View tracker

Söndag igen, måndag imorgon... Vart tog helgen vägen?? Dagen idag bjöd på en uteritt med ponnyn, ångrade mig angående dressyrpasset och red ut i stället! Men det gick lika bra det. Sedan blev det hem en snabb sväng, innan det blev gymmet! Tränade crosstrainer samt styrka för mage och ländrygg, ett bra pass idag!

Hur har er dag sett ut? Har ni gjort något speciellt eller bara varit hemma? Hoppas i alla fall ni har haft en fin dag och får en fin kväll så hörs vi imorgon!

Kram My.

Likes

Comments

Godmorgon alla underbara! Idag är det söndag den 22/1 och jag och C ligger i sängen och bloggar samt fixar lite bilder till bloggen som vi tog igår! Vi får se när bilderna dyker upp här men det kommer så småningom! Idag kommer dagen bjuda på mys och sedan stallet för att fixa där samt rida ett dressyrpass på ponnyn min. Hoppas att hon är lika fin som igår då hon var riktigt mjuk och fin i handen, hon är så himla kul att rida när hon är så pass fin!

Har ni några speciella planer? Mår ni bra? Jag mår ganska okej! Fortfarande förkyld men annars är det bra! Förresten, angående vloggen ni ville se här, vad är det för speciellt ni vill se? En helgdag eller en vardag? Mycket häst eller lite häst? Med C eller utan C?

Hoppas ni får en fin dag!

Kram My.

Likes

Comments

Godkväll allihopa! Hoppas ni har haft en bra dag? Det har jag haft! Det öppna huset gick bra och det kom mer folk än beräknat så det var trevligt! Sedan bar det av till stallet och rida (stallet var redan fixat av mina snälla föräldrar som även lunchade hästarna när jag var på öppet hus). Sedan blev det hem till C och åt mat.

Nu ligger jag i sängen och väntar på C som är nere och hämtar dricka innan vi ska se filmen Dirty Grandpa, som verkar ganska rolig!

Önskar er en fin kväll!

Kram My.

Likes

Comments

Min favoritlåt just nu är Starboy av The Weekend. Tycker låten har ett skönt sound och är allmänt bra! Gillar egentligen inte The Weekends låtar men tycker denna var riktigt bra för att vara från dem. Antar att många redan hört låten men om ni inte har det så tycker jag ni ska gå in och lyssna på den och lägga till den i er spellista för den är riktigt nice!

Kram My.

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon lördag! C ligger och sover bredvid mig och jag ska snart börja göra mig klar inför ytterligare en skoldag... Öppet hus står som sagt på schemat och sedan ska vi till hästen innan vi åker till Rydebäck för att spendera natten där! Morgondagens planer är fortfarande oklara men vi ser vad som händer. Hur ser er lördagsplanering ut? Ska ni spendera den med kompisar eller med familjen eller själva?

Jag och C låg och kollade på semester igår kväll, behöver jag säga mer än att jag är så jävla sugen på att dra iväg? En vecka med bara den jag uppskattar mest och bara mys, sol, bad osv. Det lär bli att vi åker iväg efter studenten nästa år åtminstone, C tar ju körkort i sommar så lär bli en roadtrip i sommar.

Kram My.

Likes

Comments

Gokväll! Sitter i soffan efter en händelserik fredag, Dagen har bjudit på skola, stallet samt gymmet. Kan börja med och be om ursäkt för att det inte kom något inlägg runt 15-tiden som vanligt, det berodde på att jag inte hade tid att blogga varken igår eller idag... Hoppas ni inte är allt för arga på mig för det. Men åter till dagen, dagen har bjudit på två lektioner och sedan iordningställning till öppet hus på skolan imorgon! Sedan åkte jag och C till stallet och longerade Mimmi samt fixade stallet, när vi var klara där så hämtade pappa oss och körde oss hem. Väl hemma packade jag min träningsväska och drog mot gymmet.

Idag bestod träningen på gymmet av crosstrainer, spinning samt styrka för ländrygg, mage samt rumpa. Detta tog ungefär 50 minuter. Det kändes otroligt bra att vara tillbaka efter lite paus pga förkylningen, kändes bra att göra av med lite överskottsenergi. Rekommenderar faktiskt alla att skaffa sig ett gymkort eller att börja träna hemma så det ger en så otroligt bra stimulans för både hjärnan och kroppen.

Har er dag varit bra? Vad har ni hittat på?

Kram My.

Likes

Comments

Godmorgon! Fredag idag, äntligen! Två lektioner endast idag och sedan ska vi ställa ordning till öppet hus som vi kommer ha på skolan imorgon! Så slutar runt 12.30! Ikväll blir det bara att ta det lugnt och slappa, ska vara på skolan 10.00 imorgon så det är inte så tidigt men behöver ändå ställa klockan!

Planerna inför helgen är fortfarande lite oklara så får se vad som händer. Säkert är i alla fall öppet hus samt att vi ska sova hos mig idag och C imorgon! Söndagens planer är fortfarande under planering så får se vad som händer!

Önskar er en dag fylld av glädje!

Kram My.

Likes

Comments

Godkväll! Har ni haft en bra dag? Det har jag! Skolan gick bra och även besöket hos UMO! Väl hos UMO så satte jag in en hormonspiral (ett preventivmedel) som sitter i och verkar upp till 5 år. P-piller fungerade inte för mig då jag fick humörsväningar så ska prova detta ett tag nu. Än så länge känns det bra i alla fall!

Efter UMO så var det stallet som gällde, fixade stallet och gick en promenad med ponnyn min för att få bort hennes träningsvärk sedan hoppningen igår. C var med i stallet idag då jag var lite yr er insättningen av spiralen, min stjärna! Tur att jag har honom! Efter stallet så körde vi hem C för att sedan åka hem och slappa.

Hoppas ni får en fin kväll!

Kram My.

Likes

Comments