Var och backpackade kring Phuket i två veckor i december. Första två dagarna var det lite molnigt men sedan hade vi toppenväder, men värmen var alltid där såklart.

Vi bodde ungefär två dagar på ett hotell sedan for vi vidare. Men vi begränsade alltid förflyttningstiden till max cirka 2h och med båt med tak så man fick sol jämt.

Först bodde vi en bit ifrån Phuket stad. Sedan Phi Phi island, Koh Lanta, Krabi och sedan Phuket innerstad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det inte lång tid kvar tills vi ska iväg och backpacka i Thailand. Fram tills dess blir det mycket gym och jobb. Har en del jobbiga grejer jag ska göra innan dess så kan inte riktigt ta in det än. Gymmar väldigt ofta just nu, älskar hur jag mår av det. Kör all in med BCAA, proteinshakes och bara götta en dag i veckan. Får allt leta upp nått gym i Thailand, lär ju inte va lika dyrt engångsinträde som i Sverige;D.

Förresten så är jag så himla glad att Emma.A har flyttat hem till Umeå igen!

Likes

Comments

Börjat träna på ett "nytt" gym. Blivit nästan varje dag dom senaste veckorna. Hoppas att jag kan hålla i det här, då jag och Ola även har börjat äta nyttigare. Då är det så mycket roligare att träna. Tränar även med Emma.A nån gång i veckan. Är ofta ensam på gymmet då jag är där rätt tidigt efter att jag jobbat natt, vilket är himla skönt.

Likes

Comments

Kanske bästa utekvällen någonsin. Jag, Emma.A, Linnea och Mikaela var och såg Chippendales här i Umeå. Kort sagt är det manliga strippor som dansar/juckar. Mycket skrik och pinsamheter. Emma.A och Linnea fick en lapdance, haha!

Likes

Comments

Okej, Ola äger halva bilen. Men så himla gött med bil igen!! Sparkontot blev lite mindre men vad gör det när man kan vara lite mer spontan i vardagen.

Likes

Comments

Vi började semestern i Säve hos Olas föräldrar. Där var vi ett par dagar innan vi tog en sista minuten till Gran canaria. Efter resan var vi en vecka till i Säve. Det var skönt med "semester" från semestern innan man skulle fara hem.


Likes

Comments

I sommar var vi en vecka på Gran canaria. Jättebra väder varje dag förutom en, och då hyrde vi en bil och körde till dom största shoppingcentrumen på ön. Tror vi besökte fyra/fem stycken. Det tog hela dagen, haha. Plus att vi fick se ön.

Jag har inte så mycket bilder, filmade det mesta på snapchat.

Likes

Comments

Nu börjar jag inse att sommaren är nära. Nu är det bara några veckor kvar till semestern och jag har börjat jobba på brännan. Anledningen till att jag varit borta från bloggen är JOBB. Här under ser ni mina naglar jag har just nu och två bilder från senaste helgen.

Likes

Comments