Var ett tag sedan jag satt ner och pratade med min pappa utan en massa andra. Det har hänt så mycket på senaste tiden att vi har som glömt bort varandra lite. Han har flyttat in i en stor lägenhet mitt i stan och gått och gift sig, väldigt otippat må jag säga.Jag fick även en handväska av honom från Ralph lauren, det var en försenad julklapp. Måste bara tillägga att älskar hans perserkatter, lugna, gosiga och så himla söta! Katter måste verkligen ha rätt personlighet för att jag ska tycka om dom, man kan inte lita på katter haha.

Likes

Comments

Hon som förstår mina största intressen som ingen annan har varit på besök. Vin, chips och utgång. Behöver jag säga något mer.

Likes

Comments

I helgen var jag på "reunion" med gänget jag festade mycket med i somras. Dom flesta är från min gamla gymnasieklass. Förutom Marielle då som jag tog med mig. Henne har jag bara känt sen i somras, bra skit <3

Var även på dop i stadskyrkan. Det var en vän till Ola vars barn döptes. "Kände" bara igen bekanta där som Ola presenterat mig för innan så vågade inte ta några kort.

Likes

Comments

Jag har nu sagt upp mitt gymkort och köpt denna. Den är hos mig på onsdag, får leveransen direkt hem. Köpte den ifrån Sporttema efter en hel del surfande efter den mest prisvärda cykeln. Den kommer stå i vardagsrummet och hoppas att jag och Ola kommer slåss om den. Längtar!!

Likes

Comments

Idag har jag varit på stan med min vän Zenita. Vi var och fikade på Espresso house och när vi sitter där och äter kommer en kille fram mot mig och säger "Hej jag var bara tvungen att komma fram för jag tyckte du var så fin" Eller något liknande. Jag blev helt paff,haha. Har en påse från Rituals bredvid fotöljen jag sitter i. Sedan säger han "Såg att du hade en påse från Rituals, håller du på med sånt eller? Ja, alltså yoga och sånt". Jag säger "ehh, nej dom hade rea på smink".HAHA. Han hade tydligen cirkulerat runt oss innan han kommit fram för Zenita hade sett han gå förbi nån gång innan och min påse syntes inte så bra. Men han var jättegullig och tyckte nästan synd om han för han pratade bara på, jag fick liksom ingen lucka att säga att jag inte var singel. Sen kan jag inte släppa att han hade spanat in mig då jag åt, jag har jättelåg "självkänsla(?)" när jag äter. Skulle typ sluta äta om jag såg någon stirra på mig medans jag åt (okända människor såklart).. Zenita trodde att jag kände honom,haha. Men det var en rolig egoboost.

Köpte ett basic hårspray från Proffs, tycker det är ett jättebra budget hårspray. Även ett läppstift från Rituals och Mac pro longwear concealer från Mac.

Likes

Comments

Det blev en kort men intensiv julafton för mig. Jag och Ola for förbi min morsa, vi fikade, jag öppnade mina julklappar, åt lite julmat och sen var jag tvungen att fara på jobbet. Det var jobbigt att fara därifrån men jag kände mig ändå nöjd.

Likes

Comments

Fått hem två chokers från Madlady som jag beställde i förrgår. Vet att man inte ska köpa så mycket till sig själv i juletider men det är så bra erbjudanden överallt,hehe.

Likes

Comments

Gaaah denna månad är inte rolig alltså. Längtar tills julen är över. Jag ska jobba natt fre-lör-sön julhelgen. Vilket har gjort att jag totaldissat allt juligt, jag är konstig. Här hemma har vi inga julgrejer alls i år och Ola bryr sig inte om julen i allmänhet så det har bara blivit såhär. Sjukt trist, hade planerat att fara till Göteborg och fira med Olas familj men det är kaos på jobbet. Man har tur om man tar sig hem ifrån ett pass. Jobbade 36h i rad i veckan. Nog om det tråkiga.

Jag är ledig i helgen och då ska jag och Ola på Emma.Us födelsedagsfest. Det blir nog grymt! Jag har inte festat sen halloween. Jag har inga planer för nyår än men hörde att Emma.A eventuellt skulle till Umeå, så får se vad som händer.

Juste, Ola ville att jag skulle skriva en sak. ÄLSKAR DIG OLA!


Likes

Comments