Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mer och mer går jag sönder, lite för varje dag som passerar tyvärr. Hur man får ett stop på det? Hmm, det vet jag inte. Kanske är det bäst att steppa upp lite och va den personen som är bra för mig själv, men hur gör man? Suddigt och förvirrande, det är bara två ord som beskriver min hjärna och det är fruktansvärt svårt att tänka då. Jag vill kunna tänka mer på mig själv, men om det ska ske så måste jag välja. Jag vill inte välja bort något, jag vill inte sluta med att stå kvar med ett enda stort misstag till val.

Luddigt, luddigt..

Släpp det. Det är inte allt.
Eller?

Likes

Comments

För första gången på väldigt länge så har jag mått så fantastiskt bra under 3 hela dagar, allt tack vare min älskade pojkvän. Jag har varit hos Pontus hela helgen och vi har haft massor kvalitetstid och det behövdes verkligen. Vi har ätit gott, shoppat och bara varit, en helg i världsklass 💎

Nu är det dags att återgå till verkligheten hemma i Norrköping.
Inatt ska jag skjutsa mina föräldrar till flygplatsen, dem lämnar mig i 16 dagar för lite semester på Malta. Hur fantastiskt fin ö är inte Malta egentligen? Helt magiskt!
Så 16 dagar helt själv? jag ska ta tag i träningen nu i veckan, börja jobba igen efter ledighet och längta till nästa gång jag får åka till Pontus igen. Det kan även behövas att ha lite tid för sig själv, så nu ska jag endast fokusera på mig själv och ingen annan när jag kommer vara ensam i 2 veckor.

Likes

Comments

Idag skulle bli en bra dag, men det såg mitt mående till att det ska det inte alls bli. Jag har en hel del att göra idag, saker som jag behöver fixa innan jag åker iväg till Pontus över helgen, men hur ska man orka göra massor viktiga saker när ens hjärnspöken står i vägen? Jag försöker tackla dem så gott det går, men nu ligger jag istället bara hemma i en solstol och har ingen ork till att ens tänka på att åka iväg någonstans. Idag mår jag inte bra.

Ibland är det lätt, ibland är det svårt.

Likes

Comments

Idag är en bra dag och det känns fantastiskt!
Idag ska jag hålla mig hemma, njuta av solen och beta av massor podcast-avsnitt som jag har missat senaste tiden. Solen gör mig gott, jag är trots allt rena rama soldyrkaren och jag är helst i solen varje sekund som den är framme.

Jag önskar och hoppas att ni också har en bra dag idag, ta hand om er själva och tänk glada tankar!

Likes

Comments

Don’t forget the happy thoughts. All you need is happy thoughts
You made it through today. And that’s something to be proud of.

Likes

Comments

Hej, hur mår du?
Hej, idag mår jag inte så bra.

Och det är sanningen, den allt för vanliga sanningen tyvärr.
Jag har kommit till det stadiet där jag inte längre vill låtsas att jag alltid mår bra, för det vet du lika mycket som jag att alla mår inte alltid så bra. Idag är ingen bra dag och jag tänker heller inte säga att det är bra om någon frågar mig. Det värsta med att inte må så bra är att jag faktiskt inte kan sätta fingret på varför jag inte mår så bra, men det är okej. Det är okej att inte må bra och det är okej att erkänna för andra än sig själv att man faktiskt inte mår så bra. Psykisk ohälsa är alldeles för vanligt i dagens samhälle och vi borde prata mer om det, det ska absolut inte behöva vara en tabu att prata om det.

Någon dag så kommer jag berätta min story för er, men inte idag, för idag tänker jag fortsätta med att "inte må så bra" och det känner jag är okej. Jag ska idag tänka på mig själv och på er andra som inte heller mår så bra idag, vi är inte ensamma och vi ska aldrig vara rädda för att berätta för någon hur vi mår och hur vi känner. Det är okej.

Det är okej att inte alltid vara okej.

Likes

Comments

Fredag den 18 augusti och nu är det bara EN vecka kvar till jag får träffa Pontus igen. Idag saknar jag honom extra mycket och den här jävla distansen gör ont i varje del av mig, men snart snart snart får jag se honom och vara i hans närhet igen och det är de enda som betyder något.

Dear you, 
I may be miles away from you, 
but you´re still the first thing on my mind.

Likes

Comments

Vaknade upp med feber och en jävla förkylning idag, inget roligt alls..
Det är dagar som dessa jag längtar tillbaka till bättre dagar och det är när jag sitter och tänker på massor minnen som jag verkligen uppskattar det jag har och dem människor jag har runt omkring mig. Jag har gått igenom tuffa perioder i livet och jag är även i en sån period just nu, och det är då man verkligen behöver tänka igenom vad man har här i livet. Jag har så mycket att vara tacksam för, så mycket människor som jag uppskattar mer än något annat i världen, men jag tror att dem flesta (precis som jag) är väldigt dåliga på att uppmärksamma dessa människor och fina stunder och faktiskt UPPSKATTA det man har.

Jag är idag starkare än någonsin pga all stöttning jag har fått utifrån.
Jag UPPSKATTAR mina medmänniskor så mycket, tack för att ni hjälpt mig att bli den jag är idag och tack för att ni ännu finns kvar vid min sida och hjälper mig att utvecklas ännu mer och bli ännu bättre och starkare än vad jag redan har blivit. Tack.

Likes

Comments