En fråga som brukar ställas ganska regelbundet är vilka bloggar jag brukar läsa och följa regelbundet, så i detta inlägg tänkte jag faktiskt ta tag i den frågan och svara och motivera varför jag läser just de bloggar jag gör. Egentligen följer jag inte så många bloggar och läser dagligen men jag har några bloggar jag kikar in på några gånger i veckan.

Blogg nummer 1:

Nellie Berntsson: Oväntat nog (eller inte) så läser jag Nellies blogg. Det som gör att jag väljer att läsa just hennes blogg är att hon är så pass ung och samtidigt en så god entreprenör som kombinerar hästlivet med skola, jobb och allt däremellan. Hon har dessutom varit en förebild inom ridsporten när jag var yngre vilket har gjort att jag har följt henne i många år och har fortsatt då hon har hittat förmågan att hålla kvar mig som läsare genom ett varierat innehåll men samtidigt håller kvar den röda tråden.

Blogg nummer 2:

Systrarna Elfstrand: Nästa blogg är också en hästblogg... Tycker jag ser ett mönster här... Hmm... Aja.. Anledningen till att jag följer systrarnas Elfstrands blogg är för att de skriver om ämnen som jag verkligen brinner för. Båda systrarna är dessutom väldigt duktiga entreprenörer dessa också och driver både bloggen och en YouTube-kanal. Eftersom jag följer YouTube kanalen så har det automatiskt blivit så att jag vill se mer från bakom kulisserna och därmed så är deras blogg ett mycket bra sätt.

Blogg nummer 3:

Hanna Stefansson: Den tredje och sista bloggen jag tänkte lyfta fram här idag är faktiskt inte alls en hästblogg utan en modeblogg. Brukar vanligtvis inte fastna för just modebloggar men älskar att klicka in på Hannas blogg och scrolla igenom hennes fantastiska flöde! Även om jag inte själv skulle kunna bära upp alla plagg så tycker jag Hanna är en extremt härlig tjej som vågar bära det som hon (och erkänn det vi inte annat än hålla med om) tycker är snyggt.

Det var 3 av bloggarna jag läser regelbundet, vilka bloggar följer ni? Läser ni varje dag eller några gånger i veckan? Bloggar ni själva? Bomba bloggar i kommentarerna så går jag in och checkar läget!

Kram My.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments