View tracker

Tagga!!! Trodde verkligen inte jag skulle komma in. Glädjerus

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker


I lördags åkte mamsen+Johan, jag och Chris till Mall of Scandinavia. Mysdag!! Elin och hennes familj kom dit så fick pussa lite på Malva och nya bebben utan namn. Idag har jag adventmyst med mamma, Elvira, Pixie och Bonnie. Vi var på julmarknad på vallby, har spelat spel och ätit gott. Umgåtts med alla syskonbarn på bara två dagar - det värmer i själen.

Likes

Comments

Klockan är 3:39 lokal tid i LA. Jag har två timmar kvar av mitt flyg. Det är så sjukt att jag snart är hemma igen. Varken mamma eller pappa vet att jag landar idag, de tror att jag kommer på lördag. Jag hoppas verkligen jag lyckas att överraska båda två, det vore så himla roligt! Jag uppdaterar er om hur det går.

Att säga hejdå till familjen var så jobbigt, gått och smågråtit hela dagen idag. "Sista gången jag badar Zoe", "sista gången jag hämtar oliver", "sista badet jag ger Oliver". Mycket sådana tankar gick igenom mitt huvud och det var typ en gråtfest hela dagen. Vid 5/halv 6 åkte jag och Nina mot LAX. Ville att hon skulle följa med mig in vilket hon så snällt gjorde <3 Det var ännu ett jobbigt hejdå och sedan var det bara att gå genom att säkerhetskontroller.

Sovit ungefär tre timmar detta flyg, vilket inte är för mycket - så jag kanske kommer somna bra tid ikväll. Landar vid 14:40, så måste bara hålla mig uppe i några timmar. Det är så ofattbart att jag snart är hemma i Västerås igen.

-------
Nu är det den 22 november och jag flög för en vecka sedan. Jag har haft fullt upp sen jag landade, men jag har haft det himla bra. Känns ganska skönt att vara hemma - men samtidigt konstigt. Har haft saker att göra varje dag så har väl inte riktigt hunnit landa. Överraskade både mamma och pappa och båda blev väldigt förvånade!! Träffat alla syskon och syskonbarn <3 Varit på storebrors 25-årsfest och åkt mellan Sala/Ransta och Västerås väldigt många gånger.

Likes

Comments

I lördags var jag på Del Amo med Annie <3 Saknar dig redan!!! Känns som jag shoppade mer än jag gjort på hela året haha. Nya skor från PUMA, så snygga och sköna - är kär. De är inte riktigt ett par creepers men har hög plattform. lovelovelove. Underkläder från VS, det var kampanj 7 st trosor för 27.90$. En Stussy-tröja utan tryck på ryggen (!!!) som jag letat. Två spel till mina systerdöttrar. Samt tusen kg godis. Hade en fantastisk dag och shoppade för alldeles för mycket pengar. Men det var min sista runda på Del Amo...

Likes

Comments

I fredags var Olivers skola stängd för att det var Veterans Day. Jag åkte därför med Zoe och Oliver till Long Beach, och ett jättestort akvarium som ligger där. Vi var där första helgen jag kom hit så jag tyckte det passade bra med min sista helg här...
När vi kom fram var det kö in till parkeringshuset vilket är insane. Insåg då att om Olivers preschool är stängd, är nog de andra skolorna också stängda. Tillslut hittade vi parkering och efter kö till att köpa biljetter kom vi äntligen in. Oliver hade jätteroligt trots att det var så mycket folk och Zoe låg i vagnen mestadels och bara chillade. Hade en jättebra förmiddag där och det var var så mysigt. Förstår inte att jag lämnar er om bara några dagar. Svider i hjärtat.

Likes

Comments

Ja. Jag vet. Det är tomt här. Tomt och tyst.

Det är mycket som går genom huvudet just nu. Otroligt mycket och jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva hur jag känner. Det är så så så jobbigt, men ändå finns det ett lyckorus inom mig. Snart, så snart ska jag äntligen få träffa mamma igen. Mina syskon. Mina vackra systerdöttrar. Pappa. Kajsa. Tanken av att träffa alla igen gör mig så glad. Men att lämna Oliver och Zoe känns samtidigt så jobbigt. Har spenderat varenda dag med Oliver och hans utveckling under detta år har varit fantastisk. Han har lärt sig så mycket och de senaste veckorna har han varit så mysig och gosig. Han förstår ju inte riktigt att jag åker och inte kommer tillbaka nästa dag. Men han kanske känner det på sig och ger mig all kärlek han har. Jag suger upp varenda milliliter kärlek dessa barn ger mig.

Jag vet ju att jag kommer åka och hälsa på dem, inget snack om saken. Hur skulle jag inte kunna träffa dem igen? Världens bästa hostfamily. Jag har inte åkt hem än, men drömmer redan om att komma tillbaks.

Vad mer ska jag skriva? Jag vet inte faktiskt. I mitt huvud är allt upp-och-ner, huller om buller. Känslorna är överväldigande.

jag är så tacksam för mitt år med er två

Likes

Comments