Från och med nu kommer det endast komma upp ett inlägg om dagen då jag känner att tre blir för mycket som det ser ut just nu. Inlägget kommer att innehålla lite blandat, ibland är det något tidsinställt och ibland något om hur dagen har varit osv. Har en ganska grov idétorka så tänkte att jag drar ner på mängden inlägg i första hand!

Hoppas ni tycker detta är ok och att ni fortsätter följa mig och min vardag trots att det blir mindre uppdatering än tidigare! Önskar er en fin torsdag för det ska jag ha!

Kram My.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1. Vilken kroppsdel gillar du att träna mest respektive minst? Mest: Rumpa. Minst: Ländrygg

2. Har du något träningsmål för tillfället? Mitt mål just nu är att stärka de delar av kroppen som används i vardagliga situationer samt i ridningen. Men vill också träna för att jag mår bra av det.

3. Tränar du hellre på gym eller hemma? Jag tränar garanterat hellre på gym en hemma! Enkel fråga.

4. Föredrar du styrka eller kondition? Jag mår bäst av en varierande träning, så jag blandar så väl kondition som styrka. Lite konditionsträning är perfekt uppvärmning för ett styrkepass.

5, Hur ofta och hur länge tränar du varje vecka? Jag försöker träna 3-5 gånger i veckan och ca. 1 h åt gången så länge jag håller mig frisk...

6. Om du skulle få välja något ätbart som innehöll 0 kalorier, som du skulle få äta i resten av ditt liv, vad skulle det vara då? Choklad alla dagar i veckan ;).

7. Ditt favorit träningsplagget? Mina träningsbyxor, mina kära yoga pants ;)

8. Tränar du med eller utan sällskap? Oftast med mamma men annars själv!

9. Hur länge har du tränat? Typ 1 månad på gym!

10. Ditt bästa träningstips? Att träna med motivation och inte ge upp när motivationen inte finns där! Det enda du kan göra är att fortsätta träna så kommer motivationen komma tillbaka!

Kram My.

Likes

Comments

Godmorgon! Ursäkta att det inte kom något kvällsinlägg igår men jag kunde ej publicera det... Jättekonstigt men så e det ibland. Läser ni detta så är problemet löst ;).

Idag är det matteprov... Fy fan vad jag är oförberedd trots att jag har pluggat mycket... Matte är det ämnet jag har absolut svårast för och jag tycker inte det är speciellt roligt heller tyvärr.. Vilket är ert jobbigaste ämne?

Idag blir det skolan från 8.30-16.00 och sedan till hästen och rida ett dressyrpass med fokus på tempo och rytm. Red ju ut med en stallkompis igår och det gick bra! Avslutade med lite trav och galopp på banan och där var hon mycket fin!

Önskar er en fin onsdag samt att jag inte F:ar matteprovet...

Kram My.

Likes

Comments