Eftersom bloggen inte varit så aktiv på ett tag och jag inte läst mina tidigare inlägg så tänkte jag skriva lite om B. Vad som hände veckan jag hade under sommarlovet och vad som är nu.

Jag kan berätta att för lite mer än 1 månad skrev jag och mamma på papper för att bli medryttare åt 2 hästar. Jag är då medryttare till en super fin arab. Jag har inte frågar ägaren om jag får skriva ut hennes namn eller om jag får vissa bilder.

Jag tog hand om B nästan en hel vecka på slutet av sommarlovet. Jag hade haft hand om henne 1 dag. Andra dagen ringer en tjej i stallet och säger att B inte ser ut att må så bra. Jag skyndade mig iväg till tåget och var i stallet i bra tid. Mycket riktigt var det inte något som var bra. Kolik uteslöts eftersom det verkade som att hon hade massa gräs instoppat i munnen. Veterinären var där på vid lunch. Kollade i munnen. Det var någon form av varböld.. Så 1 vecka fick hon äta medicin och lite mindre kraft. Jag gick eller red lite försiktigt i skritt resten av veckan. Det var såklart tråkigt att jag inte fick rida ordentligt som jag hade längtat efter så länge! Men det var viktigt att hon fick ta det lugnt och att den där varbölden upptäcktes.

Efter den veckan fick hon börjas sättas igång. Jag började rida på torsdagar och tisdagar tillsammans med mamma. Så mysigt! ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Från och med mitt senast inlägg till nu har jag känt, nej.. jag stänger ner bloggen. Jag kommer inte in i någon rutin när jag ska skriva, glömmer alltid bort och har oftast inga bra bilder att dela med mig av. Sen blir inläggen väldigt lika. Min vardag är egentligen väldigt enformig.

Men. Jag känner att jag saknar att skriva ner och dela mina åsikter någonstans. Samtidigt som det många gånger blir väldigt rörigt. hehe.. Så är det så jäkla kul. Ska jag bara skriva när jag känner och när jag har bra bilder?

Jag går sönder på mitten. Ena delen av mig känner nästan ett behov av att skriva. Få ta fina bilder och allt sånt. Andra delen av mig känner att det bara stressar mig om jag måste ha en rutin när inläggen ska komma upp och fixa bilder till allt. Sen känner jag mig heller inte så säker att vissa mig framför kameran och dela med mig utav bilderna här. Eller inte alla iallafall. haha..

Ni hör hur det låter... Jag har funderat på att stänga ner den men inte vågat. Men jag tror ändå jag kommer fortsätta.. Trots allt. Men jag struntar i att alltid behöver visa bilder på mig, eller Strasse eller någon annan. Jag ska bara göra det för kul!

Likes

Comments

Vi pratar om samma djur, under samma rubrik. Trav. Jag ser inget fel i att tävla om att vinna pengar beroende på vilken häst som kommer till mål linjen. Jag ser däremot et mörker till hur man behandlar hästarna olika när det gäller. Speglar sig nästan lite i hur det ser ut bland människor idag.

Hästar som vunnit ihop 4 miljoner kronor ska behandlas som kungar/drottningar. Medans hästar som inte lyckas inom sporten säljs vidare.. vidare till slakt. Jag blir arg och skit ledsen. Men jag känner inte för att trycka ner någon. Jag vill tacka alllla som köpt sig en travhäst som egentligen skulle gått någon annanstans. TACK! Det är så härligt att det finns människor som kan och vill ta hand om hästar som råkar illa ut. Alla djur som råkar illa ut och tas om hand. Ni som hjälper. Tack!

Förlåt, men är riktigt trött på såna historier. 😔

Likes

Comments

Har aldrig varit mycket för att måla naglarna. Men här är några bilder från pinterest. Det ska helt klart testas!

Likes

Comments

Musik är seriöst det bästa som finns! Älskar att lyssna! Det ger en verkligen små kickar och feelings ibland. Man blir mer motiverad på livet!😄🎤

Här är mina bästa låtar just nu! 💗


1. Drag me down - One direction

Nog med att jag tycker om 1D. Men den här låten, enligt mig deras bästa! 24/7 i mitt huvud!

2.Girl from sweden- Eric saade

Det är nu senaste tiden som jag fastnat för den här. Riktigt bra!

