varit underbar och den har spenderats lite överallt, i fredags var vi och hälsade på alvins kusiner på kvällen. Och i lördags var vi i Gränna med Robin och lina, helgerna går ju så himla fort och tiden överlag. Nästa vecka blir Alvin 8 månader .. jag kan verkligen inte förstå att tiden går så fort.. 4 månader kvar tills han börjar dagis ! Herregud!
Nehe om man ska ta tag i sitt liv kanske .. ha en fortsatt bra dag allihopa !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja, som rubriken lyder så har Alvin fått en nya vagn. Jag är jätte nöjd med den vagnen vi redan har (Emmaljunga) men vagnen är över 7 år gammal och har snart gjort sitt när de kommer till sittdelen, den är tung och klumpig jämfört med den nya vagnen, så jag unnade mig själv och Alvin en lite lättare och smidigare sommarvagn. Det blir mycket ut och in i bilen för våran del och den här tar inte lika mycket plats i bilen och är smidigare att bära då den finns ett speciellt handtag för att kunna bära runt den.Fick hem den idag och den var jätte smidig att bygga ihop. Vi tog även en premiär tur ner till stan genom både grus, gräs och asfalt och det går jätte bra, så himla nöjd och Alvin verka älska vagnen. Han ser mer nu och slipper hänga sig ut för vagnen för att kolla på alla saker som han får syn på. Han somnade efter en stunds promenad och verkar sova väldigt bra i den också. Vagnen är köpt på jollyroom och kommer i två delar. Så jag väntar fortfarande på en väska som man kan förvara vagnen i, sedan en båge som man sätter framför Alvin för extra skydd och även ett regnskydd.

Likes

Comments

Ja dagen har bestått mestadels i bilen. Vi började dagen med att gå upp vid kl 07 och äta frukost. Lekte lite här hemma på förmiddagen nu gäller det verkligen att ha ögonen på lilla Alvin hela tiden. Jag sprang på toa lite snabbt och då hade han förflyttat sig utanför hans lilla lek ställe han har här hemma. Efter de begav vi oss iväg med lina, gjorde lite ärenden på stan och sedan vidare till kisa för några ärenden. Vi kom väl hem runt halv tre tiden och sen dess har vi bara varit hemma och busat och myst. Jag fick ett ryck och började städa nu på kvällen när jag såg hur mycket pollen det hade kommit in. Nu försöker jag få lilla Alvin att somna men de är inte de lättaste. Så himla mycket spring i bena på den där lilla killen så han nästan gör kullerbyttor i sängen.

Likes

Comments

Just nu ligger jag och solar och lyssnar på Skäringer & Mannheimer podden, medans Alvin har lite kvalitetstid med sin pappa. Helgen har varit fullspäckad som vanligt. Eftersom Micke jobbar ute på veckorna så passar vi på att göra saker när han väl är hemma på helgerna, igår var jag lina och Alvin nere en sväng på hamnfestivalen vi tog en glass i solen och bara myste, sen åkte jag och Alvin ut till Micke och Robin som var ute hos Alvins farfar så spenderade vi resten av dagen ute på landet och avslutade dagen men grillning. Och nu sitter jag här i solen och har det bra, jag tror det är viktigt att som mamma få egen tid och även att barnet knyter mer band med sin pappa och som i vårat läge nu när Micke är iväg på veckorna så tror jag det är ännu viktigare att Alvin och Micke får några timmar tillsammans! Det skönaste är att jag känner absolut ingen stress eller ångest för att lämna honom en stund jag förlitar mig helt på Micke vilket också är viktigt så nu passar jag på att hämta ny energi för en vecka själv med Alvin !

Likes

Comments

Dagen började bra med en morgonpromenad med lina! Blev ca 5km men det var alldeles för varm men svarta byxor och flis jacka så vi gick hem och bytte om. Sedan åkte vi ut till alvins farmor och gungade lite gunga och fikade när Alvin pappa äntligen kom hem efter en veckas arbete ute. Det blev även en liten tur till Jönköping och till sist så avslutade jag kvällen med att fotografera min fina vän som är gravid! Så nu ligger jag isängen helt slut och Alvin somnade för en stund. Imon blir det att gå upp tidigt för att tvätta! Så roligt ... hoppas på lika fint väder imorgon ! Natti natti

Likes

Comments

Ja idag har inte varit våran bästa dag kan man väl säga, dagen har bestått av feber, gallskrik, ingen matlust m.m misstänker att det är första tanden som är på g. Han blir lugn så fort jag ger honom en nerkyld bitring eller tutte. Så dagen har bestått av att trösta den lilla killen, träffade även lina en stund och vi tog oss en promenad ner till Ica så jag kunde köpa på mig lite gröt som kan serveras kall för de var det ända jag fick i lilla Alvin ikväll, han åt lite välling nu innan sängen men det var inte så mycket han ville ha.. Man känner sig så maktlös som förälder i detta läget när man bara vill hjälpa sin lilla son men när det inte alltid är så lätt. Men förhoppningvis så kanske han sover hela natten, han har inte kunnat sova sålänge nu på dagen som han brukar... jag hoppas det snart går över så han slipper ha feber och ont !

Likes

Comments

Godmorgon ! Här ligger vi och myser i sängen bland spyor och utspilld välling. Blir bad för både min och alvins del idag efter denna morgon med både nedspydd mamma och välling överallt i sängen ! Även bädda rent i sängen. sedan ska vi väl bara mysa ner hos här hemma idag i regnvädret !
Tänkte gå igenom Alvin kläder idag, han växer som bara den och börjar smått gå över i stl 74 !
Måste även städa idag ser jag .. så våran dag kommer väl inte va så jätte speciell eller så rolig

Likes

Comments

Förlossnings berättelse

Epidural?
Nej.

Igångsatt?
Nej,

Visste ni könet innan?
Ja under det andra ultraljudet såg man tydligt att det låg en liten Alvin i magen !


Beräknat datum?
16/10-16

Födelsedatum?
7/10-16 (nio dagar för tidigt)

Illamående på morgonen?
kunde vara på morgonen och även kvällen.

Cravings?
frukt, bär och andra söta saker.

Hur många kilo gick du upp?
15 kilo

Pojke eller flicka?
Pojke

Vart födde ni?
Höglandssjukhuset i Eksjö.

Antal timmar med värkar?
10 timmar

Bebisens vikt?
2950 g

Bebisens fullständiga namn?
Alvin Nils-Åke Petersson

Hur gammalt är barnet idag?
7 Månader.


Alla Mammor! kopiera och fyll i era egna svar !

Likes

Comments