Hej och välkommen till mig här igen. Jag vet att jag inte har

skrivit något på 2 veckor srry. Men nu är jag te baks.

Måndag: Måndagen var en vanlig dag inte så rolig. Men jag var hos mamma för dem som vill veta det.

Tisdag: På tisdagen var också en vanlig dag tror jag minnet är ju perfa nu asså!!!

Onsdag: Onsdagen var skön för att vi fick fika och sluta 10.15 SÅ HIMLA SKÖNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tordag: 100% vaken jullov var då tyvärr somnade jag 2 så att jag han inte se hela. Men det var ju 2 dagar kvar till jul iallefall!

Fredag: OMG 1 DAG KVAR TILL JUL OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG. Fast för er har det redan vart jul när ni läser detta.

Lördag: OMGGGG F*CKING JUL!!!!!!!!!!!!!!! Jag fick en helt ny DATOR

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det inte långt kvar till Jul tagga men här kommer min vecka. Jag vet det var ett kort inlägg idag men aa jag har inte gjort något roligt helt ärligt.

Måndag: Jag har inte gjort typ något roligt för utom att pratat med en kompis och ja det är allt jag gjort.

Lördag: I lördags så målade jag på 2 av våra fönster med FILMJÖLK ni ba WTF!! Men det ska tydligen se ut som frost vad tycker ni. Se på bilden här uppe

Likes

Comments

Hej alla!! Nu kommer det blogg inlägg! Och jag stalka mig om ni vill. Jag kommer ta ut det "roliga" så ni vet!

Måndag: På måndagen var det skolan inte så jävla roligt. Men på måndagen fick jag reda på att jag inte hade missat ett prov (alltå No) då blev jag jävligt stressad. Min fröken sa att jag skulle kunna göra provet på torsdagen då jag hade ett till prov alltså 2 prov på en dag tagga not.

Tisdag: På tisdagen så glömde jag min fucking nyckel efter som vi har skåp där jag går i skolan ifall det inte är någon som inte har vart på min skola ;). Men som tur va har mina lärare en extra nyckel. Vi hade även fått läxa på SO men ett prov på det så klart och vi fick 3 dagar på oss och träna.

Onsdag: Jag glömde nyck fan igen och jag hade ju inte tränat på något inte So och inte No.

Torsdag: På morgonen blev jag nervös efter som på provet skulle man ha en "fusklapp" den var ju inte klar sen det andra hade jag inte tränat på men det var ganska enkelt. Efter maten på skolan fick jag reda på att jag skulle göra provet nästa vecka då ba jag YESSSSSS!!!!!!!!! Tur som fan för mig. då var det dags för det andra No provet efter som jag är typ king på No så kunde jag lite gran men jag kanske får ett E man vet aldrig!

Fredag: Då var det So prov da. jag tycker sj att det gick ass bra och vi har fått besök igen utav samma kille som var här förra veckan.

Lördag:


Likes

Comments

Ja det var ett tag sen i know MEN nu är jag tillbaka men inte varje dag utom varje vecka på söndag 18:00 och då skriver jag om hela min skolvecka har varit. Jag har inte kunnat lägga ut för att jag inte har haft internet men nu måste jag gå ses på Söndag.

Likes

Comments

Idag har vårat besök åkt hem te sig och jag min syster (som är på bilden) och mamma var i strömstad för att byta däck på bilen efter vi nästan DÖDT för vi hade sommar-däck, Jaja men igår gjorde vi inget BYE allt för mig. Hörs imorgon.

Likes

Comments

13:00 Idag har jag och mamma städat kök och vardagsrum trökigt ös fack men vi kommer få besök idag vad roligt men igen mina systrar kommer trökigt ös fack igen. Våran besökare kommer stanna 1 natt. Jag tror det blir mammas nya "pojkvän" för att hon vill inte att han ska sova ensam aja vi får se hur det går med det. och om 3 dagar är det skola igen trökigt ös fack. 15:54 Nu har mina systrar kommit och kör hänga gubbe med mamma och jag längtar till våran besökare ska komma för att vi ska pranka han så jävla hårt.

Likes

Comments

Jaha då har man en blogg. Just nu tittar jag på bron sista avsnittet av säsong 3 jävligt sorgligt men aja thats life. God bye häres i morgon då jag pratar mer om mig själv.

Likes

Comments

Jag vet inte vilka färger det är olika på dem och jag tar bud från 100kr.

Likes

Comments

YouTube
Myran Du Vet

Instagram@oliwermyrsell1