Det är tenta-tider. Lämnade in hemtentan i söndags och har sedan dess pluggat till tentan och jobbat lite. Blev faktiskt certifierad på jobb idag!! Jag är bäst.
Annars händer det inte supermycket (som vanligt). Men i fredags var jag och Christoffers familj ute och åt för att fira min fina som fyllde år i tisdags. I söndags firade jag far som fyllde år i fredags. Tror inte det händer så mycket roligt annars just nu faktiskt. Kämpar med plugget bara. Vi hörs som vanligt igen när jag hinner!

Likes

Comments

Skolan går superbra! Likså jobb. I skolan har jag bara en inlämning och tenta kvar för detta block, sedan börjar nästa som handlar om anatomi. Kommer bli intressant och mycket roligare än det vi hållit på med nu vilket är vårdvetenskap och vårdpedagogik.

Ja, annars händer det väl inte så mycket.

Likes

Comments

Nu är det plötsligt mars. Mars kom med snö. Jag hade hopp om att våren var påväg men inte riktigt än tydligen. Här ekar det tomt och det är jag medveten om, det finns knappt någon tid över i mitt liv till något som är utöver jobb och skola. Jag är antingen där, på gymmet eller sover.
Trivs ganska bra med hur allt är just nu. Skolan flyter på väldigt bra och jobbet likaså. Stressen finns dock kvar, men det kommer den väl alltid att göra.

Det händer alltså inte så mycket roligt i mitt liv, jag bara är och bara gör. Nu ska jag plugga ihjäl mig, puss och kram

Likes

Comments

Jag har väl inte gett upp min dröm även om det känns så. Det är bara inte rätt tillfälle.

Likes

Comments

Förra veckan, alltså fredagen 27 januari hade jag och Christoffer datenight och gick på bio och såg La La Land och åt sedan sushi. Gud vad bra filmen var, och oj vad jag grät. Gråter alltid men en viss scen - där de var på en klubb som heter "The lighthouse café" bröt jag ihop och längtade ihjäl efter Los Angeles. Bodde 12 minuter därifrån och det var där jag var när jag träffade Tianying första gången bland annat. Usch vad jobbigt det var. Både för mig och Christoffer. Så mycket minnen som väcktes genom hela filmen. Men tillbaka ska vi såklart.
Se den iallafall om ni får chansen.

Likes

Comments

Måndag och tisdag var de första intropassen på jobb. Långa dagar, mycket information och fullt upp på SOS Alarm! Men samtidigt väldigt roligt och givande - känner jag redan. Onsdagen var min första skoldag för denna vecka och satt med föreläsningar lite mer än halva dagen och satt sedan med min grupp till 17.30. Var i skolan i nio timmar. Fy.
I torsdags var det också föreläsning men de hoppade hela gruppen över för föreläsningen var inte superbra. Vi satte oss istället med vårt arbete som skulle in samma kväll och blev klara i god tid. Fredagen blev en ledig dag med gym och tog det bara lugnt, väldigt skönt. Igår åkte jag och mamma till Stockholm och gick runt hela dagen och shoppade med min storasyster Elin, mysdag och vi gick 13000+ steg. Sov gott inatt.
Idag är det söndag och det känns som denna vecka hållit på extremt länge, det har hänt mycket och den har bara varit allmänt lång. Var på gymmet i förmiddags och mellan 13:00-18:00 var det intro på jobb. Försöker balansera livet och det känns som det går bra.

Nu är veckan slut och jag är lika slut.

Likes

Comments