Vanlig Dag

💗🌴Hej🌴💗

Det kommer inte komma så många blogginlägg nu på ett tag eftersom att skolan börjar snart. Jag måste komma in i rutinerna igen och inte kunna vakna när jag vill. Jag kommer även att behöva plugga inför prov och förhör men jag hoppas att kunna blogga ändå. Men ni måste hjälpa mig med en sak. Jag vet inte vilken skolväska jag ska ha. Ni måste hjälpa mig. Skriv vilken väska ni tycker jag ska ha i kommentarerna.

💗🌴Hejdå🌴💗

Likes

Comments

Smink

🎀Hej🎀

Jag tänkte tipsa om H&Ms concealer.

Jag tycker att H&Ms concealer är jättebra. Det täcker jättebra under ögonen och på finnar och håller sig på plats hela dagen. Den lägger sig inte i dom små vecken under ögonen heller vilket är superbra. Denna concealern funkar jättebra för mig och jag tycker verkligen om den. Dessutom kostar den bara 60 kronor så den är väldigt billig. Jag har i färgen Soft Sand.

Har ni frågor eller undrar något så kan ni bara kommentera.

🎀Hejdå🎀

Likes

Comments

Vanlig Dag

🌴Hej🌴

Igår hoppade jag och en kompis på ett tåg till Helsingborg och gick på ett runt där i ungefär 2 timmar. Det var väldigt mysigt och vi hade jättekul. Sen när vi skulle åka hem så satt vi kvar på tåget förbi Lund och till Malmö. I Malmö tog vi tåget vidare till Hyllie och gick in på Emporia och åt mat på Vapiano. Jag tog pasta med tomatsås och en CocaCola. Det var supergott. Sen gick vi runt och kollade i lite affärer och sen gick vi ner till stationen och tog tåget hem till Lund igen. Det var en väldigt mysig dag men mycket tåg och skratt.

Om ni har några frågor eller undrar något så kan ni bara kommentera.

🌴Hejdå🌴

Likes

Comments

Skönhet

🌴Hej🌴

Idag ska jag berätta om världens bästa ansiktsmask. Den kommer från Lush och det är deras Mask Of Magnaminty ansiktsmask. Det är en djuprengörande ansiktsmask som motverkar pormaskar, finnar och acne men den är ändå mild mot huden. Den luktar pepparmint vilket jag tycker är jättefräscht. Denna ansiktsmasken fungerar verkligen jättebra. Den tar bort pormaskar och finnar och balanserar upp huden. Man behöver inte alls mycket och den är väldigt dryg.

🌴125 gram kostar 90 kronor🌴

🌴315 gram kostar 180 kronor🌴

Likes

Comments

Uppdatering , Vanlig Dag

💗Hej💗

Det är bara 12 dagar tills skolan börjar igen. Jag har redan ångest över det och vill bara börja gråta. Att behöva gå upp klockan 7 varje morgon och tvinga i sig frukosten fast man bara vill sova vidare. Att behöva komma tillbaka till en klass som man inte gillar. Jag skulle verkligen behöva bli lite mer taggad på skolan. Det finns 2 saker som jag tycker ska bli helt okej. Jag kommer få träffa min crush igen och att ridningen börjar. Jag är så sjukt taggad på ridningen. Såklart tycker jag också det ska bli skönt att få rutiner igen. Att inte vakna 10 och ligga kvar i sängen till 11 som idag.

Men det finns inget jag kan göra förutom att bara acceptera det. En till sak som är bra är att vi börjar på en fredag. Så jag kommer ha hela helgen att vänja mig vid hur det kommer vara.

Men innan sommarlovet slutar ska jag och mamma baka en morotskaka och åka till Ikea. Så jag har fortfarande ett roligt sommarlov framför mig. Kanske att jag kommer träffa mig crush också.

💗Hejdå💗

Likes

Comments

Collab

🌸Hej🌸

Jag och Anna från nouw.com/AnnaLindskoug ska äntligen ha en collab. Vi ska göra en Too Much Information Tag. Vi har valt ut 20 stycken frågor som vi ska svara på.

