Träna träna träna. Idag hade jag vilodag för att vi hade långdag i skolan + ett läkarbesök. Men igår var pumpen i armarna fantastisk! Fy vad jag älskar och har saknat att träna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu börjar jag bli ganska nöjd med köket faktiskt! Fick upp tavlorna igår. Det behövs gardiner, matta och lite annan förvaring (vi har b.la. en hylla som ska upp asap), men annars börjar det se fint ut. Jag är väldigt inne på 50-60-70-tal och DOG när jag såg bordet. Köpte det av någon som la upp det på Facebook, har typ aldrig sett ett finare bord.

Likes

Comments

Det årliga (dagliga?) tjatet är tillbaka igen. Tränatränaträna. Var på gymmet för första gånger i år tidigare idag, det var sååå skönt att komma iväg. Har bara 20 minuters promenad dit vilket är perfekt. Nu har jag inte en enda ursäkt att inte träna.

Likes

Comments

Igår gjordes den sista tentan för termin två på ssk-programmet vilket betyder att första året är klart! Har ju självklart inte fått något tentasvar ännu, men det kändes verkligen som att tentan gick bra. Efter det gick jag och mina tjejer ut och åt, drack och dansade. Träffade Christoffer vid 02:00-tiden på Pitchers där vi var kvar till stängning. Sedan var det bara att åka buss hem och däcka.

Denna helg är ledig så jag tänker bara sega och ta det så lugnt jag kan. På måndag börjar termin tre med tuffa kurser direkt, ska bli så himla roligt, men kommer också bli svårt.

Therese, Nicole och jag kvar kvar sist av vårat gäng. Sedan försvann även dem en efter en och det var då jag mötte upp Chris.

Likes

Comments

Jobbade in nyåret genom att arbeta till 01:00 och sedan börja igen 08:00. Var tvungen att jobba över pga hög belastning.
Annars har det inte hänt så mycket detta år, jobbat lite mer, köpt skrivbord till lgh. Var på MOS med mamma en dag (mkt mys), i helgen var jag ut på krogen - förvånad över hur kul det var, och sedan har jag såklart pluggat. Imorgon har jag en stor tenta, och på måndag börjar termin 3 (AAAH!!!).

Det jag köpte på Mall of Scandinavia + ögonbrynspenna och kajal. Doftpinnarna luktar _SÅ_ gott. Älskar att komma hem och ta ett djupt andetag haha. Det var även dags för ny foundation för min andra är alldeles för mörk och har aldrig haft en macfoundation så ville prova.

Min finaste mor<3 och jag ville prova ut mitt nya smink när jag kom hem hehe.

Vi fick vita tulpaner av C's mor häromdagen. Vi har också köpt en monstera, asså ÄLSKAR(!!!) påminner mig om min barndom och djungeln vi hade i alla fönster. Så himla mys.

Likes

Comments

Bilder från året som totalt flugit förbi. Förstår inte att 2017 är över. Det har varit mycket kämpande. På alla möjliga sätt. Jobbigt år, mycket jobbigt, men det har samtidigt varit lärorikt och jag har träffat så underbara människor.

Idag jobbar jag 15:50-23:50, härlig tid att sluta på nyårsafton va? Sen börjar jag imorgon 06:50, så ikväll blir det hem - sova - och vända.

Likes

Comments

Det var länge sedan jag skrev något här. December är snart slut och jag har jobbat massvis, blivit klar med praktik i skolan och idag flyttat hemifrån. Flyttat ihop med mannen i mitt liv <3 Så lycklig!

Har inte annars så mycket att delge faktiskt, orkar inte riktigt uppdatera. Bilder från åsby och lgh nedanför iallafall.
God Jul!

Likes

Comments

Försöker få det till en vana igen och har besökt gymmet 3-4 gånger tre veckor i rad nu. Känns otroligt bra. Kul att man får sällskap av Petra också!!

Likes

Comments