En fråga som brukar ställas ganska regelbundet är vilka bloggar jag brukar läsa och följa regelbundet, så i detta inlägg tänkte jag faktiskt ta tag i den frågan och svara och motivera varför jag läser just de bloggar jag gör. Egentligen följer jag inte så många bloggar och läser dagligen men jag har några bloggar jag kikar in på några gånger i veckan.

Blogg nummer 1:

Nellie Berntsson: Oväntat nog (eller inte) så läser jag Nellies blogg. Det som gör att jag väljer att läsa just hennes blogg är att hon är så pass ung och samtidigt en så god entreprenör som kombinerar hästlivet med skola, jobb och allt däremellan. Hon har dessutom varit en förebild inom ridsporten när jag var yngre vilket har gjort att jag har följt henne i många år och har fortsatt då hon har hittat förmågan att hålla kvar mig som läsare genom ett varierat innehåll men samtidigt håller kvar den röda tråden.

Blogg nummer 2:

Systrarna Elfstrand: Nästa blogg är också en hästblogg... Tycker jag ser ett mönster här... Hmm... Aja.. Anledningen till att jag följer systrarnas Elfstrands blogg är för att de skriver om ämnen som jag verkligen brinner för. Båda systrarna är dessutom väldigt duktiga entreprenörer dessa också och driver både bloggen och en YouTube-kanal. Eftersom jag följer YouTube kanalen så har det automatiskt blivit så att jag vill se mer från bakom kulisserna och därmed så är deras blogg ett mycket bra sätt.

Blogg nummer 3:

Hanna Stefansson: Den tredje och sista bloggen jag tänkte lyfta fram här idag är faktiskt inte alls en hästblogg utan en modeblogg. Brukar vanligtvis inte fastna för just modebloggar men älskar att klicka in på Hannas blogg och scrolla igenom hennes fantastiska flöde! Även om jag inte själv skulle kunna bära upp alla plagg så tycker jag Hanna är en extremt härlig tjej som vågar bära det som hon (och erkänn det vi inte annat än hålla med om) tycker är snyggt.

Det var 3 av bloggarna jag läser regelbundet, vilka bloggar följer ni? Läser ni varje dag eller några gånger i veckan? Bloggar ni själva? Bomba bloggar i kommentarerna så går jag in och checkar läget!

Kram My.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

2018 är det äntligen dags för mig att ta den efterlängtade studenten (!) Hur sjukt är inte det? Detta är sista året som jag "måste" gå i skolan, inte pga skolplikt (gymnasiet är frivilligt) men för att kunna få möjligheten att få jobb innan jag läser vidare. Med studenten kommer också en bal och en lärarmiddag, min skola har i år valt att ha privat bal istället för att gå på den som Helsingborg har gemensamt. Därmed kommer jag förhoppningsvis kunna ta med Oscar som redan tagit studenten i år. Men med allt detta kommer också massor av beslutsångest om klänningar, studentmössa, pengar osv. därmed tänkte jag lite då och då tipsa om olika tillbehör som behövs till studenten och detta inlägget kommer jag tillägna balklänningar! Så har ni lite beslutsångest eller idétorka så kan dessa inlägg hjälpa er till er student! För er som inte tar studenten kommer jag även bjussa på lite allmänna klänningar eller vad det nu kan vara som ni kan använda i andra sammanhang än enbart studenten!

Hoppas ni tycker detta verkar intressant, ge gärna förslag i kommentarerna vad ni vill att dessa inläggen ska handla om och hur ofta ni vill ha dem! Ha en fin onsdag!

Ett/två/tre

(Alla klänningar är från Nelly.com) 

Blå klänning: 899 kr

Vit klänning: Ord. 899 kr Nu 449 kr

Rosa klänning: Ord. 499 kr Nu 199 kr

Kram My. 

Likes

Comments

Måndagsmotivationen är som vanligt på topp eller vad säger ni? Sitter just nu i skolan och ska egentligen jobba med mitt projektarbete men det gäller att prioritera. Här i Helsingborg har vi det som vanligt nu för tiden grått och tråkigt väder med inslag av regn, en grå måndag lyfter verkligen ens humör. Positiviteten flödar här ja... Nä men ska man se det ur ett mer positivt perspektiv så är det snart dags för lunch för min del och strax efter det så är halva måndagen redan avklarad! Det gör det hela lite lättare i alla fall!

Nu är det dock så att jag behöver idéer och förslag på vad ni vill läsa om här, vilken riktning vill ni att bloggen ska ha? Jag har mina tankar och idéer men jag kan inte riktigt dela med mig av dem ännu. Men det kommer förhoppningsvis komma inom kort. Tänkte även öppna upp en typ frågelåda som ni kan ställa frågor i vid behov om det skulle vara av intresse?

Ha en bra dag så hörs vi!

Kram My.

Likes

Comments