3. Norge - Panetoz

Den här spelades på lägret och nu kan jag inte låta bli att dansa till den här låten! 😄

4. Imagination / something big - Shawn mendes

Har aldrig passat in så bra i musiksmak som med Shawn. Hans låtar är så bra! Men favoriterna är dom här! 👆

5. Home to mama - Justin bieber

Aa. Sorry alla haters. But i loove this! Lyssnar inte så jätte mycket på texten. Utan rösten och musiken! 😍

Det är mina favoriter just nu! Så nu vet ni vad jag lyssnar på 24/7 haha 💗

Likes

Comments

Ett vanligt tjej problem är kläder. Speciellt en tidig morgon och man ska till skolan. Här har jag valt ut lite bilder på pinterest. Där finns massor av bilder!

Likes

Comments

god morgon, lunch och eftermiddag! var uppe vid 7. Cycklade till stallet och var där 9.00. klockan 10.00 var jag i ridhuset och skrittade fram bassira. tog fram lite bommar så hon fick jobba lite med att lyfta benen. kändes helt okej. lite osadig i form och lite trött. redan när jag gjorde iordning henne var hon lite lagom söming. stod typ och sov. aja. hon blev liite bättre på slutet i alla fall. imorgon bli drt något lättare dressyrpass. jag ska jobba med att hitta en bättre balans i kroppen. därefter försöka tänka på mina underskänklar. även händerna ska jag tänka på att hålla stilla och stadiga. och mjuka. så att B blir stadigare i formen och förhoppningsvis bättre i steget. lyckad dag iallafall! lögtar redans tills imorgon💝

Likes

Comments

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag passar jag en arab som jag förhoppningsvis får blir medryttare på 2 dagar i veckan!😱😍😄💗 Det ska bli super kul och jag ser verkligen framemot det. Men nu har jag henne nästan hela denna veckan. En chans att komma henne lite närmare och få se lite utav hennes rutiner, vad hon tycker om och inte. 😄 Vilket är super bra inför framtiden! 👍

Jag kommer lägga träningspassen dag från dag. Idag beror på vad ägaren gjort tidigare dagar. Sen kommer jag nog ha ett litet "fastare" schema". Men allt beror hel på hur hon är och känslan.

Jag var i stallet i Lördags och då tränade ägaren med lite bommar och jag hoppade upp och bara fick en känsla om hur hon var. Så igår vet jag inte vad hon har gjort. Jag hade tänkt att fortsätta jobba lite med bommar idag med. Men om hon gjorde det igår också struntar jag i det och bara joggar av eventuell träningsvärken med mycket lösgörande övningar. I såna fall tar jag bommar på tisdag.

Onsdag planerar jag ett lugnare men effektivt dressyr pass på kanske 20-30 minuter och sen eventuellt en uteritt i skogen. (Om jag ridit med bommar dagen innan så bara lösgörande och mycket skritt arbete för att spara energi till torsdag och fredag)

Torsdag och fredag rider jag och mamma lektion för min tränare. Super duktig och jag längtar såå!


Här övar Strasse och jag piaff. Vad tycks?Haha. Nä Jag skoja! Vet inte riktigt vad som hände med hans ben här men visst, det ser ut som vi skulle kört piaff? 💗🐎😂

Likes

Comments

Hej! Efter att jag hade ätit brunch som pappa lagat (mums!), körde han mig till en kompis. Sköt att bara vara och göra tokiga saker. Vi har vimlat runt på massa olika matbutiker för att hittat något att äta. Sen skulle vi cykla och hitta någon stans att ha picknick. Ja. Ni hör ju bara hur det låter. Nu är jag hemma och ska välkomna farmor! ❤️

Juste, har hunnit sortera och starta en tvätt också. Men det är inte lika intressant! 😂❤️ kram!

Första bilden var imorse. Månsan ville också ha lite brunch ute på altanräcket!? Haha😁❤️

Likes

Comments

Istället för clara testar så blir det en Fanny testar. I födelsedag fick jag bland annat en liten bok med olika hud krämer. Ni vet som ansiktsmask fast till flera kroppsdelar som kroppen, fötterna, håret. Ect. Det är jätte mycket roliga saker. Har tänkt testa dom någon gång nu i veckan faktiskt!

Så här ser den ut! Blev lite olika ljus på bilderna. Men den sista var jag tvungen att ta med blixt för att det skulle synas bra. Ser ni att det är en typ blåbärs kräm!(!!!!!!!)  Passar perfekt👌 för mig! Jag som äääälskar blåbär. Så den hoppas jag verkligen på! 😊

Likes

Comments