Nu ska jag tillslut ta tag i mitt körkort. Jag har min första körlektion den tredje april. Jag har ingen aning om hur det kommer gå då jag inte har övningskört något innan. Men efter en massa tjat ifrån min älskade Ola så är det dags nu.

Jag är även i stort behov av en semester. Jag tror aldrig jag haft mörkare ringar under ögonen och när jag väl är ledig orkar jag knappt gå utanför dörren. I somras var jag ledig tio dagar i streck men annars har jag jobbat på. Sen har jag ett jobb som sliter på ryggen och nacken nå sjukt.. Men annars är livet ganska gött!

Bild från i måndags då jag sen var ledig två dagar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som ni ser har jag fått dille på lösögonfransar. Min sambo tycker jag är galen, men det är ju ingen nyhet. Sen köper jag dom flesta från ebay så det är inte mycket pengar jag lägger på dom direkt. Älskar att prova olika stilar på dom. Sminkar mig ungefär två dagar i veckan och då använder jag mer än gärna några av dessa.


Likes

Comments

Likes

Comments

Var ett tag sedan jag satt ner och pratade med min pappa utan en massa andra. Det har hänt så mycket på senaste tiden att vi har som glömt bort varandra lite. Han har flyttat in i en stor lägenhet mitt i stan och gått och gift sig, väldigt otippat må jag säga.Jag fick även en handväska av honom från Ralph lauren, det var en försenad julklapp. Måste bara tillägga att älskar hans perserkatter, lugna, gosiga och så himla söta! Katter måste verkligen ha rätt personlighet för att jag ska tycka om dom, man kan inte lita på katter haha.

Likes

Comments

Hon som förstår mina största intressen som ingen annan har varit på besök. Vin, chips och utgång. Behöver jag säga något mer.

Likes

Comments

I helgen var jag på "reunion" med gänget jag festade mycket med i somras. Dom flesta är från min gamla gymnasieklass. Förutom Marielle då som jag tog med mig. Henne har jag bara känt sen i somras, bra skit <3

Var även på dop i stadskyrkan. Det var en vän till Ola vars barn döptes. "Kände" bara igen bekanta där som Ola presenterat mig för innan så vågade inte ta några kort.

Likes

Comments

Jag har nu sagt upp mitt gymkort och köpt denna. Den är hos mig på onsdag, får leveransen direkt hem. Köpte den ifrån Sporttema efter en hel del surfande efter den mest prisvärda cykeln. Den kommer stå i vardagsrummet och hoppas att jag och Ola kommer slåss om den. Längtar!!

Likes

Comments

Idag har jag varit på stan med min vän Zenita. Vi var och fikade på Espresso house och när vi sitter där och äter kommer en kille fram mot mig och säger "Hej jag var bara tvungen att komma fram för jag tyckte du var så fin" Eller något liknande. Jag blev helt paff,haha. Har en påse från Rituals bredvid fotöljen jag sitter i. Sedan säger han "Såg att du hade en påse från Rituals, håller du på med sånt eller? Ja, alltså yoga och sånt". Jag säger "ehh, nej dom hade rea på smink".HAHA. Han hade tydligen cirkulerat runt oss innan han kommit fram för Zenita hade sett han gå förbi nån gång innan och min påse syntes inte så bra. Men han var jättegullig och tyckte nästan synd om han för han pratade bara på, jag fick liksom ingen lucka att säga att jag inte var singel. Sen kan jag inte släppa att han hade spanat in mig då jag åt, jag har jättelåg "självkänsla(?)" när jag äter. Skulle typ sluta äta om jag såg någon stirra på mig medans jag åt (okända människor såklart).. Zenita trodde att jag kände honom,haha. Men det var en rolig egoboost.

Köpte ett basic hårspray från Proffs, tycker det är ett jättebra budget hårspray. Även ett läppstift från Rituals och Mac pro longwear concealer från Mac.

Likes

Comments