Här kommer en efterlängtad stallvlogg! Hoppas ni tycker om den och fortsätter att följa mig på min kanal!

Kram My.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Från och med nu kommer det endast komma upp ett inlägg om dagen då jag känner att tre blir för mycket som det ser ut just nu. Inlägget kommer att innehålla lite blandat, ibland är det något tidsinställt och ibland något om hur dagen har varit osv. Har en ganska grov idétorka så tänkte att jag drar ner på mängden inlägg i första hand!

Hoppas ni tycker detta är ok och att ni fortsätter följa mig och min vardag trots att det blir mindre uppdatering än tidigare! Önskar er en fin torsdag för det ska jag ha!

Kram My.

Likes

Comments

1. Vilken kroppsdel gillar du att träna mest respektive minst? Mest: Rumpa. Minst: Ländrygg

2. Har du något träningsmål för tillfället? Mitt mål just nu är att stärka de delar av kroppen som används i vardagliga situationer samt i ridningen. Men vill också träna för att jag mår bra av det.

3. Tränar du hellre på gym eller hemma? Jag tränar garanterat hellre på gym en hemma! Enkel fråga.

4. Föredrar du styrka eller kondition? Jag mår bäst av en varierande träning, så jag blandar så väl kondition som styrka. Lite konditionsträning är perfekt uppvärmning för ett styrkepass.

5, Hur ofta och hur länge tränar du varje vecka? Jag försöker träna 3-5 gånger i veckan och ca. 1 h åt gången så länge jag håller mig frisk...

6. Om du skulle få välja något ätbart som innehöll 0 kalorier, som du skulle få äta i resten av ditt liv, vad skulle det vara då? Choklad alla dagar i veckan ;).

7. Ditt favorit träningsplagget? Mina träningsbyxor, mina kära yoga pants ;)

8. Tränar du med eller utan sällskap? Oftast med mamma men annars själv!

9. Hur länge har du tränat? Typ 1 månad på gym!

10. Ditt bästa träningstips? Att träna med motivation och inte ge upp när motivationen inte finns där! Det enda du kan göra är att fortsätta träna så kommer motivationen komma tillbaka!

Kram My.

Likes

Comments

Godmorgon! Ursäkta att det inte kom något kvällsinlägg igår men jag kunde ej publicera det... Jättekonstigt men så e det ibland. Läser ni detta så är problemet löst ;).

Idag är det matteprov... Fy fan vad jag är oförberedd trots att jag har pluggat mycket... Matte är det ämnet jag har absolut svårast för och jag tycker inte det är speciellt roligt heller tyvärr.. Vilket är ert jobbigaste ämne?

Idag blir det skolan från 8.30-16.00 och sedan till hästen och rida ett dressyrpass med fokus på tempo och rytm. Red ju ut med en stallkompis igår och det gick bra! Avslutade med lite trav och galopp på banan och där var hon mycket fin!

Önskar er en fin onsdag samt att jag inte F:ar matteprovet...

Kram My.

Likes

Comments

Nu är det dags för frågestund här! Passa på att ställa just din fråga i en kommentar så kommer jag svara på dem i något form av inläggsform. Vad skulle ni föredra, video eller skrift? Så har ni några direkta frågor så är det bara att ställa dem från och med nu! Om du har någon fråga som du inte vill att någon annan ska veta att du har frågat så kan du skicka ett mejl till my.rosberg@jhg.nu så får förblir den anonym.

Ställ frågor och ha en fortsatt bra dag!

Kram My.

Likes

Comments

Godmorgon! Hur är läget med er? Själv är jag jätteförkyld men annars är det toppen, är på riktigt bra humör idag!

Dagen består av skolan till 16 för att sedan åka till hästen och rida ut med en stallkompis och sedan hem och ta det lugnt och plugga lite matte.

Är ni sugna på en vlogg? Om det är så vad ska den innehålla? Ska det vara en vardag eller en helgdag? Stall eller inte stall? Hur vill ni att jag ska lägga upp det!

Kram My.

Likes

Comments

Så, måndagen avklarad! Alltid skönt att ha klarat första dagen på veckan! Har er måndag varit bra? Min har varit bra i alla fall! Först tre lektioner idag och sedan plugga lite matte över en fika för att sedan åka hem och plugga lite mer matte... Segt med matten men annars en toppen dag! Saknar dock stallet men jag överlever, hoppas jag! ;)

Tisdag imorgon och nya tag! Hoppas ni får en fin tisdag och en fortsatt fin kväll så hörs vi imorgon!

Något speciellt ni vill läsa om förresten? Behöver idéer!

Kram My.

Likes

Comments

Hoppas ni gillar inlägget! Kommentera gärna något ämne ni vill att jag ska skriva om för har lite idétorka just nu.

Kram My.

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas ni har haft en bra morgon hittills! Min har varit bra, lite stressig men bra. Sitter just nu och väntar på bussen och ska lämna C's nycklar då han glömde dem i lördags. Sedan blir det skolan 8.45, inleder med ett mentorssamtal och sedan naturkunskap.

Inget stall i eftermiddag då mina föräldrar är snälla och hjäper mig så att jag kan plugga matte i eftermiddag inför ett prov jag har på onsdag.

Önskar er en fin dag!

Kram My.

Likes

Comments

Godkväll, söndagen är snart slut och ursäktar att det inte kom något morgoninlägg imorse men jobbade och sedan var jag på gudstjänst med skolan så blev inte mycket tid över...

I alla fall så gick förmiddagen bra, jobb och gudstjänst som sagt. Vi gör ett arbete inom religion 2 nu som går ut på att vi ska ut på en gudstjänst och analysera hur det går till, ganska rolig uppgift faktiskt. Väldigt roligt och spännande att se deras perspektiv på det hela.

Eftermiddagen bjöd på ridning som gick bra och sedan stallmöte vilket också gick bra. Mimmi ska byta box till en lite större i en nyare del, dock i samma stall. Tänkte eventuellt vlogga då vi flyttar henne så att ni får se!

Hoppas ni har haft en fin dag!

Kram My.

Likes

Comments