Okej, Ola äger halva bilen. Men så himla gött med bil igen!! Sparkontot blev lite mindre men vad gör det när man kan vara lite mer spontan i vardagen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi började semestern i Säve hos Olas föräldrar. Där var vi ett par dagar innan vi tog en sista minuten till Gran canaria. Efter resan var vi en vecka till i Säve. Det var skönt med "semester" från semestern innan man skulle fara hem.


Likes

Comments

I sommar var vi en vecka på Gran canaria. Jättebra väder varje dag förutom en, och då hyrde vi en bil och körde till dom största shoppingcentrumen på ön. Tror vi besökte fyra/fem stycken. Det tog hela dagen, haha. Plus att vi fick se ön.

Jag har inte så mycket bilder, filmade det mesta på snapchat.

Likes

Comments

Nu börjar jag inse att sommaren är nära. Nu är det bara några veckor kvar till semestern och jag har börjat jobba på brännan. Anledningen till att jag varit borta från bloggen är JOBB. Här under ser ni mina naglar jag har just nu och två bilder från senaste helgen.

Likes

Comments

Nu har jag tillslut gått till frisören och blekt bort min utväxt. Har gjort ett försök här hemma men man såg ändå att jag hade en utväxt. Men nu är den helt borta. Blev även lite gråare och så passade dom på att klippa topparna. Känns så himla fräscht nu!


Likes

Comments

Nu ska jag tillslut ta tag i mitt körkort. Jag har min första körlektion den tredje april. Jag har ingen aning om hur det kommer gå då jag inte har övningskört något innan. Men efter en massa tjat ifrån min älskade Ola så är det dags nu.

Jag är även i stort behov av en semester. Jag tror aldrig jag haft mörkare ringar under ögonen och när jag väl är ledig orkar jag knappt gå utanför dörren. I somras var jag ledig tio dagar i streck men annars har jag jobbat på. Sen har jag ett jobb som sliter på ryggen och nacken nå sjukt.. Men annars är livet ganska gött!

Bild från i måndags då jag sen var ledig två dagar.

Likes

Comments

Som ni ser har jag fått dille på lösögonfransar. Min sambo tycker jag är galen, men det är ju ingen nyhet. Sen köper jag dom flesta från ebay så det är inte mycket pengar jag lägger på dom direkt. Älskar att prova olika stilar på dom. Sminkar mig ungefär två dagar i veckan och då använder jag mer än gärna några av dessa.


Likes

Comments

Likes

Comments

Var ett tag sedan jag satt ner och pratade med min pappa utan en massa andra. Det har hänt så mycket på senaste tiden att vi har som glömt bort varandra lite. Han har flyttat in i en stor lägenhet mitt i stan och gått och gift sig, väldigt otippat må jag säga.Jag fick även en handväska av honom från Ralph lauren, det var en försenad julklapp. Måste bara tillägga att älskar hans perserkatter, lugna, gosiga och så himla söta! Katter måste verkligen ha rätt personlighet för att jag ska tycka om dom, man kan inte lita på katter haha.

Likes

Comments