Contains affiliate links

Black Friday, äntligen. Här har jag valt ut några Black Friday produkter från Bubbelroom till er! Glöm inte att uppge BLACK20 i kassan för att få dina 20% Black Friday. Rabattkoden gäller fram till 26/11 och passa nu på att fynda! En fantastisk möjlighet att shoppa snygga kläder för ett bra pris!

Kram My.

(Innehåller betalda annonser)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu ligger jag i min spagatstretch och tänkte passa på att blogga, ska man ligga i minst 20 min i så kan man lika bra blogga! ;)

Nä men i alla fall fredag idag, äntligen! Helgen består av chillande idag och imorgon, jobb på söndag 12-16 och sedan julskyltning på Råå. Mysigt med julstämning såhär i november! Jag älskar julen, gör ni också det? Älskar allt ljus och stämningen som kommer med julen! Skulle en adventskalender vara intressant här? Har lite idéer men vill se om intresset finns!

Black Friday idag! Passa på att shoppa smart, passa på att fynda saker du kanske behöver längre fram till någon resa och passa på att köpa något lite dyrare som är ordentligt nedsatt istället för bara några hundralappar! Senare idag lägger jag upp ett inlägg med mina bästa tips såhär under Black Friday!

Önskar er en fantastisk fredag så hörs vi under dagen!

Kram My.Likes

Comments

Lite bilder från året som gått, min kära fina ponny som precis blivit frisk efter en lång skada! Men mer om det i ett annat inlägg! Njut av bilderna!

Kram My.

Likes

Comments

Godmorgon torsdag, klockan är nu 7.20 och jag sitter på bussen påväg ner till skolan. Idag har vi idrottsdag och vi ska prova på Para idrott - Alla kan, ska bli kul att testa på något som jag inte gjort innan! Vi börjar 8 och slutar runt 16, 17.20 har jag tid för att skaffa pass i Ängelholm och under tiden så åker min älskade sambo till Mimmi och fixar henne så vi inte är hemma hur sent som helst!

Har glömt att berätta för er att det är dags för Carl Stanley på lördag här i Helsingborg (!!) Stand-up show så kul! Någon av er som också ska dit?

Kram My.

Likes

Comments

Min morgon inleds lite olika tider varje dag då jag inte börjar samma tid alla dagarna i veckan, men vi kan ta måndagen som exempel! Min sambo börjar 07.00 och har ca. 30 minuter till jobb så han ställer klockan ca. 06.00 och då drar även min dag igång då jag har svårt att somna om och på måndagar är det inte heller lönt att somna om eftersom jag själv måste gå upp ca. 6.40. Men mellan 06.00-06.40 brukar jag mest chilla i sängen och eventuellt blogga om det behövs. När jag väl kommer upp 6.40 så börjar jag med att ta på mig.

Efter jag har tagit på mig kläderna så äter jag frukost, oftast bestående av en smoothie och/eller två mackor eller liknande. När frukosten är intagen borstar jag tänderna och håret innan jag sminkar mig. När jag är klar med allt så brukar klockan vara runt 7.05 och min buss går 07.19 så då återstår det bara att ta sig till bussen och sätta mig på bussen ner till skolan och kickstarta veckan som är full med nya möjligheter att göra veckan till en fantastisk vecka - allt blir vad man gör det till!

Hur ser er morgon ut? Berätta för mig i kommentarsfältet för det är alltid lika kul att prata med er!

Kram My.

Bildresultat för morgonrutin

Likes

Comments

Hade varit väldigt kul att få med er åsikt i nästa inlägg! Ge det en minut och tänk igenom och hjälp mig göra bloggen mer intressant samt att ni kan vara med och påverka här!

Kram My.

Likes

Comments

Tisdagen börjar lida mot sitt slut, klockan är just nu 17.59 och jag har kommit hem från skola, stall samt handling. Väntar just nu på min kära pojkvän som ska komma hem från jobbet och tänkte passa på att slänga upp ett inlägg om min dag här så länge!

