Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måste bara tipsa om The Body Shop ! 

jag är helt förälskad i deras produkter  det började med att jag kom hem till en tjej kompis och hon hade fullt av deras produkter hemma hos sig och efter den gången så var jag fast också ! The Body Shop är känt för att deras produkter inte är testade på djur och att dom stödjer och jobbar med rättvisemärkta produkter som gör att arbetarna av många råvaror i produkterna får en rättvis lön och garanteras sjukvård och utbildning och det gjorde också mycket till att jag började tycka om produkterna ! men för det mesta är det för deras doft och verkan ! så underbara produkter och så stort och bra ut bud ! 

här är några av mina favoriter 

Handkräm för både naglar och händer, med vårdande mandelolja och pantenol.

Söt doft av mandel

 

En lättapplicerad torr kroppsolja med doft av tropisk kokos som snabbt absorberas.

På ett ögonblick gör den kropp, hår och ansikte sammetsmjuk och len med en fräsch lyster och naturlig spänst.

Fuktighetsbevarar

Absorberas lätt

Fin lyster


En tvålfri duschgel med äkta moringafröolja och en härligt blommig doft.

Spröd doft av blommor

Fuktighetsbevarande och skyddande för huden


Mango Body Butter är en intensiv och krämig fuktighetsbevarare för hela kroppen.

Innehåller mangokärnolja som är fuktighetsbevarande för huden,

mandelolja med essentiella fettsyror som hjälper till att göra huden mjuk och smidig,

samt Community Fair Trade-producerat kakaosmör som smälter vid kroppstemperatur och gör huden härligt len.

Doftar härligt fruktigt av söt mango.

Smörig konsistens

Passar torr till mycket torr hud

The Body Shop !

Likes

Comments

Nu har man äntligen tagit en varm dusch efter en eftermiddag/kväll i Patriks och Evelinas renoverings projekt ! jag och Eve har satt upp hiss gardin och blommor , målat garderobs dörrarna vita ... tagit bort all skit som vägde ton som var i vägen för oss att så gräs så dom får en ordentlig trädgård  ! 

Är helt slut i kroppen efter denna dag men är ändå då skönt att göra nått oh röra på sig!  

nu ska jag lägga mig oh sova och tagga skola ! 

Natti Natti :D <3

Likes

Comments

hejsan bloggen ! idag är det onsdag ! 

veckorna går så fort hinner inte ens med att tänka ! igår åkte vi ut till Patrik och Evelina och hjälpte dom att måla så vi var la där i några timmar ! efter de blev det donken sen hem oh sova !  har målar färg överallt både på kroppen och kläderna haha idag blir det att åka ut till dom igen ! jag och Evelina skulle hålla på med lite inredning ;D så himla roligt  att hjälpa till att inreda ett helt hus och även hjälpa till med deras trädgård det är oxå roligt när så många hjälper till då går allting så mycket fortare ! planen är att dom ska kunna flytta in i helgen så vi har lite att göra ! men kul kommer vi ha i iallafall 

men nu har jag ju även skolan att tänka på ! känns lite lustigt att sätta sig vid skolbänken igen ! men i mon så är det bara att ta tag i allvaret ! då blir det skola till kl 14:30 

Likes

Comments

Tisdag Tisdag tråk dag ! 
Jag blir så nere och rastlös av detta gråa och tråkiga väder som är ute ,.. kallt som tusan och blåser !  men men man får väl börja inse att sommaren går över till höst ! sommaren har gått så himla fort ! 

jag har jobbat hela sommaren så har knappt hunnit göra nånting jag har varit på små turer till Vadstena med vännerna sen på båtracet i Boxholm och Liseberg men inte så mycket annat ! ser fram emot nästa helg när vi ska till Kristianstad ! vi ska fira Evelina som fyller och sedan gå på reptil mässa ! Vi bokade hotell igår så känns bra och skönt att komma iväg lite ! vi hittade ett jätte mysigt hotell som heter Bishops Arms en mysig  brittiskt stil och en traditionell brittisk pub ! Me like ! 

http://www.booking.com/hotel/se/hotell-bishops-inn.sv.html?aid=310018;label=se-kristianstad-QO65GK7ZDWPk985RewxIGgS9569974390%3Apl%3Ata%3Ap115%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=07ab78ac422cbf8049eb71a45f8aee8d;dcid=1;ucfs=1;srfid=2c22024030313f143f47d7e8bcb1d34f47f4320bX6;highlight_room=


Likes

Comments

Hejsan ! jag satte mig vid datorn idag och funderade på vad jag skulle göra med min blogg ,. har verkligen varit så dålig på att blogga nu , jag har ingen inspiration längre till nått men sen valde jag att göra en ny blogg eftersom hösten som kommer inte kommer vara sig lik ! jag har tagit studenten och jobbat som vikarie inom vården i 8 veckor och nu har jag hela livet framför mig ! så tänkte att en ny blogg och nya äventyr behövdes i mitt liv !

Igår var jag på en skola och skrev in mig ! ska läsa lite kurser i höst tänkte jag ! ska även till jobbet och lägga in nya jobbtider så jag kommer ha lite att göra i höst men jag hoppas att det kommer gå bra ! ska även börja ta tag i träningen snart och då tänkte jag att jag skulle skriva om det här på bloggen ! kommer även skriva om min vardag men plugg , jobb & vänner och även mina åsikter och tycken om olika saker ! så jag hoppas att ni kommer tycka om mig blogg och följa den ! skulle uppskattas ! nu ska jag ta tag i tvätten och umgås med Angelica ! bloggar lite senare ! 

puss & kram 

Likes

Comments