Jag har väl inte gett upp min dröm även om det känns så. Det är bara inte rätt tillfälle.

Likes

Comments

Förra veckan, alltså fredagen 27 januari hade jag och Christoffer datenight och gick på bio och såg La La Land och åt sedan sushi. Gud vad bra filmen var, och oj vad jag grät. Gråter alltid men en viss scen - där de var på en klubb som heter "The lighthouse café" bröt jag ihop och längtade ihjäl efter Los Angeles. Bodde 12 minuter därifrån och det var där jag var när jag träffade Tianying första gången bland annat. Usch vad jobbigt det var. Både för mig och Christoffer. Så mycket minnen som väcktes genom hela filmen. Men tillbaka ska vi såklart.
Se den iallafall om ni får chansen.

Likes

Comments

Måndag och tisdag var de första intropassen på jobb. Långa dagar, mycket information och fullt upp på SOS Alarm! Men samtidigt väldigt roligt och givande - känner jag redan. Onsdagen var min första skoldag för denna vecka och satt med föreläsningar lite mer än halva dagen och satt sedan med min grupp till 17.30. Var i skolan i nio timmar. Fy.
I torsdags var det också föreläsning men de hoppade hela gruppen över för föreläsningen var inte superbra. Vi satte oss istället med vårt arbete som skulle in samma kväll och blev klara i god tid. Fredagen blev en ledig dag med gym och tog det bara lugnt, väldigt skönt. Igår åkte jag och mamma till Stockholm och gick runt hela dagen och shoppade med min storasyster Elin, mysdag och vi gick 13000+ steg. Sov gott inatt.
Idag är det söndag och det känns som denna vecka hållit på extremt länge, det har hänt mycket och den har bara varit allmänt lång. Var på gymmet i förmiddags och mellan 13:00-18:00 var det intro på jobb. Försöker balansera livet och det känns som det går bra.

Nu är veckan slut och jag är lika slut.

Likes

Comments

Ska försöka uppdatera här när jag hinner men det är så mycket som händer i livet just nu. Fullt upp hela tiden och jag har redan mitt första seminarium på onsdag, hjärnan går på högvarv hela tiden.

I lördags hade vi iallafall sittning med n0llningsgruppen vilket verkligen var skitkul! Det var after ski tema och inte nog med det så måste vi ha fula blåa dokar på huvudet. Min förening heter VIPS och mumin är vår maskot så när jag fick ha ansvar var jag superglad (som ni ser) haha... Har även varit duktig och skaffat gymkort igen, älskade member <3

Men det är inte supermycket som händer just nu, 100% fokus på plugg så jag kommer in i det igen. Annars inte jättemycket.

Likes

Comments

Första skolveckan är officiellt klar! Det har varit huvudvärk varenda dag - mycket information och världens rörigaste skalle. Men nu känns det bättre. Jag har en jättebra studygroup som jag verkligen trivs med och allt känns just nu väldigt bra.
Imorgon är det sittning och sedan fest på kåren så det blir nog roligt och resten av helgen kommer att gå åt plugg.
Vi hörs när jag hinner.

Min nya fina kalender som jag väntat på i evigheter.

Min klass är så fin i våra dokar. Eller? Vi syns iallafall.

Likes

Comments

På måndag är det dags för skola. Det har känt bra hela tiden och jag har varit riktigt taggad, men nu börjar nerverna komma lite. Varför vet jag inte egentligen, men tror det kan bero på att jag i veckan fick ett brev och är kallad på polishögskole-tester. It threw me off litegrann. Men det blir nog bra tillslut. När jag väl väljer vad jag vill göra och så, samtidigt är det ju inte säkert att jag kommer in på polishögskolan.. men gör jag det får vi se vad som händer då. Nu blir det fokus på sjuksköterskelinjen iallafall.

Ska verkligen plugga ihjäl mig och fokusera på skolan riktigt ordentligt. Har beställt en jättefin kalender och tänker typ planera mina dagar timme för timme. Jag måste ju hinna arbeta också. Utbildningen på jobbet börjar i slutet på januari.

Det är rörigt i mitt huvud. Det är mycket nu. Men det blir bra.

Likes

Comments

Hängt med Kajsa hela dagen. Kom hem vid halv ett och impuls-klippte håret.

Likes

Comments