Idag är det som sagt tisdag och dagen startade ungefär 06.20 med att gå upp och göra mig i ordning inför en dag i skolan. Skoldagen startade klockan 8.00 och då började vi med filosofi som är så förbannat invecklat och jag förstår inte vad jag skriver... Vidare till svenska och där pratar vi just nu språkhistoria, förbannat kul det också...... Under lunchen hade vi möte med vår studentkommitté där jag sitter med, vi pratade om bal och flak. Sedan kom det fram att vi hade håla fram till 14.00 då våra lärare var sjuka. Avslutningsvis hade vi religion och slutade 15.15.

Efter skoldagens slut begav jag mig mot stallet för att mocka och fixa stallet, Mimmi vilar idag så var klar där redan runt 17.00 och blev hämtad av pappa för att åka och handla lite mat till oss. Nu står bloggande och plugg på schemat tills maten är klar!

Hur ser er kväll ut? Har ni haft en bra tisdag?

Kram My.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Studenten 2018. Snart är halva trean avklarad, snart jul och nytt år (året jag tar studenten!!). Känns otroligt ofattbart att halva trean snart gått, kändes som om vi började igår. Hur går skolan för er? Eller jobbar ni? Hur gamla är ni? Hade varit kul att ha lite kontakt med er i kommentarsfältet!

Men till vad detta inlägget kommer att handla om, klänningar till studentdagen. Vart kan man hitta vita, enkla klänningar med lite stil för inte en allt för dyr peng?

Klänning 1: 119 kr

Klänning 2: 279 kr

Klänning 3: 99 kr

Klänning 4: 198 kr

Passa på att fynda bland alla fina klänningar hos Nelly! Massor av rea!

(Detta inlägg innehåller annonslänkar)

Kram My. 

EN / TVÅ / TRE / FYRA

Likes

Comments

En fråga som brukar ställas ganska regelbundet är vilka bloggar jag brukar läsa och följa regelbundet, så i detta inlägg tänkte jag faktiskt ta tag i den frågan och svara och motivera varför jag läser just de bloggar jag gör. Egentligen följer jag inte så många bloggar och läser dagligen men jag har några bloggar jag kikar in på några gånger i veckan.

Blogg nummer 1:

Nellie Berntsson: Oväntat nog (eller inte) så läser jag Nellies blogg. Det som gör att jag väljer att läsa just hennes blogg är att hon är så pass ung och samtidigt en så god entreprenör som kombinerar hästlivet med skola, jobb och allt däremellan. Hon har dessutom varit en förebild inom ridsporten när jag var yngre vilket har gjort att jag har följt henne i många år och har fortsatt då hon har hittat förmågan att hålla kvar mig som läsare genom ett varierat innehåll men samtidigt håller kvar den röda tråden.

Blogg nummer 2:

Systrarna Elfstrand: Nästa blogg är också en hästblogg... Tycker jag ser ett mönster här... Hmm... Aja.. Anledningen till att jag följer systrarnas Elfstrands blogg är för att de skriver om ämnen som jag verkligen brinner för. Båda systrarna är dessutom väldigt duktiga entreprenörer dessa också och driver både bloggen och en YouTube-kanal. Eftersom jag följer YouTube kanalen så har det automatiskt blivit så att jag vill se mer från bakom kulisserna och därmed så är deras blogg ett mycket bra sätt.

Blogg nummer 3:

Hanna Stefansson: Den tredje och sista bloggen jag tänkte lyfta fram här idag är faktiskt inte alls en hästblogg utan en modeblogg. Brukar vanligtvis inte fastna för just modebloggar men älskar att klicka in på Hannas blogg och scrolla igenom hennes fantastiska flöde! Även om jag inte själv skulle kunna bära upp alla plagg så tycker jag Hanna är en extremt härlig tjej som vågar bära det som hon (och erkänn det vi inte annat än hålla med om) tycker är snyggt.

Det var 3 av bloggarna jag läser regelbundet, vilka bloggar följer ni? Läser ni varje dag eller några gånger i veckan? Bloggar ni själva? Bomba bloggar i kommentarerna så går jag in och checkar läget!

Kram My.

Likes

Comments