Tisdagen börjar lida mot sitt slut, klockan är just nu 17.59 och jag har kommit hem från skola, stall samt handling. Väntar just nu på min kära pojkvän som ska komma hem från jobbet och tänkte passa på att slänga upp ett inlägg om min dag här så länge!

Idag är det som sagt tisdag och dagen startade ungefär 06.20 med att gå upp och göra mig i ordning inför en dag i skolan. Skoldagen startade klockan 8.00 och då började vi med filosofi som är så förbannat invecklat och jag förstår inte vad jag skriver... Vidare till svenska och där pratar vi just nu språkhistoria, förbannat kul det också...... Under lunchen hade vi möte med vår studentkommitté där jag sitter med, vi pratade om bal och flak. Sedan kom det fram att vi hade håla fram till 14.00 då våra lärare var sjuka. Avslutningsvis hade vi religion och slutade 15.15.

Efter skoldagens slut begav jag mig mot stallet för att mocka och fixa stallet, Mimmi vilar idag så var klar där redan runt 17.00 och blev hämtad av pappa för att åka och handla lite mat till oss. Nu står bloggande och plugg på schemat tills maten är klar!

Hur ser er kväll ut? Har ni haft en bra tisdag?

Kram My.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments