Torsdag: pluggade lite på förmiddagen, umgicks med min Chris och sedan jobbade jag 14:40-22:00. Hem och däckade dirr.

Långfredag: vaknade vid nio och fick inget ordentligt gjort, duschade och åkte sen till far där det vankades påskmiddag. Stannade kvar hos pappa och pluggade till ca 01:30 sedan tog jag ett bad och gick och la mig.

Påskafton: vaknade hos far och vid 10 åkte jag hem till Christoffer en stund. Sedan bar det av till mor och där åt vi en massa mat och hade det trevligt. Vid 18-tiden åkte vi tillbaka till Christoffer, jag pluggade nästan hela kvällen och han lagade mat <3

Påskdagen: vaknade hos Chris, käkade frukost och åkte sen till mamma för att hinna hänga lite med storasyster Elin och hennes barn innan de åkte tillbaka till Stockholm. Annars idag har jag inte gjort så mycket, käkat sushi och varit iväg och handlat en sväng med mor och Johan.

Ikväll blir det plugg och tidigt i säng för imorgon jobbar jag 06:00-11:00. Tagga.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vaknade vid nio imorse och gick ut med Elvis direkt. Idag har jag städat köket och mitt rum (bytt sänglakan och hela köret), allt detta för att skjuta upp pluggandet så långt jag kunde. När jag var klar tände jag ett ljus, slog upp skolböckerna och dammade av lite Bob Dylan vinyler. Försökte skaffa mig en myskänsla och jag lyckades ganska bra. Äldre vinyler är det mysigaste som finns att lyssna på, de knastrar så härligt.

Nu är mamma och Johan tillbaka från Ullared, de åkte igår så jag har varit hemma själv med Elvis fram tills nu. Snart är det dags för middag och sedan blir det tillbaka till pluggandet, det blir dåligt med plugg imorgon då det väntar ett 10-timmars pass på jobb.

Likes

Comments

Gården började nervöst, hade seminarium och kände mig inte alls förberedd men det gick bra och jag blev godkänd! Åkte hem, städade lite, och fick sedan reda på att jag fick VG på min inlämning vilket betyder att jag får slutbetyget VG i en av mina förra kurser! Nu är det bara att vänta på tenta-resultatet... hoppas det har lust att vara lika bra.

Sedan gick det någon timme till och helt plötsligt skriver Christoffer att det är kaos i Stockholm, och jag tänkte mest att det alltid är det; följt av ett sms som säger att att han såg alla polisbilar. Då förstod jag ingenting. Men sen förstod jag. Satt framför TV:n i timmar. Fyfan, jag har verkligen inga ord. Jag är bara så tacksam att min syster, mina syskonbarn och Christoffer är oskadda. Vet inte vad jag hade gjort annars.

Ta hand om varandra.

Likes

Comments

Jag kan fortfarande inte förstå att jag träffade mitt livs kärlek på en studentkryssning. Idag är det två år sen.
Fakkk vad jag älskar dig Christoffer.

Likes

Comments

Kan inte förstå att bästa Oliver blir tre år idag. Saknar dig bästis!!!!

Likes

Comments

Jag är så trött, alltså verkligen totalt trött. I kropp, själ och ande (lol ingen fattar förutom min klass). Jobbade idag 06.00-14.00, hade tandläkartid 14.20. Var hos tandläkaren i god tid och när jag meddelar att jag är där bara så att de ska veta det, får jag reda på att min tandläkartid är fjärde maj. Det är 4/4 idag, min tandläkartid är 4/5. Alltså fakkkkk??? Jag tror att jag behöver ta semester från livet.
När jag är hemma gör jag ständiga försök till att studera men det går inte så bra just nu. Jag har kört fast. Jag tror att jag är för trött just nu. Tagit bort ett jobbpass i veckan så är ledig torsdagskväll iallafall. Tror verkligen jag behöver det.

I helgen var jag i Stockholm på Mall of Scandinavia. Det var skoj. Annars har det nog inte hänt så mycket tror jag, jag vet inte. Jag har ingen hjärna kvar.

Likes

Comments

Det är tenta-tider. Lämnade in hemtentan i söndags och har sedan dess pluggat till tentan och jobbat lite. Blev faktiskt certifierad på jobb idag!! Jag är bäst.
Annars händer det inte supermycket (som vanligt). Men i fredags var jag och Christoffers familj ute och åt för att fira min fina som fyllde år i tisdags. I söndags firade jag far som fyllde år i fredags. Tror inte det händer så mycket roligt annars just nu faktiskt. Kämpar med plugget bara. Vi hörs som vanligt igen när jag hinner!

Likes

Comments