När man börjar 06:00 imorgon kanske man borde gå och lägga sig istället för att sminka sig :)))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det en vecka kvar till skolan början igen, och jag har känt hela sommaren att det kommer bli drygt och jobbigt. Det vände idag. För bara några timmar sedan, och nu är jag ordentligt taggad. Jag ska göra bra ifrån mig, plugga ordentligt och spendera tid till att plugga. Jag måste göra detta, för min egen skull. Prioritera mig själv. Se till att jag lyckas och uppnår mina mål.

Nu jävlar!

bilder från t u m b l r

Likes

Comments

Jag är fantastiskt dålig på att uppdatera men det händer inte jättemycket. Pluggar, jobbar och sover typ. Men sedan sist har bilen dött och tvingats lämnas in på verkstad, varit i skolan många många timmar, jobbat och igårkväll var man på fest i skogen!

Likes

Comments

Förra veckan åkte jag och Chris till sthlm ett dygn. Umgicks, åt god mat och köpte min nya favvo T-shirt VansXThrasher!!!<333

Likes

Comments

Grävde fram min Pennyboard och tog en liten tur. Mycket tankar som behöver rensas. Det är mycket nu.

Likes

Comments

Veckan flyger förbi och den varvas med jobb och lek med mina bästa syskonbarn. I onsdags var jag ledig från jobb så hela familjen åkte till en stor lekpark på Öster Mälarstrand och sedan åkte vi vidare till Björnön för lite bad och mys.

Likes

Comments

Då var måndagen snart slut igen. Denna vecka bor mina syskonbarn här, P&B har varit här sedan igår och imorgon kommer M&M. Innan jobb tidigare idag så åkte vi iväg till Vallby Friluftsmuseum och kollade på djuren, lekte och skrattade.

Svårt att gå på styltor

Likes

Comments

Fina prag! Alldeles kär i den staden.

Nu varnar jag för m å n g a bilder.

Mmmm bahn mi med tofu<3

Stalin Plaza.

Bilder från Prague Beer Garden - man såg ut över hela stan. SÅ mys!!

John Lennon-väggen

Likes

Comments