Header

Livet som mamma

Alla ♡ dag firade jag med familjen !
Åkte ut till alvins farmor på eftermiddagen och hade lite kusin mys. Blev att äta middag ihop med alla och kom hem till en stor bukett med blommor och choklad som min älskade man överraskade mig med ! Nu blir det att gå och sova och ladda upp för morgondagen. Hoppas alla har haft en underbar dag ♡

Likes

Comments

Ja de var ett tag sen senaste uppdateringen !
Har faktiskt lagt ner min tid på träning och motion !
När jag var höggravid vägde jag 85 kilo och jag har haft ganska svårt att gå ner dessa kilo till min utgångsvikt som var 70 kilo ! Mycket beror nog på att jag inte har kunnat amma så länge som jag ville , just nu väger jag 80 kilo men mitt mål är att gå ner 10 kilo !
Så denna blogg kommer även uppdateras med träning och ett hälsosammare liv ! Ge gärna tips på träning m.m

Likes

Comments

Livet som mamma

Som ni har märkt så har jag haft ett uppehåll med bloggen ! Var inspirationslös och hade fullt upp i vardagen speciellt under jul och nyår. Jag ville spendera den tiden med min familj och inte framför telefonen eller paddan och blogga! Det har hänt mycket sen sist jag bloggade. Idag var vi på BVC för att ta vikt, längd, huvudmått och även vaccination på lille Alvin , han hade gått upp 1,200 gram sen sist alltså en månads mellanrum vilket var jätte bra. Har har en jättefin kurva och växer som tusan!
Har även märkt att det händer mycket i utveckligen hos han.. han upptäcker nya saker varje dag och vill helst bara sitta upp och prata med mamma eller pappa ! En redig charmör och social pojk !
Nu ligger han och sover sött i sin vagga och även jag ska sova nu !
Ska bli bättre på uppdatering !

Likes

Comments

Familjeliv , Livet som mamma

Idag har jag och Alvin bara tagit det lugnt och myst i soffan ! De behövdes en sådan dag kan jag lova ! Vi åt mat vid 12 Vaknade 3 timmar senare med Alvin på min bröst snarkandes och in gosad i snuttefilten! Att man kan va så söt och go på en och samma gång ! Nu är det bäst att jag börjar göra nån nytta här hemma medans han fortfarande sover 👏🏻

Likes

Comments

Familjeliv

Ja äntligen får jag tid för bloggen igen ! Har haft fullt upp denna vecka !
Denna dag har bestått av storhandling och har även slagit in dem sista julklapparna ! Så nu är allt färdigt inför jul helgen ! Julskinkan är inhandlad och alla dess tillbehör.
Detta inlägg blir inte så långt men jag ska försöka hålla bloggen mer uppdaterad !

Likes

Comments

Livet som mamma , Familjeliv

Ja idag så blev det julbak med mina två underbara tjejer! Elin är mästare på bakning så hon fick va bossen i mitt kök idag. Vi gjorde knäck, chockladkola och marsipan figurer, så mysigt att få tillbringa sista advent med dessa godingar! Efter allt julbak beställde vi Kina mat och hade det mysigt i soffan med lilla Alvin !

När dom hade åkt hem så tog jag tag i disken, jag förberedde oss även för morgondagen.. vi ska nämligen upp vid 3:30. Så nu ligger jag i sängen och ska snart sova !

Vi fick även tre tidiga julklappar i från Elin !
Jag fick ett packet med ansiktsmasker och Alvin fick två packet med klädesplagg ! Så himla gulligt !

Likes

Comments

Började dagen med morgonmys med familjen !
Sedan åkte vi och pantade all pant och handlade lite inför veckan ! Alvin somnade för en stund sedan och jag väntar på Amanda och Elin för julbak!

När pappa väljer kläder hihi

Likes

Comments

Familjeliv

Den största delen av dagen jag jag spenderat i sängen med migrän ! Men de gick sakta men säkert över framåt dagen, gjorde iordning lite hemma och sedan begav vi oss iväg till Camilla och Ebba ! Det är nämligen så att Ebba fyller år idag så jag och Alvin har tillbringat kvällen med att fira Ebba och kolla på så mycket bättre ! Ska snart ta sista måltiden för Alvin här sen bege oss hemåt för läggdags ❤️

Likes

Comments