hej alle sammen

som jeg sagde igår ville jeg snakke om forelskelse, og jeg tænkte at nu var et godt tidspunkt.

jeg er selv meget erfaren med forelskelse, jeg haret kæmpe crush på en her for tiden, og det er et hårdt, da han ved det, men har ikke de sammen følelser for mig.

Han er et år ældre end mig, men det virker bare ikke som så meget. Vi har skrevet lidt sammen, og det er derfor jeg ved, at han ikke har de sammen følelser for mig.

Han skrev faktisk direkte, at han kun så mig som en ven, og at vi ikke burde skrive sammen, hvis ikke jeg kunne indse det.

Det var ret hårdt, og det er det stadig, men jeg er begyndt, at vænne mig til det, og indse at det aldrig bliver os.

jeg kan godt se at han er en kæmpe idiot, han har ud nyttet at jeg er forelsket i ham. Han bad mig nemlig om at sende et billede af mig selv i undertøj.

Det endte med at jeg gjorde det, og det fortryder jeg meget. det var på snapchat, så det er væk nu, men alligvel, bare tanken om at han har set mig kun i undertøj er ret mærkelig.

Jeg fik faktisk også et billede af ham. Men alligevel det var dumt, og det skal man aldrig gøre.

Selv hvis det er ens kæreste der spørger dig om et billede hvor du enten er nøgen, eller kun har undertøj på, skal du ikke gøre det. For det første hvis de tager et screenshot, kan de vise det til alle. Det kan godt være at du stoler på ham, men måske en dag hvis i slår op, viser han det måske til alle.

Jeg har en veninde der har sendt et billede hvor hun kun havde undertøj på, til sin kæreste, de er stadig kærester, men da hun havde sendt det, viste han det til alle hans venner. Hun ved det ikke, jeg har ondt af hende. Efter hun fik en kæreste har hun ændret sig. Før hun blev kærester med ham, kunne hun aldrig finde på at sende sådan et billede.

Forelskelser kan være hårde, men nogle gange skal man bare springe ud i det. Det kan jo være at personen også kan lide dig. Hvis ikke de kan er de ikke det værd, så må man bare gøre sit bedste for at komme over dem.

Det kan være rigtig svært at komme over en person, men nogle gange er det vigtigt. Jeg kender et godt citat der lyder: nogle gange gør det mere ondt at holde fast, end at give slip.

Jeg syntes at det her citat er rigtig godt når det kommer til håbløs forelskelse. Det kan nemlig være svært at komme over en, men det er nogle gange det bedste.

et godt råd er, at istedet for at tænke på de gode ting ved personen, skal du tænke på de dårlige ting. Det lyder meget negativt, men nogle gange må man være negativ, for at komme til det positive.

Hvis du er forelsket, men er i tvivl, om du vil prøve at gå videre, og snakke med em om det, kan du lave en liste. På den ene side skriver du alle de gode ting ved personen, og på den anden side skriver du alle de dårlige ting. På et tidspunt i processen, vil du måske indse at du ikke er så forelsket i dem. Men måske finder du også ud af, at du virkelig godt kan lide dem, og der efter kan du måske enten skrive til dem, eller tale med dem, alt efter hvilket forehold du har til dem.

Hvis det er en person du hverken skriver eller taler med normalt, så er det måske en god ide, at holde lidt igen, og måske starte lige så stille ud, med bare at skrive med dem. Du kan jo skrive og spørge lidt om deres interesser, og så når du føler du kender personen godt nok, kan i tage snakken.

Det kan være hårdt, hvis personen du er forelsket i, er en du ser hver dag. Nogle gange føles det som det bedste at undgå personen, men det er faktisk også godt bare at opfører sig normalt. Det er godt at opfører sig normalt, og prøve at ignorere dem, for så virker det mere naturligt, og så ligger folk ikke mærke til det på sammen måde.

Hvis personen går i din klasse, skal du måske undgå at arbejde sammen med dem det første stykke tid. efter noget tid, kan du prøve at ignorere dem mindre, men det skal selvfølgelig først være når du er mindre forelsket i dem.

Det kan tage lang tid, og det er måske også en lang proces, men på et tidspunkt er du ovre dem (forhåbentlig), også kan du komme videre, du skal bare huske, at du ikke må gå tilbage til at kunne lide dem, for så skal du igennem det hele igen.

det var sådan set alt jeg havde at sige/skrive, jeg håber at i kunne bruge det.

Men husk at lige meget hvad, skal du ikke ændre dig for dem, du skal være dig selv 100%, og hvis de ikke kan lide dig som du er, er de ikke det værd.

Likes

Comments

Hej alle sammen

det her er mit første indlæg, og jeg glæder mig meget til at lave flere. I det her indlæg, vil jeg gerne fortælle lidt om mig selv.

Jeg er en pige på 13 år, men dog ret moden af min alder. Jeg har været igennem en del, og jeg vil selvfølgelig fortælle mere om senere. Jeg går i 7 klasse , og spiller fodbold, jeg har ikke en kæreste, men har et kæmpe crush på en. Ham vil jeg også fortælle mere om, jeg vil nok også lave et blog indlæg om forelskelse, men dette vil jeg gerne bare holde simpelt, og fortælle lidt om mig selv.

Mine forældre er ikke skilt, og jeg har to søskende, en storsøster på 20 og en storebror på 16.

Det var alt jeg havde at sige for denne gang, ved godt at det ikke var særlig meget, men jeg lover, at skrive meget mere i mine næste opslag.

hvis i har nogle spørgsmål, kan i sende mig en mail, og så vil jeg nok svarer i mit næste blog indlæg.

Likes

Comments