🌸Har Du Några Piercingar? Jag har hål i öronen🌸

🌸Favorit Band? One Direction🌸

🌸Någon Du Saknar? Mina fastrar🌸

🌸Något Du Saknar? Varmt väder🌸

🌸Vart Går Du När Du Är Ledsen? Till min pappa🌸

🌸Hur Lång Tid Tar Det För Dig Att Duscha? 15 minuter🌸

🌸Hur Lång Tid Tar Det För Dig På Morgonen? 20 minuter🌸

🌸Rädslor? Döden och trånga utrymmen🌸

🌸Senaste Gången Du Sa Att Du Älskade Någon? När jag sa hejdå till min farmor och farfar🌸

🌸Betydelsen Bakom Ditt Blogg-Namn? Livet går upp och ner som en regnbåge och man skapar sina egna historier🌸

🌸Vad Har Du För Relation Med Personen Du Fick Ett Sms Av Senast? Det var min bror🌸

🌸Plats Du Vill Besöka? Rio De Janeiro🌸

🌸Har Du Någon Crush? Ja🌸

🌸Favorit Smycke? Armband🌸

🌸Senaste Sporten Du Spelat? Fotboll🌸

🌸Vad Gör Du När Du Är Ledsen? Jag går oftast och pratar med min pappa🌸

🌸Favorit Motto? Heller för mycket en för lite🌸

🌸Vilka Är Dina Favorit Emojis? 💗🌴🎀🐳😝👌🌸

🌸Vad Är Det Värsta Som Finns? När man blir riktigt besviken🌸

🌸Vad Är Det Bästa Som Finns? När man bara är allmänt glad och mår bra🌸

Detta var vår Too Much Information Tag. Nu kan ni gå in på Annas blogg och läsa vad hon har svarat. Detta var min första collab med inte min sista. Jag ska försöka fixa lite samarbeten och fler som vill ha collabs.

Hoppas ni gillade denna collaben.

🌸Hejdå🌸

Likes

Comments

Uppdatering

🌸Hej🌸

Det var ett tag sen jag bloggade. Men nu tror jag att jag ska börja blogga ordentligt. Jag har fräschat upp min blogg med en ny header och nytt tema på mina bilder. Men jag ser fram emot att blogga igen. Jag berättade i ett inlägg att jag skulle ha en collab med Anna från nouw.com/AnnaLindskoug och jag har pratat med henne och det kommer en collab snart. Jag ser tycker det ska bli jättekul. Men iallafall så var detta bara en liten uppdatering.

🌴🌸Hejdå🌸🌴

Likes

Comments

Collab

🌸Hej🌸

Jag och Anna från bloggen nouw.com/AnnaLindskoug tänkte ha en collab. Så om ni har förslag på vad vi kan göra för collab så kommentera gärna.

Vill ni också ha en collab med mig så kan ni skriva på Instagram Direct eller så kan ni kommentera. Instagram: Ttovvee

Likes

Comments

Uppdatering

🌸Hej🌸

Det var ett tag sedan jag skrev ett blogginlägg. Det är för att jag har fyllt år, jag har varit i Spanien i 2 veckor, jag har fått sommarlov och jag har tagit hand om en häst i 1 vecka. Så jag har haft rätt fullt upp. Men nu tänkte jag dra igång bloggandet igen. Jag tänkte även ha lite Collabs med olika bloggare och olika bloppisar på Instagram. Så om ni vill ha en collab med mig så kan ni kommentera eller skriva på Instagram Direct.

Detta var bara en liten uppdatering.

🌸Hejdå🌸

Instagram: Ttovvee

Likes

Comments

Tag

💗Hej💗

Idag ska jag göra en Sommar Tag. Vi sätter igång.

💗Favorit dryck? Iste helt klart💗

💗Favorit läppstifts färg? Ljusrosa eller Nude💗

💗Favorit nagellacks färg? Ljusa färger💗

💗Favorit blomma? Syrener💗

💗Vad har du för planer? Jag ska till Spanien och så ska jag få tandställning och så hoppas jag att jag kan åka till i Göteborg. Jag ska även vara i stallet några dagar💗

💗Favorit glass? Isglass💗

💗Favorit doftljus? Fluffy Towels från Yankee Candle💗

💗Favorit parfym? Aqua del Sol från Escada💗

💗Hejdå💗

Likes

Comments