Header

Vilken vecka det har varit, bortsett från det ruskiga vädret vi har blivit bjudna på de senaste dagarna.. men nu ser det ut att komma lite sol igen!

Onsdagen bjöd på afterwork med härliga kollegor och resterande av veckan har bara bestått av jobb, umgänge och mys med P. Men oj vad snabbt den här veckan gick, eller ja hela månaden. Det är redan 1 april och nu är det bara 13 dagar kvar till att jag fyller år(woooho). Nu är det lunchtime innan det bär av mot kvällsjobb, ciao.

Likes

Comments

F R I Y A Y !

Godmorgon fredag och godmorgon helg! Jag är absolut inte ledig i helgen, men det känns ändå så härligt att den är här. Lite kvällsjobb står på schemat idag, 17-22 och efter det vankas det faktiskt utgång med min Marion. Ikväll ska vi dansa så vi får ont i fötterna, något jag kommer ångra när jag kommer till jobbet imorgon, men vad gör det om 100 år?

Hur härligt är det inte att våren är på väg? Jag sitter faktiskt ute i solen och äter frukost idag. Hoppas ni får en grym helg i solen, ciao!

Likes

Comments

Det är såhär jag överlever mina dagar, kaffe i mängder! ☕️

Bortsett från allt kaffedrickande så jobbar jag på som vanligt, det händer som sagt inte mycket annat i mitt liv just nu mer än jobb.. men om ynka 23 dagar fyller jag år och jag blir då 20 år, tiden bara springer förbi.. Det känns som igår som man ringde till varandra på hemtelefonen och frågade "ska vi leka?". Nostalgin svävar förbi oftare och oftare ju äldre man blir, vilken tur att man kan leva vidare på många fina minnen 🌸

Likes

Comments

M O N D A Y !

Måndag igen och jag har klarat av en hel vecka på nya jobbet och idag startar jobbvecka 2, jag är så glad att jag fick det här jobbet, jag kan inget annat än att säga att jag älskar mitt jobb. Just nu trosar jag omkring hemma i knappt några kläder alls och dricker kaffe, det är snart dags att hoppa in i duschen och göra sig redo för jobb.

Min vecka som varit har endast bestått av jobb och det kommer denna vecka också göra, så mycket roligare inlägg blir det tyvärr inte. Men ni får stå ut med att jag tjatar om jobb här och om ni har tur så händer det något mer roligt i mitt liv som jag kan berätta för er. Nu kallar duschen, ciao!

Likes

Comments

If Friday had a face, I would kiss it.

I onsdags (1/3) så var jag på ännu en arbetsintervju och det gick superbra. Denna gång på en restaurang som heter Angry Bull och jag börjar redan nu på söndag, jag kommer nog trivas som fisken i vattnet på Angry Bull, det känner jag i hela kroppen. Det är nästan så att jag längtar lite till söndag nu. Äntligen så börjar allt ordna upp sig här hemma och det är så himla skönt!

Men idag är det ju fredag, bästa dagen på hela veckan enligt mig! Jag hoppas ni får en toppenhelg vare sig ni bara är hemma och tar det lugnt eller om ni är ute och festar. Jag ska bara ta det lugnt i helgen och ta hand om mig själv och min kropp, det kan behövas ibland. Trevlig helg!

Bilderna kommer från Angry Bull's Facebook-sida som ni hittar HÄR.

Likes

Comments

Hej hallå!

Som jag berättade för er i söndags så var jag på en arbetsintervju i måndags. Det var inte mycket av en intervju, utan mer att dem ville se vem jag var eftersom en kompis hade rekommenderat mig. Idag ska jag i vilket fall till La Uva tapasrestaurang och provjobba, dem vill se hur jag arbetar och om det går bra så hoppas jag på en anställning. Håll tummarna för mig!

Skjortan är strykt efter att ha legat i garderoben alldeles för länge, hehe.. Jag använder ju aldrig skjortor annars, tror detta blir 5e eller 6e gången i mitt liv jag använder skjorta. Nu ska jag försöka få i mig lite lunch och sen gör mig iordning, klockan 15.00 är det dags att jobba och det ska bli härligt att få jobba lite mer med kroppen än vad jag gjort de 4 senaste månaderna som telefonförsäljare.

Ciao.

Likes

Comments