Då var måndagen snart slut igen. Denna vecka bor mina syskonbarn här, P&B har varit här sedan igår och imorgon kommer M&M. Innan jobb tidigare idag så åkte vi iväg till Vallby Friluftsmuseum och kollade på djuren, lekte och skrattade.

Svårt att gå på styltor

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fina prag! Alldeles kär i den staden.

Nu varnar jag för m å n g a bilder.

Mmmm bahn mi med tofu<3

Stalin Plaza.

Bilder från Prague Beer Garden - man såg ut över hela stan. SÅ mys!!

John Lennon-väggen

Likes

Comments

Nya naglar och ny plånbok (jaaa de är en korthållare). Grattis till mig själv på 21-årsdagen

Likes

Comments

Jobbade måndag och tisdag, varit ledig onsdag och idag och jag har haft fantastiska dagar. Igår dracks det vin och drinkar med min bästa Kajsa. Tabazco, Pitchers.. vi drog tillochmed ut på publik men där var det 10 pers så vi vände fort. Det var iof dagen innan löning men den enda krogen i Västerås var tom. Tragic

Idag har jag träffat Jasmina, vi åkte ut till björnön och gick 5km och babblade ihjäl oss. Så skönt att bara snacka av sig om exakt allt i denna värld. Älskar mina fina vänner!!

Imorgon är det midsommar och jag jobbar till 1300, sedan blir det hem till familjen och på kvällen blir det ev häng med friends

Likes

Comments

Fixade äntligen naglarna idag, med Kajsa och Linnea. Det var så länge sen!

Likes

Comments

Vi bokade i helgen en resa till Prag så om 40 dagar flyger vi, min Christoffer och jag. Det ska bli skönt med semester och det är mycket behövligt att lämna Sverige en stund. Vi är bara där måndag till fredag en vecka i juli men det jag behöver lite getaways från Västerås och detta land då och då. Prag verkar vara en otroligt vacker stad, ingen av oss har tidigare varit där. Ser mycket fram emot detta.

Bilder från tumblr

Likes

Comments

Jag mår himla bra nuförtiden, vilket är skönt! Ett bra humör kom när solen dök upp igen. Hela helgen har gått ut på att umgås med familjen, Elin och hennes två barn kom hit i torsdags och åkte hem idag. I veckan fyllde Bonnie år och det var kalas igår. Efter kalaset åkte jag och Chris hem till pappa för att umgås och grilla.
Vädret har varit super hela veckan så det har blivit en del häng i skateparken också<33 Träffade massor av barndomsvänner och bara umgåtts med folk. Så himla bra. Jag och Chris har även bokat en resa - men mer om det imorgon

Jag älskar livet

Likes

Comments

Igår var en mycket bra dag! Städade, hann träna, köpte present till Malvis och ja, massor med saker. Under eftermiddagen fick jag tentaresulatat från min anatomitenta och blev godkänd! Skrek i bilen när jag fick reda på det haha..

Tagit tag i livet lite grann, funnit tid till gymmet och börjat dricka smoothies igen. Livet är bra just nu. Snart sommarlov från skolan!

Likes

Comments